- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Flashback #15996 üzenetére
Szia!
Egyetértek, hogy rezgőkéses borotvák közül ez a legjobb,de egyben a legdrágább is...
Nem helyette lett hanem eredetileg is Philips körkéses volt, egy S9031-es. Most a napokban sikerült szereznem be egy S9751-est.
Én körkéses elkötelezett vagyok az elejétől kezdve, amióta áttértem a pengésről az elektromos borotvára. Braun egy próba volt, hogy hátha, de mégsem.
Braun - de az összes rezgős - nekem hangos, és az arcomon vannak kisebb gödröcskék, ahol a rezgőkésesek egyenes szitafelülete nehezen boldogult, valamint az ádámcsutka környékén is voltak gondjai. Körkéses könnyedén megoldja.
Csak érdekességként a rezgős Braunról. Amikor még megvolt, éppen akkor nyaraltunk és a szállodában reggelente ezzel borotválkoztam. Mindig az volt az érzésem, hogy én ébresztem a szállodai vendégeket a hangos zajjal, mert nagy volt a csend egyébként a szállodában reggelente. Aztán a harmadik napon ebéd közben találkoztam a szomszéd szoba lakóival és mondták, hogy az én borotvámra ébrednek reggelente. Hát elég kínos volt ezt hallanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Raspberry Pi
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Edge Ryde Seven 26" első-hátsó kerékszett Shimano SLX agy
- Prologo Nagó Evo Tri 40 kerékpár nyereg
- 3+2+1-es ágyazható ülőgarnitúra eladó bordó színben.
- Alig használt Philips darálós, tejhabosítós kávéfőző
- Philips LatteGo 5400 Automata Kávégép I Új Tejtartály I Frissen Tisztítva I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest