Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TXF370

csendes tag

válasz hedgehog #15737 üzenetére

Köszi, közben kaptam tippet még a gyári beállítások visszaállítását követő régióváltásra is, mert többeknél is ez a jelenség csak hazai korlátozás... 3:)

• TXF370

csendes tag

Hali!

Vállalva, hogy (ehelyt is) olyan kérdést teszek fel, amelyet már lehet nemegyszer megválaszoltatok bevallom töredelmesen, hogy nem böngésztem végig a töméntelen előzményt... Mea culpa. ;)

Mivel a vonatkozó fórumról javsolták ezt a topicot, részemről a kérdés a Digi csatornalista rendezésre vonatkozna... Philips LED tévén. :)

Nemrég beszereztem egy DVB-C tunerrel súlyosbított (4100-as szériájú) Phillips LED tévét, amelyen némi molyolást követően sikerült is behoznom az elvárt számú digitális csatornát. De eztán vettem észre, hogy amit a Samsungom eddig alaphangon tudott, azzal az elvárt funkcióval itt nem élhetek, a csatornák a Digi szája íze szerint sorjáznak... Gépkönyv online átnyálazása, "titkos" szervízkód felhajtása, mindenféle további menüpontokkal megtörtént, de most tanácstalan vagyok e témában...

Létezik, hogy igaza van lord_m-nek, aki ezt írta: "Mintha az rémlene, hogy Philipsnél csak Kedvencekbe hozzáadva lehet a sorrendet változtatni, régebbi típusoknál."

Hogyan tovább? Ugyanilyen típusú tévé szerkesztett csatornalistájának kajtatása? Csatorna-sorrend szerkesztő software-rel történő kísérletezés? Minden csatorna kedvencekbe sorolása? Fohászkodás a felsőbb hatalmakhoz, és csodavárás? Mantrázás? Ráolvasás? Ördögűzés? :p

Minden megoldás érdekel, minden bölcs javaslatot szívesen fogadok, és örök hálával jutalmazok. :D

Új hozzászólás Aktív témák