- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vendettahc
tag
válasz
djnice #19604 üzenetére
Szia!
En mar 2 hete nyuzok egy 65-os 803-at. Parades keszulek, az OLED minden pozitivimuval. Az input lag sem veszes, amig ki nem probalod nem tudod eldonteni hogy ez most rossz vagy sem. En PC-n 144Hz-es monitorokon jatszok, 1-4 ms-es valaszidovel. Na most HDR jatek modban olyan 45-50 a Philips, ami PS4 eseteben egyaltalan nem veszes, meg kompetetitiv cimeknel sem. Nyilvan jobb lenne egy LG fele 20-30, de nehezen veheto eszre a kulonbseg. PC utan termeszetesen lassabb, de nem is varhato el egy tv-tel az a gyorsasg. Ugy hogy nyugodtan tudom ajanlani jatekra is, nem lesz gond
Beegesrol meg annyit, hogy ez a panel is mar tudja a kikapcsolas utani 10 perces standby maradekkep torlest, illletve jelez, hogy ha erzekeli a visszamaradt foltokat, es akkor tudsz egy 80 perces nagytakaritast csinalni, amit nekem meg egyszer sem kellett, pedig rendesen beallitottam hogy viszonylag fenyes legyen OLED-hez kepest (helyi fenyereje ennek a tv-nek az egyik legnagyobb, csak kicsit agressziv az ABL) es megsincs gond. 2 perc utan nalam megy a kepernyokimelo ha statik kep van. hetvegen pl. egyhuzamaba ment a Days Gone, ugy 3 oran keresztul. Nos a HUD egyaltalan nem maradt ott, az idokozbeni atvezetok, pillanatnyi pause boven eleg neki, nem fog beegni
A mozgasabrazolas is szuper a tv-nek, es interpolacioval szinte 60 fps-t csinal a 30fps-es jatekbol, minimalis anomaliaval, de ekkor mar eleg zavaro input laggal, ugy hogy en nem is hasznalom, de ezt is tudja a 803-as.
Es az ambilight+hue kegyetlen jo tud lenni foleg jatek kozben.
-
Gijon
senior tag
válasz
djnice #19604 üzenetére
Szerintem normál tartalomnál nem kell tartani a beégéstől. Maga a tv, kategóriájában szinte minden teszten 5 csillagot kapott. Játékra nem igazán alkalmas a magas inputlag miatt + a hud-ok növelnék a beégés veszélyét. Plazma tévével egyszer majdnem megjártam a konzolosdival, de sikerült "kimosnom". Ettől eltekintve szerintem a lehető legjobb vétel ár-érték tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest