Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez az első androidos kütyüm, így nem tudom megmondani, hogy milyen. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy gyári.
De ha megmondod, hogyan derítsem ki, pl egy azonosítóból kiderül, akkor beírom ide.
Oké, beírom abba a toikba is. Hátha gyünnek a népek!
Képeket próbából lőttem párat, de elég rossz fényviszonyok miatt. Majd még persze kipróbálom. Az előlapi 0,3 Mpx, a főkamera 2 Mpx. Tehát nem egy fényképezőgép. Videót viszont 720p-ben rögzít 30fps-sel. Ez jónak hangzik, de még ezt nem próbáltam.
A wifi gyengébben veszi jelet ha már messzebb van a routertől, legalábbis a vonásokból kevesebbet mutat, mint a netbookom (ettől még lehet akár ugyanolyan jó) A lakáson belül falakkal tarkítva nincs gond a routertől 9 méterre. Ott 2 vonás van a 4-ből.
A GPS elég jó, tettem fel pár navigációt, tracker programot. A Be-on-road tünik eddig a befutónak pontosság miatt. Bár ezeket sem nyaggattam túl sokat, hogy kiderüljön. Viszont a GPS eléggé meríti az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest