- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez az első androidos kütyüm, így nem tudom megmondani, hogy milyen. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy gyári.
De ha megmondod, hogyan derítsem ki, pl egy azonosítóból kiderül, akkor beírom ide.
Oké, beírom abba a toikba is. Hátha gyünnek a népek!
Képeket próbából lőttem párat, de elég rossz fényviszonyok miatt. Majd még persze kipróbálom. Az előlapi 0,3 Mpx, a főkamera 2 Mpx. Tehát nem egy fényképezőgép. Videót viszont 720p-ben rögzít 30fps-sel. Ez jónak hangzik, de még ezt nem próbáltam.
A wifi gyengébben veszi jelet ha már messzebb van a routertől, legalábbis a vonásokból kevesebbet mutat, mint a netbookom (ettől még lehet akár ugyanolyan jó) A lakáson belül falakkal tarkítva nincs gond a routertől 9 méterre. Ott 2 vonás van a 4-ből.
A GPS elég jó, tettem fel pár navigációt, tracker programot. A Be-on-road tünik eddig a befutónak pontosság miatt. Bár ezeket sem nyaggattam túl sokat, hogy kiderüljön. Viszont a GPS eléggé meríti az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Horgász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vallás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest