- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
balogapu
újonc
köszönöm a segítséged az angol megy annyira hogy ezt megértem...viszont az első lépés már nem ment...backup-ot csinálni a rendszerről...twrp és cwm semmit sem csinál.szó szerint.pedig mire válaszoltál addigra már megcsináltam a rootot is(pedig nem is kell).haragomban elindítottam a kínai fájlt amiben t27 volt és cmd-ben felrakott egy másik romot...én azt hittem...de nem...csupán csak az appok némelyike változott és ugyanúgy t06-ot ír a teló és ugyanúgy 86% a mem...a helyzet az hogy sok telót csináltam már(alcatel ot995,xperia u20,lg-g2...stb)de ezzel valahogy nem bírok...ha létezik szájbarágós verzsön azt nagyon megköszönném...foggalmam sincs hogy miért nem megy...sajna ehhez tényleg birka vagyok...pedig mindenkinek sikerült...amúgy az .img fájlt hogyan kell alkalmazni?"reco_TWRP0.2.img" "boot_t30.img"kártyára másolás vagy gépről valahogy...egyéb?hogyan indítsam?
üdv mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest