Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TayRol #63696 üzenetére
Az egyik (és messze a legdrágább) tablet-laptopom egy Lenovo ThinkPad Helix, 12 collos érintős kijelzővel. Ritkán használom, szinte csak akkor, ha kell a hosszú, 10 órás üzemidő. A Full HD ekkora méretben szerintem kényelmetlen és felesleges dolog, túlságosan aprók a betűi egy ekkora képernyőn, legalábbis így 40 felett mindenképpen. Az érintőképernyőjét viszont nagyon szeretem, bár az egér által biztosított könnyű kezelhetőség bizony gyakran jön jól így is.
-
Studi
veterán
FHD többet zabál, mint a sima HD. De más hátránya nincs, előnye, hogy több infó kifér a képernyőre. Ha nagyon apró a bötű, ahogy crey írta, azt nagyobbra lehet venni. De ha nincs meg hozzá a felbontás, akkor a másik irány nem fog működni. Nekem a telefonom FHD, a 10"-os tablet még nagyobb felbontású, nem bánom egyiket se, baj nincs belőle.
Másik oldalról filmet pedig egy 40"-os, 1024x768-as tévén szoktam...
Érintő: én rühellem a touchpadet, egér pedig a fotelben, ölbe vett gép mellett sz@r, úgyhogy nálam must have az érintőképernyő. Abból szerintem ne engedj, nagyon könnyű megszokni, hogy basztatod a képernyőt, kényelmes, és sokkal gyorsabb, mint az egér, vagy a tapipad. Cserébe persze gyakrabban kell pucolni a képernyőt.
-
fi:zi'k
nagyúr
15"-on kötelezővé tenném már, 14-13"-on is jó dolog, de oda éppen elég lehet az 1600*900 is. 12"-on gyakorlatilag csak a win és a szemed szabhat határt.
Tapizósnak inkább olyan változatnál, ami átforgatható tabletté vagy épp leszedhető a "kijelző".[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
konyi79
addikt
Nem szükség. De pl a UX30x (13') Asusnál nagyon jó fHD panellel van szerelve, és tök jó dolog natívban lejátszani az ilyen tartalmat. A win felülete más kérdés, ahhoz már szem kell, mert a skálázása okádék.
Meg ha külső megjelenítőnek rá lesz rakva az 1200 soros monitor, nagyon zavaró lehet, ha kibővitett asztalnak használod, mikor egyikről-másikra mozgatod az egeret és sokkal kisebb a másik megjelenítő felbontása.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
sztem 14" (esetleg 13") felett van ertelme az FHD-nek.touch-os notival nincs tapasztalatom
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest