- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz #04230330 #42039 üzenetére
Mondom sok D3 meg omega3
A 12,5 mikrogramm az 500 NE, ami lófütyi. A sok az 2000Ne vagy több.
Ugyanígy a sok omega3 az a Multi Pro Plusban levőnek a 7-8-szorosa (2000mg EPA+DHA összesen)Kutyus, az elvekben egyetértünk, vágom amit az okosak mondanak
Tőled való eltérésben annyi hogy én (paleo elvek vonalán) ódzkodom a kazeintől, és amíg egy darabig toltam, még a szokásosnál is rosszabbul aludtam, bár ez nyilván egyénfüggő.
Reggel ha CH-t eszem tök hamar éhes leszek, ezért igyekszem inkább fehérje és zsír mellett maradni.Ja meg csóró vagyok, az elején még edzés előtti/közbeni glutamin, bcaa ment, de nem éreztem nagy turbóhatást, inkább letettem róla.
Na meg nálam optikailag kevésbé látható, inkább az erősödésben érhető tetten a változás, mert a klasszikus gyúrást nem élvezem, helyette ezt a crossfit meg kettlebell jellegű funkcionális edzést csinálom, amiben azért van metcon szinte mindig. Edző bá periodizál persze, vannak csak erőfejlesztő meg csak hipertrófiás időszakok, meg kifejezetten állóképességi szakaszok is.Agyalok amúgy olyanokon hogy kipróbálnám a warrior diet-et, vagy más hasonlót, hátha bejön. De komoly önuralom kell hozzá (ill. kell ahhoz is), még agyalok a dolgon.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest