- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Hát igen, így beszél egy igazi demokrata. Majd addig szavazgatunk ezt-azt, amíg össze nem jön a 20 év folyamatos trónszék. Nevetséges, és közben meg az MSZP-t röhögik ki a demokrata szó hallatán, amikor a Fidesz jár élen a Parlament megkerülésének örökrangadós listáján. A nemzet a lényeg, nem a köztársaság, ugye. Nemsokára királyunk lesz, ha ilyen tempóban haladunk.
[Szerkesztve] -
jenko
tag
Csak arra próbálok rámutatni, hogy kell, hogy a suliban valami értékrendet kapjanak a gyerekek, mert nem mindig van idő a családban ezt megoldani. Ki kell egészíteni az otthoni nevelést iskolai órával, mondjuk osztályfőnökin. Nem felelni, csak beszélni dolgokról, normálisan. Úgyis találkoznak minden mocsokkal a tévében, interneten, legyen valami ellenpont. Ennyi.
És milyen durva eltéréseket tudsz mondani család témában? Vagy isten témában?
Ez a hazaszeretet is milyen felháborító egy dolog.. Nehogy már a gyerek halljon arról, hogy vannak románban magyarok, még elferdül. Asszimilálódjanak! Csak keltik itten a feszkót! - nem tudom megérteni ezt az automatikus felháborodást, ami akkor keletkezik, ha valaki le meri írni az isten vagy a haza szót.
Hogyan tovább? Nemtom. Mik lennének a jó jelszavak? fű pin@? És lenne fűóra megy pin@óra, és akkor nem lenne semmi ''durva eltérés''. Király.
És kérlek ne vedd magadra, ez nem ellened szól, csak télleg tanácstalan vagyok, hogy hol a konszenzus lehetősége a kül. világnézetek között -
joey7
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Látom,Te megértetted a lényeget.
-
Sipi
addikt
Mivel eddig azt hittem, pár itteni embert nem lehet alulmúlni, beállítottam az igényszintemet egy elég alacsony értékre.
Hála égnek, emiatt rajtad most jókat röhögök.
Légy szíves, ne hagyd abba, nagyon régen röhögtem egyfolytában és ilyen jóízűen! Öröm látni, hogy ilyen állampolgárai is vannak bimbódzó nemzettestünknek!
Sipi -
Grafiqs
őstag
Vegyetek vissza a személyeskedésből és az indulatokból!
Szétcsapok...
-
-
Thyb
senior tag
Vazze, és ha én azt mondom, hogy az idézetet szó szerint kell érteni, mert a demokrácia arról szól, hogy az emberek nyugodtan kimehetnekj az utcára, és sokan viszont a kötelező chip beültetés és védőoltás végett az utcákra dobják az ebeiket, ahol azok veszélyesek a járókelőkre és a lakosság többi részére, valamint ugye mindezek mellett ott a veszetség lehetséges terjesztése is ami elég komoly orvosi utókezelést igényel, és igenis igaza van, hogy az ilyen utcára vetett kóbor kutyákat be kell fogni és biztonságos menhelyre kell őket zárni, még mielőtt nagyobb gondot okoznak.
-
Rive
veterán
''az ősmagyarkodó sámánszerűségeket '' nekik ebbe semmi beleszólásuk.
Máriára hivatkoznak ők is...
Amúgy meg ennyit a demokráciáról, ugye
Minek az ide, az ország egyik felét kizárni a döntésből ezért, a másik felét amazért. Csak tudnám minek fáradtunk annyit a rendszerváltással, ha ez az eredmény. Íme, A (vastag, nagybetű) rendszerváltó párt lelkes híve le se akarja sz@rni mások véleményét. -
Thyb
senior tag
passz, egyik sem érdekel, mindkét oldalt lenézem. de sajnos náluk is van rosszabb, mint pl te, aki ennek a két baromnak a hülyeségein lovagolsz. Engem érdekes mód egyik sem tud meggyőzni arról, hogy jobb lesz majd négy év mulva, mert tudom, hogy nekem akkor lesz jobb, ha teszek azért, ha tanulok, ha továbbképzem magam. Itt párszor már elhangzott, hogy honnan indultam, és soha nem vártam segitséget egyik rabló bandától sem. Saját hátsómon sz@rok 15 éve minden 4 év alatt fel tudom mutatni, hogy mennyivel jobban élek.
-
most nézem, már két lúzerünk van, aki osztja itt az észt?

-
joey7
őstag
pesze,h nem lehet megtiltani. aki akar imádja mohamedet,meg krisnát,de attól még hazánkban szerencsére a keresztények vannak többségben nem a többi vallás. aki akarja tanulmányozza a pogány vallásokat,de ne legyen belőle tananyag.elég ha az arabok,meg indiaiak meg a többi nép tanulja,nekünk nincs szülkségünk erre.
-
aluser
tag
Akkor most idézek:
''Ez nem egy nagyon bonyolult kép, hasonlat, amit itt alkalmazok. Ha valaki kóbor kutyát küld az utcára'' , - utalás a Magyar Vizslára (...), akkor erre nem veszett róka a válasz. ''Hanem a kóbor kutyát, azaz a hazugságot és a rágalmat, azt el kell zárni a demokratikus nyilvánosság közéletéből''
És ugye az, hogy mi hazugság, vagy mi nem elég nehéz eldönteni, sokszor még a történelem se tudja, de Ő tudja.
[Szerkesztve] -
-
Thyb
senior tag
Magyarországon a muzulmán vallás is elismert vallás, igy nem teheted meg, hogy csak az egyik igéjét hirdeted. Ugyanakkor valóban nem lenne rossz ha a diákok az egyenvonalú keresztény vallás helkyett átfogó vallási látásvilágot kapnának, felsorolva a nálunk elfogadott vallások legfőbb dogmáit.
-
Bankár
csendes tag
azthiszem a raiffeisennnél van most olyan akció, hogy nem kérnek jövedelemigazolást, de nagyon sok erre szakosodott jelzáloghitelcég van, csak fedezet kell... (mondjuk meg is kérik az árát..)
Egyébként nem jó taktikát követsz, nem kell mondani, hogy evás vagy, csak ha kérdezik, addig meg csak egyéni vállalkozó
-
Rive
veterán
...Istent meg behelyettesítheted azzal, amit elébe helyezel az önös érdekeidnek...
A Pistike a tízparancsolatból felel majd erkölcstanórán, a Józsika meg az emberiességből. Király.
Aztán amikor a hazaszeretet kapcsán az egyik dacoskodna pl. a románokkal, mer' menyire elnyomják a magyar kisebbséget, a másik meg felmutatja, hogy mennyi dolog megoldódott, amikor nem dacoskodtunk, akkor majd tegyél igazságot.
Meg hasonló durva eltéréseket tudok neked mondani 'család' témakörből is.
No, akkor hogyan tovább?
[Szerkesztve] -
Thyb
senior tag
Lehet hogy egy MSZP-s betört a FIDESZ szerverére, aztán onnan ''feltörte'' a saját szerverüket - a kommcsiknál ez már bevált, és ua-zok vannak most is az MSZP-ben

Kezeltesd magad !!!
Senki nem mondta, hogy Rogán tette, sőtt biztos, hogy nem. De a 3x mást vallás anélkül, hogy először körbenézett volna otthon, már eleve lesulytó. Rogán amugy a legértelmesebb a Fideszben, s én személyszerint szivesebben látnám miniszterelnök jelöltként mint OV-t.
Ugyanakkor már mint mondtam, az lett volna a legbölcsebb, ha a Server ügy után lemond mint egy felelősségteljes vezető, aki embereinek cselekedeteiért fel vállalja a felelősséget, igy sokkal többet nőhetett volna a magyarság szemében, mint a 3-nak ellentmondó nyilatkozatával. -
Thyb
senior tag
tudod, egyre jobban az az érzésem, hogy te vagy a tipőikus példája azoknak az embereknek akik előtt ha átmegy a fekete macska akkor képes 45 km-t szivbaj nélkül kerülni, mert a szomszéd öregasszony azt mondta hogy az szerencsétlenséget okoz
tudod kit lehet ma fenyegetni magyarországon? Aki beveszi azt a sok sületlen maszlagot amit odafent összehordanak és ha te erre tényleg hajlamos vagy akkor megértem miért nem voltál képes továbbfejlődni, utótanulni, hogy valamit fel tudj mutatni nem nekem, hanem a gyerekeidnek, mert amig az ember él addig tanulnia kell mint a jó papnak ha boldogulni akar az életben, mert ha arra vár, hogy valaki a Kossuth térről lejön egy A8-assal és kitörli a hátsóját, akkor bizony az sz@ros fenékkel fog nyugovóra térni Aprilis 9 előtt és után is. -
aluser
tag
''-de ha neked a szomszéd megmondja, hogy ott a kulcs a lábtörlő alatt ha a kulcs nélkül suliba ment gyerek hazaérne korábban , neked AKKOR sincs jogod bemenni és nézelődni''
Ebben igazad van.De itt nem azért adták ki, hogy ha egy MSZP-s elfelejtené a jelszót akkor legyen kitől megkérdeznije.
Amúgy szerintem Rogán-nak köze nincs az ügyhöz, ezért nem is tudta megmondani, hogy hogyan került nyílvánosságra.
Lehet hogy egy MSZP-s betört a FIDESZ szerverére, aztán onnan ''feltörte'' a saját szerverüket - a kommcsiknál ez már bevált, és ua-zok vannak most is az MSZP-ben
-
jenko
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Erkölcs egy van. Nem jobbos, nem balos, és nem képviseli senki a politikai palettánkon momentán. Az Isten, Haza, Család rigmusok nem rekesztenek ki. A Haza és a Család nyilván neked is fontos, az Istent meg behelyettesítheted azzal, amit elébe helyezel az önös érdekeidnek (pl szolidaritás, szeretet, mittomén valami szép dolog amit tisztelsz stb.).
-
viharhozo
addikt
Egyébként ha meg hagyta volna a fidesz tönkremenni a postabankot, amit a Horn-éra miatt kellett konszolidálni,
A Postabankot a Princz-era miatt kellett konszolidalni. Princz-cel az volt a legnagyobb problema, h fideszesek kozott mszp-s volt, mszpsek kozott meg fideszes. A vegen meg beesett a ket szek koze. -
Rive
veterán
Jó, mindegy, a balosok meg vannak győződve erről, mi meg arról.
Ez nem meggyőződés, hanem ügymenet kérdése.
Ui.: hozzáteszem, nem értek egyet ezzel az ügymenettel. Úgy gondolom, hogy kiemelt esetekben lehet, hogy jobb lenne, ha végigmenne az ügy, és a bíróság döntene mind az elévülés, mind a bűnösség dolgában.
[Szerkesztve] -
Rive
veterán
Nem a lábtörlő alatt volt a kulcs, hanem kiadták.
Illetve ezt állítja a Fidesz. Vagy egy nyilvános fórumon találták, amit azóta se látott senki. Vagy levélben kapták, aminek a küldőjét azóta se ismeri senki. Vagy valami más.
Majd, ha eldöntötték, melyik verzió igaz, visszatérhetünk a témára.
[Szerkesztve] -
Thyb
senior tag
igen, ezt mondogatta Rogán is, először fórumon, majd levélen, amit valószinűleg kitörölt a manus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
legalább te ne kezd el ezt a hülyeséget és válj szánalmassá mint Rogán
Szerk: -de ha neked a szomszéd megmondja, hogy ott a kulcs a lábtörlő alatt ha a kulcs nélkül suliba ment gyerek hazaérne korábban , neked AKKOR sincs jogod bemenni és nézelődni
[Szerkesztve] -
Rive
veterán
Elévülés miatt hagyta abba az ügyészség az ügyet.
No, ácsi. Az ügymenet úgy néz ki, hogy amennyiben az esetlegesen bizonyítható tényállás elévült, akkor már nem is foglalkoznak a dologgal érdemben. Ez mondjuk szerintem valamelyest hiba, ugyanakkor következik belőle, hogy az ügyészségi visszautasítás, vagy az indoka az égadta világon semmit se jelent Gy.F. esetleges bűnösségét illetően. -
Thyb
senior tag
Az a baj, hogy amig a középsulikba olyan tanárok vannak amelyek órákon át csak politikai előadást tartanak az egyik felet szidalmazva a másikat lehurrogva, addig nem hiszem azt, hogy a nebulók megfelelő erkölcsokattásban részesülhetnének. A tanárnak meg senki sem akar keresztbe tenni, mert akkor a nebulót vagy ua a tanár vagy efy másik huzza meg bosszuból.
Mint mondtam már párszor az iskolába és az egyházba a vallást bevinni a legnagyobb szemétség. -
Rive
veterán
...az erkölccsel meg a vallásossággal mi a baj?
Többek közt az, hogy erre tanítani senkit se lehet: egy ilyen tanárgy csak az egy főre eső nemzeti szemforgatás mennyiségét növelné. Ráadásul, ugye, jónéhány aspekusa a dolognak világézeti (és, mint ilyen: totálisan szubjektív, azaz eldönthetetlen) vita tárgya.
Szóval ezt mindenki lesz szíves otthon elrendezni. -
szucsi
őstag
-
rollins
őstag
Már boncolgattuk a témát és talán nem is tévedtünk olyan nagyot [link]
-
Thyb
senior tag
Arra senki sem tudott még kielégitő választ adni, hogy honnan eredt a jelszó és a felhasználó név, de TE akkor sem mehetsz be a szomszédba, ha tudod, hogy a kulcs a lábtörlő alatt van, de ha ezt meg is teszed, akkor is te leszel a legnagyobb barom, ha a lépcsőházban vagy az utcában elkezded mesélni, hogyan vannak élire hajtogatva a gatyák, bugyik a szekrényben, ha pedig ezt még ki is viszed onnan mutogatni, mint ahogy azt tették, akkor örülj neki, ha a szomszéd nem lő agyon mint 1 kutyát.
-
Vérboci
addikt
Miért ne tanulhatna erkölcsöt a gyerök?
Erkölcsöt tanulhat. De ne jobboldali és ne baloldali erkölcsöt. Erkölcs annyi van, mint fűszál a réten.
Engem már az ''Isten, haza, család'' rigmusok is kirekesztenek, mert egy pattyet sem vagyok vallásos. Akkor most erkölcstelen vagyok?
aluser: A tanároknak nem csak tanítani, hanem nevelni is kellene a gyerekeket (ha hagyná az MSZP). A tanítás és a nevelés nem azonos szintű fogalmak. Olvass utána. A tanítás két részből, oktatásból és nevelésből áll.
Ezért különböztet meg a nyelv is oktatót és tanárt.
De ez a ''ha hagyná az MSZP'' duma, ez büntet. Vegyél egy dugós puskát, azzal is lehet puffogtatni.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
erről van szó,takarékoskodni kell a fűvel,nem szabad pazarolni mert drága.aztán hiába dübörög majd a gazdaság,hiába lesz ittt kánaán apuci mégis mérges lesz,h ha a gyerek pazarolja a nehezen összelopott pénzből való spanglivételeket. szegény gyerek büntiből majd szipuzhat,mert csak arra futja a zsebpénzéből.
-
lúzer
veterán
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Tudod bizonyítani?
Egyébként ha meg hagyta volna a fidesz tönkremenni a postabankot, amit a Horn-éra miatt kellett konszolidálni, akkor meg azon menne a sírás, hogy a fidesz cserbenhagyta a betéteseket. -
jenko
tag
én is útálom ezt az ultrakonzervatív szittya ''philip'' műsorvezetős óaranydíszletes nyálverést, de az erkölccsel meg a vallásossággal mi a baj? Célközönsége persze nincs, de attól még nem hülyeség. Miért ne tanulhatna erkölcsöt a gyerök? Nem csak hülyén lehet erkölcsről beszélni, nem csak gyerekrontó pösze csuhások vannak, hanem normálisak is. Én inkább akkor pakolnám a családot, ha a ''próbálj ki mindent, úgy tudsz választani - könnyű vagy kemény drog, fiú vagy lány között'' szélsőliberál szemlélet lenne hirdetve a gyereknek a suliban.
-
aluser
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Nem hiszem.
Tudom, hogy mindegyik párt úgy lop, ahogy akar és mi azt nem vesszük észre, ill. az egyik párt a másikat rágalmazza, mi meg nem tudjuk kinek higgyünk.
De a MOL-féle kiárusítás/lopás azt mindenki látta és az tény. -
Vérboci
addikt
ha az MSZP kiszivárogtatja a szerverükhöz használható user/pwd párost, akkor az mért baj ha valaki felhasználja?
Csontig lerágott példával válaszolok (biztos fidesz kongresszuson voltál, azért nem hallottad a tévében): Ha elhagyod a lakáskulcsod, akkor bemehetek a kéródba é elvihetek ezt-azt?
De Gyurcsány az fenyegetett
Idézetet követelek!
[Szerkesztve] -
-
james
aktív tag
''naranccsal, ill. szegfűvel dobálná meg a másikat, én vagyok a békésebb, nem, én, anyád.''

''Ugyan hol képviselhetné egy képviselő az ő népét, ha legalább részben nem a parlamentben?'' Azt hiszem máshol nem is tudná. Kivéve ha egyébként miniszter vagy egyébb megbízott, pl. bizottsági tag. Elvileg parlamentáris demokrácia alias köztársaság legfontosabb intézménye a parlament lenne, ugyanígy a népképviselet legfontosabb intézménye. Viktornak mindez nyilván nem jelent sokat (vagy iszonyú beteg volt), ...
-
zLegolas
őstag
Vagy ha az nem, akkor egy csomó zsákvarrótűt osztanak szét vagy dobnak közéjük repcsiről. A használati utasítás:
''Kedves Fiatal Demokrata Ellenfelünk!
Ezúton kérjük szíves segítségét a lefelé rohanó nemzetgazdaságunkra eső terhek csökkentésében. Sajnos a kínzótermeink túlterhelésének következtében nem áll módunkban az Ön heréit személyesen megszurkálnunk, ezért kérjük tegye meg magyar állampolgári kötelességét, és végezze el Ön a beavatkozást magán, esetleg családtagjain.
Felhívjuk a figyelmét, hogy azok közt, akik bizonyíthatóan fertőtlenítés nélkül, (esetleg felhevített tűvel) végzik az aktust 10 db Magyar Vizsla előfizetést és 100 db D.F.T. beszédeit tartalmazó videokazettát sorsolunk ki.
Sok sikert, jó szórakozást: a Kommunista Pribékek Szövetsége. '' -
szucsi
őstag
Mi az hogy irányváltás? Mit csinált OV a 2002-es választások előtti egy évben? Templomot avatott, meg pápát látogatott. A semmilyen tekintélyt nem tisztelő csuhásozó farmergatyás libsi hipp-hopp maga is szorgos templomjáró lett. Harrach Pétertől sem áll távol a vallásos szemforgatás, az örök kedvenc Semjén Zsoltiról nem is beszélve.
Károly testvérnek mondjuk megvan a maga története, a szakmában tünetváltásnak hívják, ami vele történt, ő úgy érzi, hogy megtért. Akkor látszott először hogy megbolondult, amikor nekiállt térden csúszva nyalogatni a pápa lábát. Na meg most ez az ''isten nélkül nincsen haza, se család, se szerelem csak összefekvés meg csőcselék'' témában tett szélsőségesen kirekesztő kirohanás a p00lgári díszletek között Fülöpkével sem volt semmi. Azóta is bevágják a hírtv-n. Ezután azt várom, mikor lesz Szabad Györgyös nemkezetfogós reklámszpotja a hírtévének.
De a legszebb: a naggyűlésen megígérte, hogy lesz majd itt erkölcs, meg erkölcstan, kötelezővé kell tenni mindenkinek az erkölcstan órát, és minden nap legyen ép lélek az ép testben jelszóval minden nap legyen a gyerekeknek erköcstan meg testnevelés órájuk.
Jelzem, aznap hagyom el végleg kis országunkat családostul, a gyerekemet erköcsileg tessék szíves békén hagyni. Testnevelés óra ellen semmi kifogásom, sőt.
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minek az ide, az ország egyik felét kizárni a döntésből ezért, a másik felét amazért. Csak tudnám minek fáradtunk annyit a rendszerváltással, ha ez az eredmény. Íme, A (vastag, nagybetű) rendszerváltó párt lelkes híve le se akarja sz@rni mások véleményét.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)