Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) regent válasza adalbert1 (#949) üzenetére


regent
aktív tag

Furcsállom ezt a panaszkodást. Minden könyvben eddig azt olvastam, hogy az ideális ellenfél az, aki ritkán (esetleg soha) nem emel, de túl sokáig bent marad a vacak lapjával. Ellene a blöfföt tényleg el lehet felejteni, dehát annyi más lehetööség van a nyerésre. Mondjuk nagyokat emelni, ha jó lapod van. :)

Inkább örüljetek az ilyen hülyéknek (bocsánat, tapasztalatlanoknak), hosszú távon öök hozzák nektek a pénzt. Vagy nem?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#952) válasza regent (#951) üzenetére



addikt

De.
De akkor is idegesítő amikor lemákol egy szarul megjátszott lappal. :)

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#953) #16741888 válasza (#950) üzenetére


#16741888
törölt tag

Cashgame tapasztaltom kevés van(kb 7-8szor ültem be, beülőt még soha nem vesztettem és eddig mindíg több pénzzel szálltam ki mint ahogy beültem), én Nl25ön terror alatt tartom az asztalt, emelek minden szarra, véleményem szerint nagyon sok olyan ember van aki félti a pénzét, ezért lose agresszív játékkal sok pénzt lehet csinálni.
De preflop erősen kell emelni, és gyengeség esetén postflop is.
Ha preflop nem emelsz ugyanilyen tapasztalataid lesznek mint Nl10en, viszont ahhoz hogy tudd ezt a játékot kényelmesen játszani minimum 200dollár fölötti bankroll kell, ez az abszolut minimum szerintem.

(#954) viharhozo válasza regent (#951) üzenetére


viharhozo
addikt

Hosszu tavon csak a halal biztos, minden massal szemben illik szkeptikusnak lenni. :)

Szoval az a baj az elmelettel, h onmagaban ketsegtelenul igaz, viszont nem szamol avval, hogy a tetek nem ugyanakkorak (asszem, irtam errol mar ebben a topikban is). Marpedig ha nem ugyanakkorak, akkor siman benne van, h a nagy potokat bukod, a kicsiket nyered, atlagosan megis rendben van a mazlifaktor.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#955) L|zsidoboz válasza (#950) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

Sztem nem sokkal másabb. Annyi, hogy általában csak 2-3 hülye van az asztalnál Meg kevesebb a preflop all in. (mindez a betathomera igaz, lehet, hogy más termeknél máshogy van).
sng tapasztalatom meg az, hogy 3+0.30 és 10+1 között nagyobb különbség van.
Furcsa, hogy például 10 dolcsisnál már tudnak hands upban játszani, míg a 3 dodósban nemigen.

Good to be good, but better to be lucky.

(#956) regent válasza viharhozo (#954) üzenetére


regent
aktív tag

Ez mondjuk igaz. FL-en persze kiegyenlítettebb a helyzet, nincs nagy különbség a potok mérete között, és ugye elképzelhetetlen a teljes beülöö elvesztése. (mondjuk ez nem igaz, csak elég bénának, és/vagy szerencsétlennek kell lenni)

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#957) L|zsidoboz válasza L|zsidoboz (#955) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

Sikerült belefutni az egyik kis köcsög halba. :(((
77-tel minden emelést adott (nálam KK volt), riverre lekapta a 7esét. Most pedig a tőlem elnyert pénzt osztogatja a többi játékosnak az asztalnál. Szánalmas.

Good to be good, but better to be lucky.

(#958) #16741888


#16741888
törölt tag

Elképesztő mennyire alacsonszintű játék az NL25ön, eskü egyszer van egy napom nyomok egy műszakot, kiváncsi vagyok mennyi jön össze, 1 nap alatt, jó játékkal.
gyakorlatilag 10dolláros fix órabérrel lehet számolni, van amikor 2-3szor ennyi, de ez a 10dolcsi lap nélkül is megvan kb. Elképesztően durva.
ma 1óra alatt lapom nem volt, A nagylap nem volt, 2figurás lap nem volt, párom sem volt, se kicsi se nagy, sőt sck se voltak. Kis connactorok voltak, de más nem, mégse rossz a mérleg.:F

(#959) #16741888 válasza #16741888 (#958) üzenetére


#16741888
törölt tag

Miért vagyok néha egy amatőr állat hülye?:(
Így elbaszni egy STTt:(, amatőr loserek ellen, elképesztő, chipleaderként kiesni, hihetetlen mekkora hülyevagyok.

(#960) #16741888 válasza #16741888 (#959) üzenetére


#16741888
törölt tag

Chipleaderként, gondoltam, akkor tanuljunk új játékmódokat, sb hely, K-J, bb elég agresszíven játszott, ő volt a másik big stack, gondoltam, ez egy jó lap, egy chek raisere, megadtam csak a vakot, ő hívott 3szorosat, 300at, én meg vissza 1000. Elképzelés véleményem szerint jóvolt, eddig a pontig, amikor megadta már tudnom kellett volna hogy habiztire ilyet nem ad meg. kellett volna, amatőr loser állat.:(
aztán természetesen betoltam mindent, KKal szívesen megadta. No COMMENT, elmebaj.:(

[Szerkesztve]

(#961) viharhozo válasza #16741888 (#960) üzenetére


viharhozo
addikt

Szerintem tok felesleges a jatekosokat ertekelni ezen a szinten. Ha van lap, tolod, nincs, dobod.

Ma uj jatekokat kerestem, a regieket untam. Talaltam jo kis husz fos sngt 5 dodos beugroval. Kettobol ketto nyerve, fincsi. Kellett hozza az is, h a masodikon a szerver a jatekosok felet kidobta. :) A fizetesi struktura mondjuk gazos, harom hely fizet, igaz, azok eleg jol.

Aztan beultem 10NL-re is fejlesztendo a kesgem kepessegeimet. :) Roppant izgalmas volt, tizenot perc utan 10-rol lementem 8 dollar 20 centre. Ujabb tizenot perc utan felmentem 13 dollar 50 centre. Ugy dontottem, eleg a hazardirozasbol, es kiultem. Nem az en vilagom ez, ha emelsz, adjak, ha nem emelsz, ok se emelnek, az A7o minden poziciobol megado lap, vatevor.

MTT-n harom napja nem nyertem monster PP-vel showdown-os potot, ez eleg gaz. A szamlalo hetnel tart, kivancsi leszek, eleri-e a tizet.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#962) #16741888 válasza viharhozo (#961) üzenetére


#16741888
törölt tag

Felesleges értékelni, nem is lehet, illetve dehogynem, calling station emberek rullez:)
Kedvencem az volt amikor tegnap emeltem hátulról 10-7el:)), elölről adta az ember a stackjének a felével!!!!:DDD, 550e volt, 250ig emeltem, flop J-7-7, all in az ember, A-6, én meg megadtam neki.
Nem is értem az ilyen ember mit gondol a játékról, félelmetes, elképesztő.

(#963) sonar


sonar
addikt

Sziasztok
Nekem mint kezdő pókeresnek milyen on-line asztalokat ajánlotok ahol van free roll?
Élőben szoktam játszani (nem is olyan rosszul), de szeretném magam kipróbálni máshol is.
:R

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

(#964) regent válasza #16741888 (#960) üzenetére


regent
aktív tag

Tegnap en is toltam egy STT-t, BB vagyok, eleg sok zsetonnal, csak az elottem ulo agresszivkodonak volt kb. ugyanannyi. SB-rol csak kiegeszit, mondom magamban: ennek nincs lapja, esetleg be akar csapdazni, kar mert eppen KK-om volt. Mindegy, elvisszük most a potot, emelek 300-at, erre rámemel 1000-et. Nocsak, bekattant a csapda. :) Csak megadom, ahol van ezer, ott akad még több is. Be is tolja az idióta a maradékot, én megadom, és viszem a potot, ezzel ki is ejtem.
Hogy mire gondolnak ezek ilyenkor, fel nem foghatom, öörület, milyen játékosok vannak.

mod: Ja, KJ-val tolt be mindent, miután megadtam a nagy emelését. Egyszerüüen nem hiszem el!!
Nem is értem az ilyen ember mit gondol a játékról, félelmetes, elképesztő.

:R

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#965) #16741888 válasza regent (#964) üzenetére


#16741888
törölt tag

Rullez, 2vel visszább, olvashatod mekkora baromnak itéltem magamat, amiért betoltam.a Maradékot, a chek-raise jó elképzelés volt, a király pár pech, az all in megadása idiotizmus.

Viszont én is kérdeznék, mit gondolsz olyankor amikor kisvak csak megadja, és neked monster van a kezedben? Csak gratulálni tudok az emeléshez, főleg ha még azt is gondoltad hogy nincs lapja/lapom, pff.:) Persze kell egy nagy agyalágyulás is hozzá, hogy betoltam az all int és így végülis jól jöttél ki a dologból, de preflop, nem én voltam aki rosszul játszotta meg a lapját.

A legjobban utána mégis az tetszett, hogy utána 300 zsetonnel 3all int toltam, és eggyiket se adta meg senki, te se. Lehet nekem vannak agylágyulásaim, de én ezt tudom magamról, viszont a te elképzelésed a játékról ennél érdekesebb, kisvakként nem adtad meg az all int, ne haragudj, ez kb ugyanakkor loserség,ha nem nagyobb, utána eggyiket se adta meg senki. Miért? kb 20szoros stacked volt mint az all in.:) Ha még megadod s rád is emelnek, akkor buktál 300at, nagy ügy.

Én rögtön beírtam ide, hogy kész, agylágyulás, viszont egészen addíg chipleader voltam, és nem nagyon ellenkezett senki, 1szer talán mutattam lapot, egyébként eggyyiket se.

Őszintén szólva, ilyen játékkal nem is csodálkozom az elbukott cashgame beülőkön.


[Szerkesztve]

(#966) regent válasza #16741888 (#965) üzenetére


regent
aktív tag

Ha nem lett volna egyértelmüü (úgy látom nem, ezek szerint jobban ki kellett volna domborítanom), nem én voltam aki ellen játszottát, csak annyira írod itt hogy hülye ellenfelek így, barom ellenfelek úgy, játszva duplázol beülööt stb...
Aztán meg egy hasonlóan hülye lépés tööled (amit persze nagyon ööszintén el is ismersz), és gondoltam, megviccellek. Talán egy hasonló postot írhatott az ellenfeled valahová egy másik topicba.

Válaszolok a második bekezdésre, pusztán teoretiusan. Igen kb. ezt tenném, amit írtam. KK-om van nagyvakként, nagy stack, föönyeremény, téged a postjaid alapján agressziv játékosnak ismerlek, valszeg a kérdéses játékban is ez a kép alakulhatott ki rólad. Nem tudom konkrétan mi volt, de gondolom mindenki dobott. Ilyenkor tökéletes a helyzet egy vaklopásra az eddig agressziv SB mégsem emel. Miért? Valoszinüüleg olyan lapja van amivel nem fél engedni a nagyvaknak (akinek minden valoszinuuség szerint nincs semmi jó lapja) a flop megnézését, talán magas pár, esetleg magas suited connector. Ax-el nem hiszem hogy nem emelne, azért annyira nem bátor, hogy egy esetleges 483 flopot megkockáztasson. Ha nem lenne semmije, akkor megint csak emelne, bízva az azonnali dobásomban, vagy egy jó flopban, és ott egy emelésben)
De nekem KK-om van, bízzunk benne, hogy nincs AA-a. Az is megér egy emelést, hogy esetleg (sööt valószinüüleg) nincs semmije és eldobja (azért a dobás annyira nem valószinüü), a KK különben is bajban van ha esetleg netán feltüünik egy A a flopban, és egy agressziv játékos az ellenfél. (ilyenkor mikor nem kéne különösen gyakran van A a flopban :) )
Azaz emelek 300-at, meglátjuk mi lesz. Ha dobja jól van, ha csak megadja nem tudom mi van, ha rámemel (amire számítok az agresszivitása miatt) akkor nincs más hátra mint all in menni (vagy egy ehhez közeli nagy emelést betolni, bár inkább all in) //sajnos nem tudom pontosan kinek mennyi zsetonja volt, az 1000-es emelésed mekkora részét jelentette//
Ehhez a KK pont megfelelöö lap egy STT-en, sööt, szerintem konkrétan itt az ellenfelednek ez lehetett a kulcsparti.

Rámemel 1000-et, //itt én all in mentem volna, amire te valszeg dobtad volna, bár saját bevallásod szerint elborult elmével cselekedtél éppen, úgyhogy ki tudja//
Megadom.
Flop érdektelen, szerencsére all in megy a maradék zsetonjaival, úgyhogy ez egy tiszta megadás. Ahogy gondoltam KJ-ja van, dominálom, szinte nincs esélye, meg is van a pot.

Szóval én ezt a szituációt valahogy így játszottam volna meg. Talán hibás a gondolkodásom, nem tudom, majd a többiek reagálnak ha akarnak, és elmondják a véleményüket.

Az utána következöö kétségbeesett vergöödésedre nem tudom mit léptem volna, valszeg megadom ööket, bár tényleg furcsa hogy senki nem érzett annyi erööt a lapjaiban, vagy magában, hogy egy ilyen kis stack all in jét tartsa.

és egy kérdés: Te hogyan játszottad volna a KK-t BB-n, ha mindenki dob, csak az agressziv SB tart?

[Szerkesztve]

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#967) viharhozo válasza #16741888 (#965) üzenetére


viharhozo
addikt

mit gondolsz olyankor amikor kisvak csak megadja, és neked monster van a kezedben

Sztem ez az a helyzet, amikor egyszeruen kotelezo emelni. Ha a kis vak csak tart, akkor vagy nagyon rossz vagy nagyon jo lapja van. Mivel a nagyon jonak kisebb az eselye, tolni kell neki. A visszaemeles is jo, egyszeruen nem volt szerencsed. Az allin megadasa egyertelmuen rossz, ez az a pont, amikor visszavonulot kell fujni.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#968) concret_hp


concret_hp
addikt

tegnap esti pokerparti. heccáp. 3szor volt olyan hogy allin, mindkettőnknél K-valami. 3 osztozkodás úgy hogy jött 2pár az asztalra. akkor volt ilyen hogy kézbe 10 10, én allin ellen fold. következő osztás kézbe JJ allin, ellen call, nála QQ. (200/400 volt már a vak, az össz zseton meg 7500) persze nem jött semmi ugyhogy fordult az állás nála lett több. kb. 50perc volt a heccáp, azalatt kb. 8-10szer fordult, hogy kinél van több zseton. (végig ilyen 2000-5500 és 3000-4500 közt volt az arány)

volt ilyen hogy AK vs. A7 asztalra jött: J10986 :( , K3 vs. A9, asztalra jött: QJ1098 ebben a sorrendben :C

a játék elején az első 10 osztásból kb. 7szer volt nálam a káró 10es. (és 3szor lett volna 10es drillem flopra, ha nem dobok preflop... (10-4 és 10-7 közti lap volt mind))

vagy fullba vagy sehogy :D

(#969) #16741888 válasza viharhozo (#967) üzenetére


#16741888
törölt tag

Szerintem ezeken az asztalokon, ha megadjaa kisvak eggyértelműen kis lapot feltételez, túl nagy kockázat ekkorát emelni többet ér egy KK mint egy nagyvaknyi tét.
Bár logikusnak tűnik az emelés is, végülis.

Az all in megadása miatt tartom magam elmebajosnak, szerintem ott vissza kellett emelni, csak az emelés után ha még mindíg adja dobni. Ez nem történt meg.:(

(#970) regent válasza #16741888 (#969) üzenetére


regent
aktív tag

Teljesen meg tudlak érteni, tegnap hasonló helyzetben eröösködtem én is, de persze az 5 ös setje levert. Nem akartam elhinni hogy lapja van, pedig elég hangosan mondta, aztán mégis volt neki. :)
Pot limites laza asztalon tudtam csak aztán egy kicsit vigasztalódni, szerintem összejött 4-5 ember akik a FL-rööl váltottak éppen, de nem akartak még NL-re menni, és nagyon meg tudtak ijedni egy potméretüü emeléstööl.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#971) L|zsidoboz válasza sonar (#963) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

szerintem minden nagyobb pokerteremnek van freeroll lehetősége. Vagy ha nem a pénzszerzés a cél, akkor vannak play moneys asztalok is, ahol ingyen tudsz játszani.
válogatni pedig innen tudsz: [link]

Good to be good, but better to be lucky.

(#972) #16741888


#16741888
törölt tag

nyomtam egy 10es sit&got, 4,ként ismét rövidzárlat miatt kiestem, ideges lettem, de durván, ismét végig domináltam lap nélkül, de meghülyültem.:O
Aztán nyomtam mégeggyet, na itt kb úgy voltunk 4en hogy 6 embert én küldtem haza, jöttek a lapok, lerámoltam az asztalt, mégis második hely, heads upba ismét amatőr hiba.:O
3. nál nem hibáztam, ezt már nyertem, itt a játékom végre olyan volt amilyennek kell lennie, a 4emberes játék úgy nézett ki hogy nekem volt 6000körül, 2 3000körüli volt, meg egy 2000.
Úgy voltam vele, nem fogom én megadni marginal handre az all int, kb mint a wsop final, hihetetlen feszes játék ekkora vakokat még heads upba sem éltem meg soha:O, inkább azt mondanám szar, de mind1 nyugodt maradtam, és behúztam ezt.

(#973) #16741888 válasza #16741888 (#972) üzenetére


#16741888
törölt tag

Vacsora közben kicsit átgondoltam a dolgok fekvését, 4 sit&goból, 1 győzelem, 1 2. hely, és 2 4. amikor nem nyertem mind vezető helyről estem ki, hibák miatt, illtve amatőr végig nem gondolt játék miatt. Most bizakodva nézek a jövő felé.:)

(#974) #16741888 válasza #16741888 (#973) üzenetére


#16741888
törölt tag

Ha megáll, nem kell eröltetni:(, flop top2pár, runner runner flöss:), 10espár allin A-7 jön az ász, meg ilyen finomságok.:)
No nem baj, nem volt sikertelen ez a nap, tulajdonképpen.:)
Kb hirtelen 8szor kaptam ki 80%os esélyesként, no nem baj, a végén már csak poén volt, 2$ heads up, meg 5$ sit and go.

Az viszont feltűnt egyre több ember szemét szúrja a játékom, nem feltétlen tetszik nekik, amikor a szép egyszínű 8-5ösömmel megadok egy all int, K10et levertem mint a szart.:DDD
Meg adtam meg 9-3egyszínűvel, igaz ez annyiban más volt, hogy 500a volt az embernek nekem meg 6000, ennyivel nem volt roszabb a 9-3, dehogynem, AA ellen:DD, de jött a flöss.:DDD

Istenem, program nélkül is tisztában vagyok az esélyekkel.:)

(#975) #16741888 válasza #16741888 (#974) üzenetére


#16741888
törölt tag

Megnéztem a hand historyt, A-K volt, és nagyjából 9ed stackje volt, nekem 6000körül, neki 800 és én voltam a nagyvak 100al, UTGből emelt 300at, ami magába amatőr játék ebben a szituban A-k al, de egal,mindenki dob, én meg behívtam, a maradék 500át, a játékba, nekem 700ba került ugya a játék.
A-K vs treff 9-3 63-37, erre azt se mondom bad beatje volt, előfordul hogy nyer a 9-3 durván 100ból 10szer kevesebbszer, mint a 2 overcard pp ellen.:)

Annak örülök hogy ezeket a sok loser calling station nem tudja.:) Nem lehetne tőlük játszani.:DDD

Ez rohadtul nem ilyen esélynek néz ki, pedig pontosan ennyi, ez van, tartsátok ti is titokban mennyit érnek a kis scck A nagylap ellen.:)

Rájöttem még valamire, 1dolog veszélyes ebben az egészben, elalszik a gyanakvásod, a sok loser után:(, ha tényleg olyannal kerülsz össze aki tud játszani.
Nyomtam azért biztos ami biztos egy short handed short tornát, heads upba egy jó játékossal maradtam eggyütt, be is szopatott, jól játszott, de a sok loser utám elalszik az ember gyanakvása. Ki hitte volna hogy river után chek-raiseel, elismerem bomba játék volt. 10 magas soromat, bubi magassal ütötte, klasszikus, J-10re jött neki a nut sor, nekem csak 10esem volt.

(#976) concret_hp válasza concret_hp (#968) üzenetére


concret_hp
addikt

ja még jó hogy az este szvsz legnagyobb osztását akartam leírni, csak aztán elmaradt :DDD
1500 indulózseton, 30/60as vaknál jártunk.
szóval kisvakként 910o-t kaptam kézbe. 1. pozícióból beszálltak, (elég egyszerű játékot játszik a srác: ha van valamije játszik, ha nincs, nem.) 2. fold, osztó beszáll (előzőhöz hasonló), én kiegyészítek, nagyvak check (ő viszont full random, volt hogy flopra top drillje volt és csak a rivernél emelt, de volt hogy full szar lapra adott meg komoly emeléseket. szóval gyakorlatilag kiszámíthatatlan, laza indulással. )(5en voltunk). flop: 468, rainbow. körbecheckeltük. turn 7, 4. szín. én beszélek először. emeltem 70-re (a 20ast fogtam meg a 10es helyett, így lett 70 :D meg ha már van 1 sorom, akkor az a +10 nem para :DDD) nagyvak call, 1. arc fold, osztó call. river K. na mondom, hátha valakinél lapul egy K egy már lentlevő lappal. emeltem 150-re. nagyvak szonte azonnal vissza 400ig. osztó fold, én vissza 1000ig, nagyvak 1800ig (naki még kb. 8-900, nekem kb. 350-400 zsetonom volt az 1800on felül) megadtam, bár asszem akkor már allint kellett volna mondanom, mert nutom volt. (asztalon 4687K, nálam 910) szóval kb. 4000 pot, (összezseton 7500) nagyvak mutat: 95 -> azt hitte egyel nagyobb a sora mint az enyém... hát nem :D

vagy fullba vagy sehogy :D

(#977) concret_hp


concret_hp
addikt

valaki mondjon 1 olyan oldalt, ahol lehet playmoneyben hedsupozni, aránylag kevés pénzzel is (mármint kevés playmoneyal) :U plzplzplz

vagy fullba vagy sehogy :D

(#978) regent válasza concret_hp (#977) üzenetére


regent
aktív tag

Miért, nem lehet mindenhol? Azt hittem, hogy ez alap. A playmoney-t meg fel tudod tölteni ha elveszted. Nyugodtan játszhatsz nagy alapon is.
De hogy érdemben válaszoljak is, a bwin-nél lehet. Kapsz 1000 pénzt, és van 10/20 as (vagy 5/10-es???) NL playmoney asztal (meg persze egy rakás másik is). Ha elveszted napi 4 szer újratöltheted.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#979) concret_hp válasza regent (#978) üzenetére


concret_hp
addikt

de olyan asztalt kb. 4helyen se sikerült találni ahol headsupozni lehet (2fős csak az asztal és más nem ül be)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#980) adalbert1 válasza concret_hp (#979) üzenetére


adalbert1
veterán

A partyn biztos van heads up asztal play money-ban, egyik haverommal mi is nyomtuk régebben. :) Vagy lehet hogy csak ketten ültünk be 1 asztalhoz? :F Már nem is emlékszem

(#981) regent válasza concret_hp (#979) üzenetére


regent
aktív tag

Akkor az ötödik legyen a bwin, ott tuti van, próbáltam.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#982) viharhozo


viharhozo
addikt

Faxivan, harom tornan is elvergodtem a penzig, aztan mindrol kiestem a 30. hely korul.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#983)



addikt

Baxameg, hogy riveren lemákol. Miért adnak meg az emberek allint egy nyamvadt párra? Mit gondolt, hogy viccből emeltem preflop?

***** Hand 548641718 *****
0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2007. március 1. 21:37:43
TH Mini 7 (Real /Cash Game )
Seat 1: Avninho (17.46)
Seat 2: thasos (8.14)
Seat 3: ROMANSCO (3.22)
Seat 4: dykaren (2.47)
Seat 5: lll1977 (6.27)
Seat 6: wtf19 (8.04)
Seat 7: Goertsy (4.49)
Seat 8: NikoSoft (8.60)
Seat 9: firelite (6.90)
Seat 10: Adam83 (13.14)
wtf19 post SB 0.05
Goertsy post BB 0.10
** Deal **
Avninho [N/A, N/A]
thasos [N/A, N/A]
ROMANSCO [N/A, N/A]
dykaren [N/A, N/A]
lll1977 [N/A, N/A]
wtf19 [N/A, N/A]
Goertsy [Jd, Js]
NikoSoft [N/A, N/A]
firelite [N/A, N/A]
Adam83 [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
NikoSoft Call 0.10
firelite Fold
Adam83 Call 0.10
Avninho Call 0.10
thasos Raise to 0.20
ROMANSCO Fold
dykaren Fold
lll1977 Fold
wtf19 Fold
Goertsy Raise to 0.50
NikoSoft Call 0.50
Adam83 Call 0.50
Avninho Fold
thasos Call 0.50
*** Flop(Board): *** : [7c, 9d, 10c]
*** Bet Round 2 ***
Goertsy Bet 1.20
NikoSoft Fold
Adam83 Call 1.20
thasos Fold
*** Turn(Board): *** : [7c, 9d, 10c, 5s]
*** Bet Round 3 ***
Goertsy All-in 2.79
Adam83 Call 2.79
*** River(Board): *** : [7c, 9d, 10c, 5s, Ad]
*** Showdown *** : Rake: 0.51 Total Pot: 9.72
Goertsy [Jd, Js] Pair of jacks Win :0.00
Adam83 [Ah, 10s] Two pair aces and tens Win :9.72

Csak azért linkelem, hogy megkérdezzem, rosszul volt megjátszva a hand? Mostanában folyamatos bukószériában vagyok, általában ilyenekkel, már kezd elmenni az önbizalmam. Szerintem rendben volt a dolog, de azért kíváncsi vagyok mostmár.

szerk: esetleg preflop nagyobbat kellett volna emeljek?

Volt egy másik leosztás is kb 1,5 perccel ezelőtta másik asztalon. Annak sajnos nincs meg a historyja, Dealertől jobbra limpeltem, kezemben K9s, elég sokan néztünk flopot, legalább 5-6an. Flop: QTQ, előttem mindenki check, nyitottam egy közepeset, a dealer hosszú gondolkodás után tartott, igazából nem bántam a dolgot, reméltem, hogy van egy dámája és ha bejön a sorom, akkor nagy kasza. A többiek dobták. River 2, itt checkoltam, reméltem hogy a dámájával enged egy ingyenlapot, hosszas gondolkodás után megkaptam. River: J. Megvolt a sorom, ráadásul eléggé rejtve volt, gyorsan checkoltam, ő rövid gondolkodás után emelt majd egy potnyit, én visszaemeltem rá ugyanannyit(ezzel allinbe tettem) megadta és mutat TT-t. Szal fullal levert. Kérdés, itt hibáztam? Én egy Qx-re tettem, és kicsit féltem attól, hogy esetleg QT-e lehet, de mivel preflop nem volt emelés eszembe sem jutott, hogy Q vagy T párja lehet... fuck


[Szerkesztve]

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#984) sonar válasza (#983) üzenetére


sonar
addikt

Szerintem a Póker pont az a játék ahol nem kell mindig ésszerüséget keresni :)

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

(#985) sonar válasza L|zsidoboz (#971) üzenetére


sonar
addikt

Kösz. 7végén majd kipróbálom magam :R

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!

(#986) regent válasza (#983) üzenetére


regent
aktív tag

Az elsöö partiban szerintem nem hibaztal, az emeles is kb jó, bár en talan nagyobbat emeltem volna (persze utólag könnyüü okosnak lenni, meg nem is ismerem az aztalt). De a JJ-t azert sokan leverhetik, akik egy kisebb emelesre lazan bentmaradnak, és eltalálja ööket a flop. Gondolok itt az Ax-re (tenyleg extrem lazasagnal) A-figurás-ra, KQ-ra, de van aki 56s-el is bent marad, és A-os flop esetén tüzel egy embereset ha megfelelöönek ítéli a helyzetet, mint korábban olvashattad.
Flop után viszont csak fél potnyit emeltél, az ellenfél azt gondolhatta, hogy esetleg középsöö párod, vagy inkább legjobb párod van, és azzal neki jobb kickere volt. Nyilván megfordult a fejében, hogy overpair-od van, de ilyenkor az ember ezt a neki nem tetszöö lehetööséget inkább ignorálja. Gondolom Negreanu nem ignorálta volna, de most nem öö volt az ellenfél.
Egyszóval, én ilyen helyzetben legalább potnyit emelek, ha eldobják jó, nem tudják meg, hogy milyen lapom volt, és enyém a pot. Ha megadják, akkor a turn-ön, ha veszélytelen lap jön, megint emelek (esetleg check-raise). JJ-val nem szeretek nagyon csapdázgatni.
De látom te sem, all in-re tetted, amit SZVSZ hiba volt neki megadni.
Aztán riveren így jártál. Pech.
Talán a flopon egy nagy emeléssel lehetett volna ezt elkerülni.


A másodikban meg ott volt nagy mákja az ellenfélnek, hogy belimpelt TT-el és telibetalálta a flop. Utána megtetted neki a szívességet és nyitottál, már csak el kellett hitetnie veled, hogy nincs nála a nuts. Esetleg azon gondolkodott éppen, hogy mennyi az esélye annak, hogy Q10, vagy QQ van nálad. Végképp szerencsétlenség neked, hogy a riverre lejött a sorod, amitööl csak akkor kellett volna félnie, ha tényleg Qx-e vn, és azzal ugyanígy játszva elvesztette volna mindenét. Ismét csak pech.

Tudom nem vigasztal, de éppen tegnap K9s-el, szinte ugyanilyen helyzetben emeltem egy potnyit preflop (reménykedtem a lopásban), adták vagy 4-en. Lejött egy flush-húzós flop, szerencsére egyik ellenfelem emelt elööttem egy minimált, amit lazán megérte megadni, így gondolta a másik kettöö is. Turne meg leesett az A a flush-höz, az elööbbi ellenfél újra minimalt emelt, én hosszabb hezitálás után adtam (arcomon széles mosollyal), a másik kettöö is (bár öök nem biztos hogy mosolyogtak) :). Aztán riverre az egyik duplán szerencsétlen ellenfelemnek lejött egy lap a sorához, amire all in kellett mennie.
Szóval jó sokat nyertem. :)
A világ egyensúlya a helyére billent. :)

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#987) L|zsidoboz


L|zsidoboz
őstag

Remek!
10+1 -es sng-n magasan leader vagyok, amikor egyszercsak meghal a betathome.
Most már be se lehet lépni. Kíváncsi vagyok, hogy legalább a nevezési díjat visszakapom-e...

Good to be good, but better to be lucky.

(#988)



addikt

Elolvastam Doyle Super Systeméből a no limit holdemes részt, érdekes volt csak az a baj, hogy az én szintemen(microlimiten) nem nagyon lehet alkalmazni a stílusát. Azért tanulságos volt, és később még jól jöhet.:)
Most arra gondoltam rágyúrok a tournamentekre és elkezdtem a Harrington könyvet, még csak az elején járok, de határozottan tetszik.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#989) Dictator^


Dictator^
veterán

ezt a kis könyvet olvasta már valaki?
[link]

In the meantime, visit MansionPoker.net to order your free copy of their Ultimate Guide to Poker! It's a 70 page printed book that'll arrive on your desk in 6-8 weeks, long before the PokerDome series kicks off. The book's written by poker professionals to give you the strategies you need to hone your skills before hitting MansionPoker.net's real money arena, MansionPoker.com - also set to launch in 2006!

Ismerős rendelt vmit annó már nem tudja honnan, és küldtek neki egy ilyen kis könyvet, és nemrégiben megkaptam tőle. Vki tud róla mondani vmi véleményt?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#990) L|zsidoboz válasza (#988) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

Harrington könyv az tényleg nagyon jó!

Good to be good, but better to be lucky.

(#991) RAM válasza #16741888 (#975) üzenetére


RAM
őstag

hand historyt mivel nézted meg?

Csak tisztán

(#992) L|zsidoboz válasza RAM (#991) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

van egy olyan gomb a szobában, hogy last hand/hand history (termenként más a neve).
Erre rákattintva előjön. De elvileg van rá külön program is...

Good to be good, but better to be lucky.

(#993) L|zsidoboz


L|zsidoboz
őstag

Vki tudja, hogy a bet-at-homenak van-e magyar nyelvű supportja?

Good to be good, but better to be lucky.

(#994) RAM válasza L|zsidoboz (#992) üzenetére


RAM
őstag

Igen, én inkább egy hasznos programot keresek, amivel txt-ként el is lehet menteni..
Melyik az az oldal amivel összelehet hozni annyit pl. csak freerollal,
hogy napi 1 freeroll,
50-60 napon keresztül, minden alkalommal 1-200 körüliben benne lennék a 2000 indulóból. :)
Tényleg van olyan oldal ahonnan ki lehet már venni igazi pénzt 2 hónap csak freerollozással, ezekkel a feltételekkel?

Csak tisztán

(#995) regent válasza RAM (#994) üzenetére


regent
aktív tag

Lehet, hogy van, de biztos, hogy ezt akarod? Olyan sokat fizet egy freeroll 100. hely? (ugye átlag :) )

Ha ezt meg tudod csinálni 2 hónapig, akkor SZVSZ fizess be igazi pénzt, amennyit erre szánsz, és játsz azzal. Egyrészt sokan mondják, hogy a freeroll-on nem igazi póker megy, másrészt meg jobban örülsz majd ha többet nyersz.
Mert gondolom egy idöö után, ha mondjuk sikerülne a freeroll-os terved, akkor az ebbööl nyert pénzen megint csak pókereznél, nem? Vagy annyi pénzre számítasz, amennyi már keresetkiegészítésnek számítana?

Más.

Megynyertem egy qualifier-t egy $50+4-es tornára (1+0.2-öön nyertem egy 7+1-es ''jegyet'', és azon meg az 50+4-est). Most örülök, de azért aggódva tekintek a jövööbe, nem érzem olyan veszettül jó tornajátékosnak magam. :)
A díjazásnál viszont nem értek valamit, 72-en indultunk, az elsöö 11 hely fizet, mégpedig 1-9-ig tornajegy, 10.-> 70% pénz, 9.-> 30% pénz.
A játékosok által befizetett összes pénz 504$-volt (persze nyilván voltak megnyert jegyesek, mint én, a végén viszont 17$-t osztottak el 70/30 arányban.
Miért?
Miért pont annyit?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#996) regent válasza regent (#995) üzenetére


regent
aktív tag

Bocsánat 18$-on osztoztak.

Mellesleg, most nem jönne rosszul pl. 50$ Kp-ben a számlámra, nem tudja valaki be lehet ezt a jegyet pénzre cserélni?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#997) efge válasza regent (#996) üzenetére


efge
aktív tag

mivel az 500 akarhany dollarbol a terem ''megvesz'' 9 jegyet a satellitre es ezt nyeri az elso 9 helyezett. a maradek penz, amibol mar nem telik ki egy egesz jegyre valo, azt szetosztjak a maradek kozott...
hol jatszottal? mert pl sportingbet / paradise nem ad vissza penzt...

A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

(#998) regent válasza efge (#997) üzenetére


regent
aktív tag

Je, tenyleg, hogy erre miért nem gondoltam? :B

bwin-en jatszom, de mivel itt nincs semmi akció, vagy bónusz (az egyszeri 10E-n kívül), eröösen gondolkozom a váltáson. Mondjuk valami jó first deposit bónuszú terembe. A Party-t néztem ki eddig.
Vélemények?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#999)



addikt

Hát jó meg hasznos meg minden elolvasnom ezeket a könyveket, de nem sokra megyek vele, amíg az ellenfeleim nem olvassák.
Ma 3x kaptam AK-t, kétszer szívtam vele, harmadszorra inkább gyorsan megszabadultam tőle.

Egyszer egy Q9o, egyszer egy Q8o vert le, de apám ilyen lapokkal még belimpelni se nagyon kéne, nem hogy 4 vaknyi emelést adni...
A vicc az, hogy másodszorra, a Q8-as csávót húzólapra tettem flop után és direkt akkorát emeltem, flopnál, hogy ne érje meg megnézni a következőt, nos megadta, turnnél még mindig tudtam, hogy nincs semmilye, allinbe tettem, és hátradőltem. Először akkor lepődtem meg, amikor megadta. Másodszor akkor amikor láttam, hogy tényleg nincs semmije(!), Q magassal tartja. Harmadszor már meg sem lepődtam amikor riveren bejött egy a 6 outjából...
Ja, ezután 2 kör kellett neki, hogy szétosztogassa a zsetonjaimat, lenullázva magát.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#1000) L|zsidoboz válasza (#999) üzenetére


L|zsidoboz
őstag

0.05/0.10 asztaloknál ezek jó lapok. komolyan, van akinél a KJs akármilyen pozícióból nagy emelés...

Good to be good, but better to be lucky.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.