Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyet kell hogy értsek veled, néha az aranyköpésekre való reakciókból születnek a legjobb aranyköpések.
Főleg egy fáradt gőz topikban...Szerintem már kezdünk túlszabályozódni, egy fórumban aminek a lényege hozzászólások és azokra való reakció, őszintén kit zavar, ha én válaszolok egy hozzászólásra? Ha jól tudom erről szól a fórumozás.
Ilyen korlátozásokkal elvesztik a lényegüket a topikok, ahol bizonyos dologkat már nem mondhatsz ki, nem írhatsz le, vagy nem reagálhatsz rájuk, ott már nincs értelme azok létezésének. Egy szakmai topikban még értem a létjogosultságát ennek, hiszen ott tényleg zavaró ha teleirkálják offal az egészet, de itt már másról nem szól a dolog, mint hogy legyen már mibe belekötni.
Kíváncsian várom mikor jutunk el oda, hogy a fórumozóknak moderátori engedély kell egy hsz-hez.Az meg mondjuk külön aranyos hogy az offolásról vitatkozunk offban egy olyan offtopikban ahol lassan tilos lesz az offolás...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest