Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
& inf3rno meg akit esetleg érdekel
Az Intel Management Engine-el tisztában vagyok. Pont múlt hónapban vettem fel a kapcsolatot újra a 3mdeb csapattal és érdeklődtem tőlük úgy nagy vonalakban a Coreboot-ról és, hogy esetleg az általuk is forgalmazott Protectli gépeken az IME ki van-e pucolva annyira amennyire lehetséges és ha nincs, akkor hallottak-e a me_cleaner-ről. Viszont válaszukban írták, hogy nincs kipucolva az IME a Protectli-ken, de elgondolkodnak róla, hogy teszteljék és esetlegesen a későbbiekben ezzel a lehetőséggel is bővítsék a kínálatukat. És ez szerintem nem csak a Protectli gépeket érintené hanem a mellette is forgalmazott PCEngine APU-kat is amik már most is ugyanúgy Coreboot+SeaBIOS-al is kérhetőek. Azért is van nagy bizodalmam a lengyel srácokban, mert nagyban hozzájárulnak - amennyire meg tudom ítélni - a Coreboot fejlesztéséhez. Úgyhogy lehet, hogy nem csak régi HW-ekre lehet majd megbízhatóan pfSense-t, vagy bármi tűzfal programot rakni, hanem egy kicsit modernebb gépekre is. Én már nagyon várom... Remélem jövőre már a boltokba is kerül
-
inf3rno
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Xbox Series X|S
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest