- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Elég sokat játszottam hasonló témába mostanában.
Pihole -> AdguardHome -> pfBlockerng -> NextDNS cli pfsense client és most ami jónak tűnik az AdguardHome és ott NextDNS mint upstream.
pihole, AdguardHome es a pfBlockerng idaig 1.1.1.1 vagy a 9.9.9.9 DNS címen futott.
- Valamiert ha a pfsense VM-re bízom a DNS-t nagyon lassú minden. Így egyelőre AdguardHome VM és onnan NextDNS300,000 queries Ingyenes és ott tudsz elég sokmindent beállítani és saját listákat is fel tudsz vinni.
https://oisd.nl/ Listát nagyon tudom ajánlani, kb semmit nem kell whitelist-be tenni mert minden működik.
+ nem otthoni eszközön is működik a beállított DNS, így telon sincs reklam es biztonságos a zinternet.
Ha esetleg adhatok reg linket akkor: https://nextdns.io/?from=9d3yrztr így ha ki futsz az ingyenes kvótából, akkor kapok 30 %offot. Bar ahogy nézem nekem elég az ingyenes (még)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest