Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• von Mike

tag

válasz kovi #890 üzenetére

''Te is én is voltam már Újonc...'' Én már másodszor::C

Nem igen van haladás ezzel a témával kapcs én úgy veszem észre. Volt itt egy link, egy nVidia-s SLI-s kari kérdésről. Nem olvastam végig a topicot csak bele, de azt láttam, hogy válaszoltak a srác kérdésére, ebből arra asszociálok, hogy elégedett volt a fórummal, visszajön, és két három topic után megismeri az egész rendszert és lehet ő lesz a jövő moderátora. Szal ha minden ilyen ''félrelépést'' dúrva ''Használd a keresőt bazze!'' ''Ez elfért volna a ... topicban is.'' szöveggel reagáljuk le...Hát nem túl ésszerű. Mégis megtalálta a topicot az, aki ezt írta akkor miért nem tud ehelyett egy egysoros választ adni aztán meg OFF-nak bele, hogy figy van egy kereső is a világon legközelebb azzal kezdj, ne topiccal...

• RIV

tag

válasz kovi #890 üzenetére

Ez így van. Mindenki volt újonc és szerintem sokan estek az elején hibákba. ÉN is más is. De a régi tagok felhívják a figyelmet a hibákra, és szerintem ebből tanulunk.
    Ha pedig szüksége van valamire, miért ne nyithasson.
    De szerintem mikor regisztrálja magát az ember, ne tudjon addig belépni, vagy inkább topicot nyitni még a keresőt nem tanulja meg használni.

[Szerkesztve]

Aktív témák