Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
@aMoRF
tag
A pénz nagy ÚR! ez tény és ezen nem lehet változtatni...
Olyannak kell lenni mint a fűzfa amit fúj a szél.... lengedezik ide-oda...
Bezzeg a büszke fenyő... az kitörik a szélben tövestöl... :)
Aki élni akar a mai világban az legyen füzfa! :DD
Hajrá PH!!!! -
_Volkovy_
nagyúr
Én örülök neki,ebből is látszik hogy fejlődik a PH,most már látnak az itteni hirdetésekben reklámértéket.
-
Kidus
őstag
mindenkinek van igazsága.
tény, hogy én is fel lennék háborodva, ha az a bizonyos bolt reklámozná itt magát, amelyik átvert, ahol az emberkék rosszindulatúak, nem értenek a dolgukhoz, és többször átvertek egyazon ügyben. az ilyen hogy jön ahoz hogy reklámozza magát? viszont lehet, hogy csak nekem nem tetszik az adott bolt, lehet hogy csak az én problémámat nem tudták/voltak hajlandóak megoldani, azon kívül aki fizet a reklámért, az figyelhet ott, ahol akar. -
Som@
őstag
Nem értem a felháborodásod okát.
Miért ne jelenhetne meg itt az ominózus cég reklámja? Ha fizetnek a felületért, akkor igenis legyen kint a reklám. Mindezt azért, hogy a kedvenc weboldalad továbbra is megtartsa színvonalát, versenyképességét. Ugyanis - bármilyen furcsa - ők is pénzből élnek.
És különben is: miért lennének saját maguk ellenségei? :) -
tomcs
őstag
nezd.. ha barmelyik masik akarmennyire kozruhellt ceg (tegyuk fel valamelyik vargane :D) kezdene itt fizetos kampanyba azt is ki kene rakni. a ph meg akkor lenne inkorrekt ha a tesztek csalnanak es kimoderalnak a reklamozokat ero kritikakat. ilyet nem vettem eszre, akkor hol a baj?
-
ebx
aktív tag
Reklám -> bevétel -> jobb tartalom
Ugyhogy a reklam kell -
c*
aktív tag
kis naivitasra utal ha ilyen dolgok meglepnek mit gondolsz a PH! mibol fizesse ki a kiadasait. . .
-
Sziasztok!
Először is Aaaaaaaaaarrrrrgggh!!!! Bocsi, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a kedvenc weboldalom lapján ott virul a Bluefish reklám? Miért? Az nem egy Probolt és ott nem árulnak Prohardver-t sem... :( Mondjuk gyanítom, hogy a pénz bujkál a dolog mögött... Ez van.
Nektek mi a véleményetek? Zsoltee10?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest