- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
De pont az a lényeg, hogy nem arról van szó, hogy ''ha szereti, akkor úgy sem fogja érdekelni, hogy kicsi a farka, mert szeret, és elnézi ezt a hiányosságot'', hanem arról, hogy ''ha megtanul bánni a nőkkel és kényezteti őket az ágyban, szexisten is lehet belőle farokmérettől függetlenül, azaz 12 cm-rel is''.
A kölcsönös szerelem a barátnővel már csak hab a tortán -
Mazka05
őstag
Egyébként diszkoban sem lehet normális csajt kapni
Vagy csak nekem nem sikerült?
-
divot
veterán
Ki az a hülye, aki egy pénz- és péniszhajhász hölggyel kíván családot alapítani?
-
anulu
félisten
nagyon örülök annak, hogy sikerül a fórumhoz méltó hangnemben erről a problémáról beszélnünk!
osztom azon fórumtársaim véleményét, miszerint, ha kölcsönösen figyeltek egymásra, szeretitek és elfogadjátok a másikat, akkor a péniszméret onnantól nemj lehet szempont. ugyanis akkor nem a f@rkad miatt, hanem miattad szeret valaki!
részemről @gyhugykövet tudok kapni az ''éjszakai pillangóktól''! úúútálom, ha egy csaj csak azt nézi, hogy hány db 10000-es kandikál ki a tárcából.sajnos ismerek nem1 ilyen hölgyet.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Troppauer H. #1 üzenetére
És hogy on is legyek,semmiképp nem gond a méreted,mivel olvastam valahol,hogy a nők hüvelyének hossza általában nem több mint 10 centi,tehát a túl hosszú csak macera meg minden...ez szvsz olyan mint a nagy mell a csajoknál...tehát van egy egészséges határ,ami fölött már undorító,túl nagy...persze a nagy mellek (egy határig!) nem mondom hogy nem jók
,de én nem így nézem a lányt...az egészet kell nézni,nem csak aszt hogy ''de jó segge van'',''mekkora a dekoltázsa'' stb...nálam az,hogy milyen az arca sokkal fontosabb,mint hogy mekkora a melle pl.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Fade_Away #22 üzenetére
Azért nem ilyen rossz a helyzet...sok normális csajt ismerek,akinek nem ez kell...lehet hogy be tudná őket fűzni,de amint rájönne a csaj,milyen is a csávó,azonnal szakítana vele,ez tuti...persze sok lánynak ez kell,de én azt mondom,hogy az olyanokkal nem kell foglalkozni...sok szép és normális/okos csaj van,ne csak a sok ''éjszakai pillangót'' vedd észre!
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
válasz
Hát szerintem mint már sokkan is emliteték elöttem ha a csaj ezért hagy ott vagy ezért nem csinálja veled akkor azt TE hagyd ott nevárdmeg míg téged hagy ott! egyébként sokkan azt mondják ''nem a méret a lényeg'' lehet hogy igaz is ! De a nagy farokról csak annyit hogy mien lehet hogy föláll a 30cm farok
SZAR dudorodik a gatya és elkell valahogy rejteni hogy ha nem akkarod hogy kiröhögjenek!
ui: én csak gondolom hogy ilyen helyzetbe kellemetlen lehet. Nekem nem 30cm -
A beavatkozás maximum pszichikailag hozhat komoly különbséget neked, ha engem kérdezel. A lányok többsége csak mosolyog a ''mekkora a fütyülőm'' problémán, ez amolyan férfi vetélkedés.
Ha el tudod fogadni magad így, azaz le tudod küzdeni a pszichikai hátrányt, akkor semmiben sem fogsz hiányt szenvedni, 10-12 cm-rel is lehet normális szexuális életet élni. Próbálj meg megbékélni magaddal, és akkor megúszod a késelést. Amit én NAGYON nem javasolok.
Lehet, hogy a bulin felszedett egyéjszakás szilikoncicák nem a te vadászterületed lesz (bár ők - tisztelet a kivételnek - sem azért izgulnak a nagy répára, mert annyira képzettek lennének szexuálisan, hanem mert ezt látták vmi filmben, vagy mert a másik szilikonbarátnőjük ezzel henceg állandóan). De, őszintén: hiányozna?
Summa summárum: lesd a partnere(i)d kívánságát, kényeztesd őket, figyelj oda rájuk, és bármilyen nagyfarkú kiscsávóval szemben előnyben leszel. -
Fade_Away
őstag
fontos e világban:
-magasság
-arányos test (sok sport és vagy konditerem)
-péniszméret
-no meg a legfontosabb A Pénztárca
ha ezek a dolgok megvannak akkor már nyertél.... persze jóha tudsz beszélni, betanulsz 5-10poént és van még pár kritérium persze....
....ez egy ilyen világ megszoksz vagy megdöglesz.
Haverom nemrég kapta diplomáját, jólkeres, ''jólnézki''.... nincs nő akit 2 nap alatt nefűzne be. Lehet annak a nőnek akár jegyese is.... (Mint példák mutatták.) -
_Volkovy_
nagyúr
Régebben a Ph-n a fogyásról beszélgettek,és valaki feldobta hogy neki attól lett hosszabb a szerszáma,hogy lefogyott(nagyobb része kandikál ki)..
De azért ezt a topicot nem kéne erőltetni -
AI
tag
És akkor mi van, ha újonc? Lehet, hogy már régóta olvassa a ph-t...
Mindenesetre a helyesírása (és a stílusa) jobb, mint a legtöbb őstagé.
Mindig elborul az agyam, amikor egy 13 éves ''ph addikt'' osztja az észt, csak azért, mert egy hét alatt csinált 2.000.000 hozzászólást (ezt nem rád értem)
Egyébként jó a fórum, erős a gyanúm, hogy jópáran nagy érdeklődéssel olvassák...
[Szerkesztve] -
ody42
senior tag
Ha egy csaj pont emiatt hagyna ott, akkor az nem érdemli meg, hogy ''kínlódj'' egy nagyobb farokért. Amúgy meg nem csak kis farok-nagy farok anomália létezik, hanem kis hüvely-nagy hüvely is, szóval érdemes keresgélned!
-
Pet_i
senior tag
válasz
Nem hiszem, hogy egy normális lány ettől akadna ki. Ha igen, akkor az a lányt is minősíti. Olvasgass egy kicsit az Atus által is írt fórumokban és meglátod, hogy ez egyáltalán nem probléma - lényeg, hogy ügyesen használd, ennyi.
-
hezso
aktív tag
válasz
hm... erre csak annyit, hogy akinek 30cm< annak hidd el sokkal roszabb, mint akinek kicsi.
Te tudod mit teszel, de műtétet én sem ajánlanám. -
Zsu_
senior tag
válasz
Én csak annyit tudok mondani, hogy találj egy normális lányt, és akkor ez biztosan nem fog problémát okozni! Majd ketten megoldjátok!
-
maniac
senior tag
Bocsi de most rohogok, de nem azon hogy hat van egy kis problemad, hanem azon hogy milyen modon irtad le!
En szerencsere nem kuszkodok ilyen gondokkal viszont nekem meg a magassagommal van gondom, de azon nem tud semmi se segiteni max egy buffalo
-
atus
senior tag
válasz
Úgy látszik nem kicsit prűd a fórum, ha ez be lett zárva, dehát demokrácia van, meghajlok a többség(?) akarata előtt.
Éppen ezért próbajelleggel megnyitom, ha a többség tényleg zárást szeretne, illetve hülye viccek gyűjtőhelye lesz a téma, akkor újra zárható. De addig is adjuk meg a lehetőséget a kultúrált eszmecserére.
Mert ez egy valós, és orvosolható probléma. Ezzel a módszerrel sokak értek el valós eredményt, kemény edzéssel, ingyen. Nem feltétlenül a mérethajhászáról szól a dolog, van akinek pszichikailag sokat jelent az a pár centi. Egyébként a 12 centivel is lehet teljesen normális szexuális életet élni, egy ezt elfogadó barátnővel. Sőt van aki direkt örül az ilyennek, mert nem akad ki az állkapcsa.A műtét az legvégső esetben, sőt inkább akkor se. Ilyenkor elvágják a tartó ínszalagot, kijjebb húzzák, és visszavarrják.
Lehet, hogy plusz pár cm, de sose lesz a régi a tartása.
Az extrás oldalon lévő módszert jópár fórumozó alkalmazta sikerrel, de érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e minden nap gyepálni szegényt egy ilyen fals cél érdekében.
Látogass el ezekre az oldalakra, itt már kialakult erről normális hangvételű beszélgetés:
Bővebben: link - ashole fórum
Bővebben: link - index fórum - keresd kiran összefoglalóit
Aztán ha mégis ráveszed magad valahogy az edzésre, akkor sok sikert! -
-
eziskamu
addikt
Inkább olyan csajt kéne keresni, aki nem ennyire finnyás, bár még én sem találtam olyat
(igaz, annyira nem is kerestem ). Amúgy nem akarok hülyeségeket mondani, de mintha a vákumos pénisz pumpa (ebbe bele kell rakni, és vákummal a vérkeringést javítja, de a nevében nem vagyok biztos) , vagy mi a hülyeség, mintha a merevedési zavarok mellett a méretet is egy kicsit, legalább is átmenetileg növelné,de ennek utánna kéne nézni. Lehetőleg azért ne műtéti megoldásd válaszál (és ne dőlj be minden hülye ajánlatnak). Valamint tényleg először keressél egy rendes megértő lányt. He meg emiatt hagyna el, akkor amúgy is döglött volt a kapcsolat az elejétől fogva.
Amúgy James Bond sem kapja elő és annak a látványával csábítja a csajokat.
Bocs ha megbántottalak volna eme írásommal, de nem az volt a célom.
[Szerkesztve]
PS: Amúgy most jutott eszembe, valami olyasmit olvastam/hallottam, hogy a nők hüvelyének egy része amúgy is érzéketlen, úgy hogy ebből a szempontból sem gond a kis méret. Valami tv műsorban is szoltak a hüvelyi orgazmusról, de valami szaki szerint az csak érzéki csalodás vagy micsoda, de ennek is utánna kéne nézni, és most a csajoktól is bocsánatot kérek, ha nem pontos az infóm.
Amúgy sajnos sex szempontjából még csak az elmélet embere vagyok, mert nekem meg a súlyom most a legfőbb problémám : O, úgy hogy megyek is a fogyókúrás topikba.
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
mostanában születnek itt értelmes témák...
akármennyire is gáz a hejzet azért ilyen mégse legyen már a PH!-n.
hihetetlen.
Teljesen egyetértek. Ilyenek nincs helye a Prohardver!-en! Úgyhogy a topicot zártam. - Som@ -
Alvin_ti4200
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
Ezt a topicot te komolyan gondoltad?
Újoncként inkább irány a hardverrészleg -
Troppauer H.
csendes tag
Sziasztok!
Először is, ez nem reklám, mielőtt valaki erre gondolna a sok ''penis enlargement'' spam miatt (elvileg a sex is szerepel a f.g. témák között, így talán nem moderálják ki a topikomat.) Sajna, más szempontból vagyok érintett
Ki mit tud a témában? Én egy weblapot tudok, Bővebben: link
Itt elég részletesen le van írva pár technika, úgy tudom hasonló leírásokat hirdetnek sokszor pénzért... Ezt az oldalt nem én csináltam, és nem profitszerzési célú!
Talán fura egy hardver fórumon ilyen topik, de ez is egyfajta ''hardver'' (illetve többnyire software, időnként hardware).
Azok hozzászólását várnám, akik esetleg megpróbálkoztak ezekkel a technikákkal, ha vannak ilyenek, és be tudnak számolni az eredményről (vagy annak elmaradásáról). Sajna nekem pl. nagyon jól jönne, mert sajna jóval az átlag alatti a pélóm (~12 cm a max. és ez inkább felfelé kerekítés, mint lefelé). Ez van, és nem 12 évesen, hanem felnőttként.
Na, lehet poénkodni rajtam, bátran. Nem sértődök meg, ezzel hogy beírtam, bevállaltam ezt is. :] ). Term. tudom, hogy léteznek műtéti eljárások is, ha erről van vkinek infoja, hogy Mo.-on hol végeznek ilyet, mennyiért, milyen feltételek megléte esetén (pl. hány cm alatt hajlandó a TB fizetni, ha egyáltalán fizet bármikor is, egyáltalán nem biztos, végül is valszleg plasztikai műtétnek tekintik) mennyire rizikós stb. az is írhat valamit. Nekem egyelőre nem volt merszem, hogy ilyesmivel próbálkozzak. Tartok tőle, hogy fennáll a veszélye a teljes működésképtelenségnek.
Szerintetek mekkora az a min. méret, ami kielégítő szexuális életre alkalmas? Persze ez a partnertól is függ nyilván, ha van itt olyan lány aki hajlandó erről nyilatkozni, az jó lenne (csak őszintén! nem kell tapintatból, vagy kegyes hazugságból hitegetni, hogy jó ez is ami nekem van stb.)
A nicket persze ehhez a topikhoz kreáltam, talán megértitek, hogy nem nyitom meg olyan nicken, amin már többen ismernek.
Szóval ha van valaki aki bölcs tanácsokat tud adni, vagy ''sorstárs'' írjon PLS! (persze utóbbi esetben megértem, ha nem a rendes nickjével szól hozzá az illető)
Remélem nem fog teljesen poénkodásba fulladni a topik, bár módjával jöhet az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest