Hirdetés

Aktív témák

• pigsty

aktív tag

Szép napot!

Mitől lehet, hogy ha a pen-t bedugom, néhány perc múlva forró lesz, led nem világít, és nem ismeri fel a gép, magyarán bekrapált? :(
    1 hónapos, 512 MB, Toshiba a lelkem.

Egy nagyokos ajánlotta, budaörsi Auchan, sajnos a nevét nem tudom, egy szőrős szemüveges 20 év körüli, hogy Kingston helyett azt vegyem, mert "tudja maga, mi egy Toshiba, mi, egy toshiba, hát hogyne, hát tudja mi az"?
    ANYÁD, az; na ezért szoktam legalább 1 hónapig kérdezősködni, olvasni 4 féle fórumon, portálon is, akár ha 500 Ft értékben vásárolok.

Belenyomjam a szájába a döglött pendrivet, ha legközelebb viszont látom? :((( Mondjuk én meg naiv voltam... :W választanom kellett, ez meg olyan átszellemülten javasolta a Toshibát, ő is olyat vett.
    nem szabad egy márkában gondolkozni, mondván az összes terméke egyformán, és örökké kitűnő lesz.Azért, mert egy márka neves, és van 1-2 cool terméke, a többiben lehet szar. (Pl Samsungnál mikróhullámúja jó sütő, mobilból kösz, 1 napot bír ki az akksija és sgh r210 egy visszamaradt volt kortársaihoz, DVd írót is másból vennék.)
    Persze hibás szériák, darabok mindenütt lehetnek.

egy ismertebb webbolton nem láttam T. pendrivet, talán nem hiába. :o

De mitől döglött be? Nem érte nedvesség, kupak rajta volt használaton kivül, nem dugdostam fém tárgyakat a csatiba.
    Még a biztonságos leválasztásra (Xp) is mindig ügyeltem.

Aktív témák