Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron13
csendes tag
válasz
riccs001
üzenetére
Nekem nem ilyen jellegű problémám volt, de lehet tudok segíteni kicsit.
A megoldás nálam:
1. töltsd le a win to falsh programot. http://wintoflash.com/download/en/
2. ezen a leírások alapján járj el és telepíts rá egy windows-t. " ez a program azért jó mert tutira formázza a pendriveot FAT32. Nekem semmi mással nem sikerült. http://www.youtube.com/watch?v=K47w1_gFhrQ itt és még sok sok más videó mutatja a használatát.
3. Amennyiben ezzel meg vagy. Bármelyik particionáló programmal láthatod a pendrive-ot és bármire leformázhatod. " én a minitool partition wizardot használom. Egyszerű, érthető, jó. A windowsal nem próbálgattam továbbá formatálni. "
4. Tudom, hogy kicsit hosszadalmas a buli amit leírtam, de nekem nem sikerült mással megoldani és azóta ott vigyorog a TV-ben a pendrive és csodálatosan használható.
Nálam az is érdekes volt, hogy előtte azt hittem kivégeztem a pendriveot, mert bedugtam és a gép semmit nem reagált. Egyszer bedugtam és elmentem mosdóba. Mire beértem a gép látta az adathordozót, de semmilyen értelmeset nem tudott róla megállapítani. Kihúztam és bedugtam újra. Továbbá sem jelzett semmit a win, de türelmes voltam és egyszer csak megjelent a pendrive " 2-3 perc "
Amióta a fent leírtakat megcsináltam azóta semmi gond. Azonnal felismeri és tökéletesen működik.Kérdés esetén keress priviben.
-
Tron13
csendes tag
Nekem is van egy nagy problémám. Most vettem egy HyperX 64gb pendrivot. Direkt a sebességre mentem rá. Bedugtam és láss csodát az USB3.0 -ás csatlakozóba ugyan úgy mint a többi sima csatiba 3,5 Mb\se -et értem el. Ez gyalázatos alacsony.
HELP HELP HELP!!!
Mi lehet a gond? Driver telepítve van. A gép egy G73sw laptop.
Aki tud segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- További aktív témák...
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest