- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
válasz
Ciccuka #1700 üzenetére
Biztos h tud többet, de írtam is h "(az én gépemen, ami elég régi és usb 3 csak expresscard foglalatba van belerakva /Thinkpad T500/ )"
Kipróbáltam újabb HP laptopon amiben alapból van USB3 csatlakozó és 130 mb/s simán megvolt olvasasban.
Nekem annyi volt a célom h az USB 2 pendriveokhoz képest lényegesen gyorsabb legyen az írás. Ez teljesen be is jött, eddig 6-8 mb/s usb 2 pendriveok helyett 35-40 mb/s sebességgel tudok írni rá (sorozatokat írok rá a laptop és tv közti hurcolashoz)
Pendriveostul, express cardostul ez a buli 6e Ft volt, annyit maximálisan megert :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest