Új hozzászólás Aktív témák

• dzsi23

addikt

Adata C008 4GB
    Kingston DataTraveler Exodia Onyx 128GB
    Samsung Flash Drive Duo MUF-32CB 32GB
    Lexar JumpDrive M900 64GB
    SSK SD300 128GB

A tesztek egy Lenovo LOQ laptop USB-A 3.2 Gen1 portjába dugva készültek, Windows 11 alatt, minden pendrive NTFS-re formázva.

Adata C008 4GB
    Ingyen kaptam 2-3 éve, repiajándékként, nem nagy eresztés, arra pont jó, hogy ingyen osztogassák, viszont ma már nem sok mindenre elég a 4GB.

Kingston DataTraveler Exodia Onyx 128GB
    Nem az enyém, csak most épp nálam van, így leteszteltem ezt is. Ahhoz képest, hogy USB 3.2, siralmas az írási sebessége.

Samsung Flash Drive Duo MUF-32CB 32GB
    8 éve vettem, még micro-USB csati is van rajta, amit persze ma már semmibe sem tudnék bedugni. Megszolgálta az árát, de már nagyon a végét járja, nem mindig tudom működésre bírni. Emiatt mostanában használatban volt a fent említett Adata is, de arra egy HD film sem nagyon fér rá, ezért jött most a lenti Lexar és az SSK.

Az Adatara és a Kingstonra 2.01GB-os fájlt másoltam, a Samungra 23.7GB-ost, de utóbbinak már nem vártam meg a végét, mindenesetre tartja a 19-20MB/s sebességet.

Lexar JumpDrive M900 64GB
    Masszív jószág, nem kiemelkedő, de stabil teljesítménnyel.

SSK SD300 128GB
    Van benne anyag, vékonyabb, mint a Lexar, de az összesnél nehezebb (SSK 38g, Lexar 28g, Adata 9g, a Samsung pedig mindössze 5g). A brutál tömeghez brutál sebesség is párosul, cserébe melegszik is rendesen, de remélhetőleg ez nem okoz majd gondot.

Mindkettőre 23.7GB-os fájlt másoltam, szerintem elég meggyőzőek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés