- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Adata C008 4GB
Kingston DataTraveler Exodia Onyx 128GB
Samsung Flash Drive Duo MUF-32CB 32GB
Lexar JumpDrive M900 64GB
SSK SD300 128GBA tesztek egy Lenovo LOQ laptop USB-A 3.2 Gen1 portjába dugva készültek, Windows 11 alatt, minden pendrive NTFS-re formázva.
Adata C008 4GB
Ingyen kaptam 2-3 éve, repiajándékként, nem nagy eresztés, arra pont jó, hogy ingyen osztogassák, viszont ma már nem sok mindenre elég a 4GB.Kingston DataTraveler Exodia Onyx 128GB
Nem az enyém, csak most épp nálam van, így leteszteltem ezt is. Ahhoz képest, hogy USB 3.2, siralmas az írási sebessége.Samsung Flash Drive Duo MUF-32CB 32GB
8 éve vettem, még micro-USB csati is van rajta, amit persze ma már semmibe sem tudnék bedugni. Megszolgálta az árát, de már nagyon a végét járja, nem mindig tudom működésre bírni. Emiatt mostanában használatban volt a fent említett Adata is, de arra egy HD film sem nagyon fér rá, ezért jött most a lenti Lexar és az SSK.Az Adatara és a Kingstonra 2.01GB-os fájlt másoltam, a Samungra 23.7GB-ost, de utóbbinak már nem vártam meg a végét, mindenesetre tartja a 19-20MB/s sebességet.
Lexar JumpDrive M900 64GB
Masszív jószág, nem kiemelkedő, de stabil teljesítménnyel.SSK SD300 128GB
Van benne anyag, vékonyabb, mint a Lexar, de az összesnél nehezebb (SSK 38g, Lexar 28g, Adata 9g, a Samsung pedig mindössze 5g). A brutál tömeghez brutál sebesség is párosul, cserébe melegszik is rendesen, de remélhetőleg ez nem okoz majd gondot.Mindkettőre 23.7GB-os fájlt másoltam, szerintem elég meggyőzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest