Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fudi2002

veterán

válasz Ance #93233 üzenetére

"Beszélhetnénk a főzésre használt gép áráról is, mert azt mindig elfelejtik. Tudom, szerinted a tied jót főz, ebbe nem akarok most belemenni,"
    Én a 300.000-es Jurához tudom mérni, nem főz rosszabbat. Persze nincsenek rajta csoda tejhab programok. Viszont ez is és a jura is 15báros. Ezért írtam, hogy 19báros karos delonghi pl jó kompromisszum lehet a maga 230.000-es árával(vagy ugyanennyiért 19báros automata szintén márkában). Mi ezt tervezzük, ha ez bedöglik, de nem akar... :)

"Ezután pedig lehet, hogy szerviz is van. Tudom nálad az sem volt, de azért ezt ne zárjuk ki."
    De, írtam kb 7 év után egy tömítéscsere. Mondjuk én a főzőegységet is rendesen pucolom, át szoktam zsírozni a mozgó alkatrészeket, rendszeresen kipucolva és vízkőtelenítve, nem csak a saját programja szerint amit tejhabrészt tolja ki, hanem a lefőző részt is külön át szoktam vízkőtelenítővel tolni. Amikről írtok, hogy szívás szervíz stb, na arról tudnék mesélni, anno melóhelyemen mennyi büdös paraszt hozta vissza ez nem működik meg szar stb. Aztán kb odáig nem jutottak el, hogy légteleníteni kell első használatnál, meg volt olyan amit a vízkő tartott egyben. El tudom képzelni a többi cuccukra is hogy vigyáznak, ha arra nem igényesek amit a szájukon legurítanak nap mint nap...

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

Új hozzászólás Aktív témák