Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsó
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Váljék egészségedre

Az általad gerjesztett vitát én ennél a pontnál befejezem!
Örülök hogy egy TUDÓS is van köztünk
,,Megtehetem, h a legjobbat vegyem meg, ergo azt veszem.,,
Grat hozzá bár nem vagyok benne biztos hogy a legjobb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui. Nekem 71xx helyett 67xx pontot dobott ki! Ez van de nem emiatt váltam meg tőle!
ÉS AMINT LÁTOM MÉG MINDIG NEM FOGOD FEL HOGY NEM MONDTAM HOGY ROSSZ AZ X2! AZT MONDTAM CSAK HOGY NEKEM SZIMPATIKUSABB A D830!
és még1x ide irom a te teszteredményeid egy4600+ procitól vannak amig az enyéim egy 4000-től! ár/teljesítményban nem is igazán tudom melyik a jobb választás![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Grim Dawn
- Life is Strange: Reunion - Íme a végleges gépigény
- AliExpress tapasztalatok
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Óra topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)