Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LoxChatterbo

csendes tag

válasz V/ #40263 üzenetére

Kipróbáltam, részben takarva mellékelem a hiba üzenetet.

Chrome-ban próbáltam mivel a Firefox és Edge is Chromium alapon fut (Edge-ben már megnéztem)
    A nyelvet átállítottam angolra, One Touch-ot kikapcsoltam, eszköz illetve email-t lecsatlakoztattam/deaktiváltam
    2fa-t kikapcsoltam majd restart, ki-be jelentkezés és megnéztem 1 kereskedőnél (teljesen mindegy hisz az összes működik problémamentesen és fizetnek is rajta, többnél nem is próbáltam..), a hibaüzenet ugyanúgy ott van.

Kártya ha szükséges lenne fizetés kiegészítéséhez elérhető a fiókon, megerősítve van több mint 1 hete. Az általad írt beállítások mellett még az EUR egyenlegemet is beállítottam elsődlegesként, mivel abban a pénznembem akartam venni valamit. Ez sem segített.

[kép]

• LoxChatterbo

csendes tag

válasz V/ #40255 üzenetére

XY kereskedő oldaláról átirányításra kerülök (akár új megnyíló ablakban) a Paypal oldalára, ahol egy bejelentkezés után vagy anélkül (pl. PayPal One Touch / már bejelentkezett állapotban) kiírja az elérhető fizetési módokat és ki is választja nekem az általam beállított elsődlegest. Nálam ez a PP egyenlegem, ennek megfelelően segít is és kiválasztja a fizetett pénznemet is (ha van olyan a számlámon). Ezután tudok fizetni, nálam ilyen a folyamat Paypal vásárlásnál.

A bejelentkezés után már az első üzenetemben csatolt kép szövegével fogad. Ha PP One Touch vagy a kétlépcsős azonosítás "Ne kérdezze újra ezen az eszközön" opció be lett kapcsolva és a kereskedő oldaláról rögtön simán az egyenleg és fizetéshez ugrana bejelentkezés nélkül, ugyanaz az üzenet fogad és semerre tovább csak vissza a kereskedő oldalára.
    --
    Köszönöm a választ, megnézem 2fa kikapcsolásával illetve deaktiváltatom az eszközöket hátha valamit megold. Telefonon egyébként már próbáltam vásárolni Chrome-ból sikertelenül ill. van mobil app-om is letöltve, használom is.

• LoxChatterbo

csendes tag

válasz V/ #40253 üzenetére

Köszönöm a választ, a kép beszúrást használom legközelebb!
    --
    A fizetési opciókig el sem jut, tehát azt, hogy kiválasszam HUF/EUR/USD vagy bármely egyenleget, esetleg a kártyámat használja a fizetéshez. Rögtön a "Biztonságos bejelentkezezés/fizetés" és a forgó karikánál egy redirect oldalra dob, ami a képen is látszik és csak a kereskedő oldalára tudok visszajutni.

Hasonlóképp a "Béla Jani, nem Ön az?" kérdés, hogy esetleg fiókot váltsak sem elérhető, a bejelentkezés (ha kéri) és átirányítás/betöltés után csupán a csatolt képen látható fogad. :(

• LoxChatterbo

csendes tag

Sziasztok,

Bárki tapasztal efféle problémát a PayPal-nél? Bármely online boltban próbálok fizetni (szinte mindegyik külföldi webshop) egyetlen üzenetet kapok a Paypal-re való átírányítás után mikor fizetnék, mégpedig:
    "Sajnáljuk nem tudtuk teljesíteni a vásárlást. [..]" Képet mellékelem.

Április 20.-a környékén kaptam egy értesítőt, hogy erősítsem meg a fiókom (cím, bankkártya stb.) ez nagyjából 30.-ára sikeresen végbement és korlátlan összeget tudok azóta ki/be fizetni de épp ellenkezőleg konkrétan minden blokkolva van. Szolgáltatásért/termékekért (amely oldalakon akartam is venni valamit) egyetlen fogadja el olykor-olykor a Paypal-t, a többi mind visszadob a mellékelt hibaüzenettel, még olyan is, akinél előre beállított fizetés (Pre-approved billing agreement) van jelen.
    Böngésző váltás (Edge, Firefox) nem oldotta meg, pedig azok üresen állnak mert nem használom őket. Chrome-ból előzmény, webhely beállítások, cookie és cache adatok stb törölve lett, ki-be jelentkezés és restart után sem enged semmit vennem. Kb. másfél-két hete semmit nem tudok vásárolni online, pedig elérhető összeg van rajta 4 pénznemben is.

Legalább egy valaki írja, hogy neki is volt már ilyen mert a support nem tudott eddig segíteni :F :R

Bármi segítséget nagyon köszönök, üdv!

Kép:
    https://logout.hu/dl/upc/2020-05/05/644616_ikwgnatyf85jxbhx_pp-merch-issue.png

UI: Naponta megpróbálok 1-1 shoptól vásárolni, összesen kb. 6 boltot használok abból csak 1 van, ahol valamikor enged fizetni PP-vel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés