Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok PayPal Resolution Center-ben hogy lehet fájlt csatolni?
Nem emlékszem, lehet, hogy eredetileg a probléma bejelentésekor lehetett, de mostmár, hogy utólag szeretnék hozzáfűzni valamit, csak szöveget enged, más fájl csatolásának a lehetőségét nem látom.Vagy alternatívaként, tudnátok ajánlani angol nyelvű Youtube szerű oldalt, ami nincs blokkolva kínában?
-
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok, korábban már írtam ezzel kapcsolatban,de azóta sem változott semmi. Most már kezd idegesítő lenni, mert nem tudok vásárolni online.
Valaki letesztelné nekem, hogy mi történik, ha az alábbiakon végigmegy.
Nem a legegyszerűbb módszer, de a folyamat végén mindenképpen kéne emailt küldenie.1) Paypal.com
2) Log in
3) Having trouble logging in?
4) Forgot your email address? Recover it now
5) Option 2-nél emailt beírni, captchát kitölteni, Continue
6) Az új ablakban az "Option 1: Please click here to create a new password" -nál "click here"-re rákattintani
7) Az új ablakban emailt és captchát kitölteni majd Continue.Ezek után nektek mi jön be? Küld jelszó resetes emailt? Mert engem csak visszadob erre az oldara: Link
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
-Gmailt használok
-4x minden lehetséges helyen, ott is amit írtál, Opera-ból és Chrome-ból is.
-Tegnapelőtt megváltoztattam a jelszavamat egy újra, ami 19 random karakteres. Fejből írtam, így valószínüleg egy elgépelt változatra változtattam, ami miatt most nem tudok belépni.Amúgy vicc ez a Paypal... a sokadik próbálkozás után felajánlotta, hogy:
amire rákkatintve átvisz a "Bejelentkezés" oldalra[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
Nem tudom resetelni a jelszavamat, ilyenkor mit kell tenni?Először beírom az email címemet:
Ami átvisz erre az oldalra:
Itt az Option 1 átdob egy másik oldalra, ami ugyanazt csinálja mint az első kép:
Az Option 2 pedig csak megtalálja az email címemet, amit eddig is tudtam, és vagy átdob egy oldalra, ami gyakorlatilag ugyanazt csinálja mint az első kép, vagy átdob az alap bejelentkezés oldalra.
Ennyire fölöslegesen bonyolult rendszert még nem láttam, de a lényeg, hogy bármit csinálok, a jelszó-reset nem érkezik meg emailben. Nincs a Spam között, nincs a Promóciók/Közösségi mappában, és 24 órát is vártam már.
Mi a teendő?[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Ebay-ről nem pontosan az a termék érkezett meg,amit az eladó hirdetett.
Paypal-on indítottam a dispute-ot. Megegyeztünk egy 60% refundban.
Én elfogadtam a refundod, és jelenleg a azt írja,hogy dispute is closed. Ez 4 napja volt, a pénz azóta sem érkezett meg.A Paypal ilyenkor már automatikusan intézi a refundod, vagy az eladó megteheti hogy gondol egyet, és inkább mégsem refundol?
-
Heavyrain
őstag
Most,hogy megszűnt a TrustPay-es instant top up, kénytelen voltam a simát használni.
Ez mennyi idő szokott lenni? (Unicredit bank,kb 2 órája utaltam) -
Heavyrain
őstag
Tegnap kb délután 5-kor pénzt töltöttem fel a Paypal egyenlegemre. Az instant top up/TrustPay megoldással.
Utalás során számla számot, számlatulajdonos nevét, összeget és leírást mind beírtam oda ahova kellett, a pénzt le is vonta, Payplra viszont még mindig nem érkezett meg az összeg
Rengetegszer használtam már ezt a módszert,de eddig nem volt vele probléma és az elgépelés is kizárt, mert másoltam és beillesztettem mindent. Unicredit banknál vagyok, Spectranet felületén utaltam.Ilyenkor mit lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Withdraw-nál a Bank name-hez mi kell (OTP esetén) ?
Bank SWIFT kódját: OTPVHUHB
vagy
A bank nevét: OTP Bank NyrtMindkét lehetőséget olvastam itt a fórumon,de akkor végülis melyik a jó?
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Paypalon átutalás esetén a fee-t alapból ki fizeti? Én,vagy,akinek utalok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest