Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Rick4 #48096 üzenetére

Ne fogadják el a Wise bankszámlát, kiutalásnál nincs friends or family opció és megemelt kiutalás és fogadás díja lenne.
    Ha pénzküldés van ahol friends or family opció él ott meg küldeni, név, felhasználói név,e-mail és mobiltelefonszám lehet a küldés célja, nem bankszámla.

Amikor azt választod hogy

akkor a Xoom jön elő valójában, az utalást az végzi a PayPal egyenleg pénz forrásról,

nem egészen az hogy kiküldöm a hozzáadott USD bankszámlaszámra ami egy másik menüpont

ami lehet USD-s USA bankszámla

Nekem addig élt az USA számlára a kiküldés amíg a Wise nem változtatta meg a bankszámlaszámot, de akkor is többeknek nem fogadták el és én sem tudtam az új számlaszámot használhatóvá tenni ráadásul díja is lett az USD kiutalásnak, így amikor nem fogadták el a számlaszámot már nem is foglalkoztam vele tovább. Többet költök EUR-ban így a bejövő pénzek mennek EUR egyenlegre mert a USD->EUR PP keresztárfolyam ingadozása az egyenlegek közt nem olyan durva mint a forintos verziók. És olcsóbb a Xoom-os díj EUR esetén, majd dupla annyi a $ 0,99 € vagy 1,99 $ 100 deviza egység esetén.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés