Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz V/ #46556 üzenetére

Nos, érthetetlen módon, de sikerült belépnem úgy, hogy nem kért email/pass párost.
    Mivel új session indult (browser close-open) csak a sütiben maradhatott valami abból, mikor nem engedett be. Mondjuk ez felveti az account biztonság kérdését is nálam.

(VPN-t használtam belépéskor és használok megint)

Iszonyat bugos az egész. Ennél a belépésnél feljött egy ablak, hogy állítsak be két biztonsági kérdést. Beállítottam, de panaszkodott , hogy különböző kérdéseket adjak meg, miközben különbözőek voltak. Megjegyzem azóta sem lehet beállítani a kérdéseket, mert a nem létező hibára panaszkodik.
    A két faktoros belépésnél az sms-hez bármit állítok be telefonszámnak, másodlagos eszközöknek viszi fel. Akár 2-3 telefonszámot is, de elsődleges nincs.
    Hab a tortán, hogy az account-hoz rögzített számokat listázza, de kiválasztva nem fogadja el, mert idióta módom a +36 előhívó mögé még belistázza a 06 tagot is, miközben +36-al lett rögzitve. (+36 06 xxx ...) Vagyis új számként kell megadnom a hibás listázás miatt.

A normál telefonszámhoz lehet megadni elsődleges és másodlagos számot is. Viszont itt mindegy hogy mit állítok elsődlegesnek, ugyanarra küldi a belépési kódot. És itt lehetett az eredeti gond, mert arra most is, ami helyett új számot adtam meg.
    Vagyis jelenleg nem tudom a kívánt telefonszámot megadni, a régire küldi. (Szerencsére a családban van az a szám is)

Van még több problem is, de nem sorolom. Valami piszkosul gány ezeknél. Konkrétan szégyen ahogy most működik.

Új hozzászólás Aktív témák