Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #25097 üzenetére
GZ!Az elsö hh megszerzese mindig olyan mint amikor elveszti az ember a szüzesseget, söt talan jobb is mert nem fel percig tart az öröm.
En viszont nem adnam el a helyedben.A coc assa nagyon jol profital a hh-böl, inkabb gyüjtögessel penzt, hogy felfejlesszed a geared.Vegyel pop chestet, az nagyon megdobja a clear-t, az encsa nem rossz a fejeseden de sztem nem ad annyi dps-t hogy megerje, inkabb valami aura reserve csökkentö encsat szerezz be.De ami a legfontosabb, a gemeket csereld fel a kardodban, mert most az icenova van felül es a frostbolt alul.Az igy nem jo, a frostboltnak kell felül lennie, mert elöször azt kell hogy castolja a kardod es csak utana a nova-t.Nem tudom mennyire ügyeltel az attack speedre pl., ha nincs cdr a geareden akkor max 6.06 lehet az aps, 14% cdr-rel meg mar 7.5-nek kell lennie hogy megfelelöen castolja a skilleket.Ha több az attack speeded illetve kevesebb, akkor csomo dps-t veszitesz.Igaz, headhunternel ez nem nagyon szamit, mert mapozas közben ugyis amolyan felisten modban közlekedsz, de bossoknal nagyon fontos.(persze csak akkor ha nincsenek rajtad hh buffok, pl. sirus-nal)
-
Har_melin
addikt
válasz
Igen, ez igaz, mert a kapott cucc ilvl szintje sem lehet magasabb, mint amiből csinálod, de nem lehet alacsonyabb, mint milyen szinten a cucc magától eshet. A HH alap drop szintje 40, a következő szint 44, ezért az ilvl 40-43 közötti darabokból nagyobb esély van rá, mint ha egy magasabb ilvl szintű darabbal próbálkozol.
-
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest