Új hozzászólás Aktív témák

• Edge

veterán

válasz brunnehilde #31414 üzenetére

Igazából nincs problem... 5k+ hpm van tudom kezelni, nem igen fektetnek meg, a chaos resi 1-2 helyen problémás csak de megoldom, a9 sirus is lement így -60% chaossal persze 2x kinyírt de bele kalkuláltam így szintlépés után mentem oda. ;)
    A treen annyit változtattam hogy az intuitive leapes szálat kihagytam helyette dismemberinget raktam ki ugyanannyi multiplier és jóval több chance, igen kicsit most jobban
    rámentem a chancre a gearben, mint előző ligában :)
    Skillgemeknél vitality-t kihagytam így precisiont felnyomtam lvl5re.
    Accuracyt megnézem thx
    Van még mit fejleszteni de sztem itt megállok, igazából nincs problémám viszek mindent szépen :) awa gemek is bent vannak, impales watcher eye is, innen feljebb menni már kész horror összeg lenne.
    Előző ligában maxoltam ezt a dps buildet, ott van olyan rare jewelem ami egymaga 25exa volt, most nem tervezek ilyen mértékű exát egy kariba tolni.
    Ki akarok mást is próbálni 1 ligán belül, előzőben egy elehit deadeyet csináltam eléggé toppos cuccban, de nem tudtam vele élvezni a gamét mert mire összeraktam az atlasom kész volt 10es mavenekkel mindennel együtt, most hagyok vmit az alt karinak is, persze a hűúzós részeket letolom a gladival.
    Asszem indítok egy frostblades assassint, ez a storm brand nem jön be mégsem nekem sry.

Új hozzászólás Aktív témák