- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #31414 üzenetére
Igazából nincs problem... 5k+ hpm van tudom kezelni, nem igen fektetnek meg, a chaos resi 1-2 helyen problémás csak de megoldom, a9 sirus is lement így -60% chaossal persze 2x kinyírt de bele kalkuláltam így szintlépés után mentem oda.
A treen annyit változtattam hogy az intuitive leapes szálat kihagytam helyette dismemberinget raktam ki ugyanannyi multiplier és jóval több chance, igen kicsit most jobban
rámentem a chancre a gearben, mint előző ligában
Skillgemeknél vitality-t kihagytam így precisiont felnyomtam lvl5re.
Accuracyt megnézem thx
Van még mit fejleszteni de sztem itt megállok, igazából nincs problémám viszek mindent szépenawa gemek is bent vannak, impales watcher eye is, innen feljebb menni már kész horror összeg lenne.
Előző ligában maxoltam ezt a dps buildet, ott van olyan rare jewelem ami egymaga 25exa volt, most nem tervezek ilyen mértékű exát egy kariba tolni.
Ki akarok mást is próbálni 1 ligán belül, előzőben egy elehit deadeyet csináltam eléggé toppos cuccban, de nem tudtam vele élvezni a gamét mert mire összeraktam az atlasom kész volt 10es mavenekkel mindennel együtt, most hagyok vmit az alt karinak is, persze a hűúzós részeket letolom a gladival.
Asszem indítok egy frostblades assassint, ez a storm brand nem jön be mégsem nekem sry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest