- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
tibee77 #26596 üzenetére
Ezt értem, és el is fogadom, de az ARPG részt még most is tudod csinálni. Annyi különbség, hogy nem 1 hét kell hozzá, amíg erre a maxolt szintre eljutsz, hanem mondjuk 2-2,5-3.
Ha nem akarsz szöszölni nem muszáj. A master mission-ök közül mennyi van,amit nem szoktál csinálni? És az nem zavar,ha kimarad? Csak nézd úgy ezt is, mint azokat, ott is ugyanúgy elbukod a lehetséges HH-t, meg az ex dropokat, double corrupt gem-et, stb..., ha nem csinálod. Sokan delve-ezni se járnak le pl.Nekem pl a blight az,amit nem szeretek, blighted mapokat abszolút nem csinálok, sima mapokon sokszor kihagyom, nekem az tűnik sok befektetésnek a semmiért, holott valószínűleg nincs igazam, és ezt innen a fórumból is többen megerősítenék.
És igen, az aktuális liga nagy előnye, maga a liga kontent és az, hogy rengeteg játékos van, akivel lehet tradelni. Ha valakit ezek nem érdekelnek, akkor nem veszít semmit a standardon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest