Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
panda
tag
2004.08.26, 8:15 am
Tegnap este a 14 karátos autót olvastam (már ki tudja hányadx), sajnos nem unom meg a Rejtő könyvek nyálazását, hihetetlennek tűnik, hogy hogy milyen képzelőereje volt. Annyit tudok röhögni csak na. Sajnos manapság nemigen olvasható ilyen humoros regény, filmekről nem is beszélve. Semmi szex, mégis érdekfeszítő. Kár, hogy fiatalon (relatív) elhunyt. Gárdonyi mellett talán ő az egyetlen magyar szerző akinek a műveit mindig szívesen olvasom.
De mert a melóban vagyok és itt fogok megpusztulni, ideje visszatérni a realításba. Szeretem a munkát, el tudnám nézni reggeltől estig. Sajnos nem osztják a nézetemet a többiek és csúf szavakkal illetnek ha megpróbálom. AZért mint örök lázadó, minden nap harcolok azért a kevés jogért amit cég bácsi engedélyez. Azt hiszem ideje kivenni néhány nap szabit amit majd szunyával meg gépeléssel tölthetek el. Utoljára elég jól sikerült. A francba, csak ne lennék ekkora dög. Jó érzés hogy már 1 órája nem dolgozok csak lustálkodok és gépelek. Hamarosan bezuhannak a főmuftik aztán lesz haddelhadd. Az a k. telefon, ha ne csörögne egyfolytában a fülembe nem is tudom hova lennék. Az elöbb jelentkezett egy Szopos nevű ügyfelünk... nem tudok beszélni vele, mert mindig röhögnöm kell. Szegény csaj, nem is csodálkozom, hogy a tesóját kezelik. Ezzel a névvel én már nem élnék. Szegény kollégám, elment szabira beugrott a kis medencéjébe és eltörte a lábujját. Néhány napja röhögünk rajta már.
Már néhány perce gondolkozom, hogy mi a f@szt keresek itt, meg mit kellene csináljak, 26 évesen gőzőm sincs. Marhára elégedetlen vagyok majd' mindennel.
Ha valaki igaszságot vél felfedezni az életben, nem osztaná meg velem is. Nemigazán tapasztaltam ilyesmit (mármint igaszságot).
Nagyon igaza van Jézusnak amikor ezt mondja: ''Akinek van, annak adatik a bővölködésig. Akinek nincs, attól még azt is elveszik amiről azt hitte, hogy az övé''. Persze egy kissé másképpen kell érteni mint általában a példabeszédeit, de teljességgel átírható az ember életébe.
Azt hiszem nekifogok dolgozni lássák milyen ügyes vagyok
. Még el is hiszik a balfékek.
Az 50%-os fizetésemelésre nemleges választ kaptam. Naná, majd pont nekem ad egy kis pénzt, amikor ő is felvasalhatja. Valszeg hetente rá fogok szállni. Lehet hogy egy hónapon belűl kirúg, de legalább visszafizettem a sok kitolásért. Ahogy Fülig Jimmy mondaná: egyszer majd én tolok ki a fél szemével (vagy valami hasonló).
Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Apple Magic Mouse (Lightning) - Fekete RITKASÁG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még el is hiszik a balfékek.