Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Nos, a leírásod alapján megmókolva a Debian Buster-t, sikerült forgatni egy Mahtab fw-t Prometheus-al, Entware-el. Mondjuk a mérete már néhány száz KB-al nagyobb mint az Alexey félének, úgyhogy pár dolgot le kellett tiltani benne, hogy beférjen az Entware, de szerintem azokat úgyse használja senki. SMB client, NFS client, xUPNPD IPTV, Firefly iTunes, és az SFTP-server. Köszönöm még egyszer a segítséget, be is tettem az összefoglalóba a hsz.-ed linkjét, hogy ne vesszen el.

A logóval próbálkoztam, de az igazat megvallva elég bénán néz ki minden formában, ha Xiaomi logót teszek az ASUS felirat mellé / alá, szóval ezt el is engedtem, és simán csak a feliratot cseréltem az ASUS logóban.

Esetleg kérdezd meg blakey-t, ő biztosan tudna jobbat csinálni.
-
válasz
attilav2
üzenetére
Prometheus nélkül a csupasz fw fordítása nem gond, de egyelőre nekem szükségem van rá az Entware integrálása miatt.
A Debian-os leírást is köszi, ha nem jutok előbbre a fentebb linkelt Prometheus scripttel, akkor lehet ez fog következni. Amúgy én sem szeretem az Ubuntu-t, jelenleg is Kubuntu-n próbálkozom, azt még elviselem KDE-vel, de az sem Debian. Viszont ezt ajánlotta a Mahtab repo, szóval ez lett, működne is, csak az a fránya Prometheus...
A logót meg majd megnézem, valamit kitalálok, bár kétlem, hogy sokan használnának Xiaomi beütéses logót ASUS-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest