Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz attilav2 #1582 üzenetére

Amúgy ezt a skines fw-t ki is próbáltad? Illetve melyik repóból fordítottad?

Csak mert én most tegnap óta próbálkozom, és Alexey repóból nem fordul le skinekkel a firmware C5-re, illetve ha le is fordul, nem működnek a skinek, meg sem jelenik a választó menüpont. Ha skinekkel fordítom, akkor többnyire egy hibaüzenet a vége...

/------------------------------------------------------------------------------/
    libiconv/iconv.c:103:47: warning: missing braces around initializer [-Wmissing-braces]
    /------------------------------------------------------------------------------/
    Firmware: ERROR
    An error occured during the compilation process!
    Please copy the logs and then ask questions on 4pda!
    Press any key to continue...

Rákerestem Google-el, ami ide vezet, de az itt írtak biztosan nem igazak, mert próbáltam olyan fw-t is fordítani kísérletképpen, amiből kigyomláltam már egy csomó dolgot, mint NTFS és HTTPS támogatás, Samba, FTP, SSH, VPN, SSL, és úgy általában minden opcionális dolgot tiltottam, amivel tuti felszabadul vagy ~3MB hely, és ezek után sem tudtam lefordítani 1 darab skinnel az fw-t, ami kb. 1MB helyet igényel. Szóval itt valami egyéb gond van, nem helyhiány.

Új hozzászólás Aktív témák