Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm a választ.
Auto esetében 220-as FSB-nél hirtelen felszökött 80 fok fölé a hőmérséklete a procinak. Most 1,375V-ot megadva 63 fölé nem megy 3 órányi orthos futattás mellett sem ugyanezen az FSB értéken.
Furának tartom ezt egy picit.
Minenesetre most örülök ennek a 10% többletnek, amit kifacsartam a gépből. -
schumifun5ma
csendes tag
Most beállítottam neki a legkisebb értéket, amit felajánlott a BIOS. Ez 1,375V. Azt hiszem, hogy megtaláltam az előző kérdésemre a választ.

-
schumifun5ma
csendes tag
Köszi!
Konkrétan nem is erre lettem volna kíváncs. Magát a kérdésemet tettem fel hülyén.
Mivel auto-n van a feszültség, ezért be akarom állítani alapfeszültségre manuálisan.
Mindenhol olvasom, hogy alapfeszen így, meg alapfeszen úgy húzta. De hogy az az alapfesz mennyi V, azt persze nem írja le senki.
Intel honlapján rákerestem a procimra, de 1,25-1,5 V-os tág intervallumban adta meg. -
schumifun5ma
csendes tag
Sziasztok!
Egy S478-as P4 3 Ghz-es Prescott proci feszültségét szeretném beállítani.
Most auto-n van, de Everest 1,3-1,4V között mér. (Olvastam, hogy nem szabad neki hinni.)
Gondoltam, hogy adok neki 1,4V-ot, de a megkérdezésetek nélkül nem merek belevágni.
Egy P4P800-X alaplapom van és egy CoolerMaster hűtő a procin. 215-ös FSB mellett 63 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asustor NAS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest