Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm a választ.
Auto esetében 220-as FSB-nél hirtelen felszökött 80 fok fölé a hőmérséklete a procinak. Most 1,375V-ot megadva 63 fölé nem megy 3 órányi orthos futattás mellett sem ugyanezen az FSB értéken.
Furának tartom ezt egy picit.
Minenesetre most örülök ennek a 10% többletnek, amit kifacsartam a gépből. -
schumifun5ma
csendes tag
Most beállítottam neki a legkisebb értéket, amit felajánlott a BIOS. Ez 1,375V. Azt hiszem, hogy megtaláltam az előző kérdésemre a választ.

-
schumifun5ma
csendes tag
Köszi!
Konkrétan nem is erre lettem volna kíváncs. Magát a kérdésemet tettem fel hülyén.
Mivel auto-n van a feszültség, ezért be akarom állítani alapfeszültségre manuálisan.
Mindenhol olvasom, hogy alapfeszen így, meg alapfeszen úgy húzta. De hogy az az alapfesz mennyi V, azt persze nem írja le senki.
Intel honlapján rákerestem a procimra, de 1,25-1,5 V-os tág intervallumban adta meg. -
schumifun5ma
csendes tag
Sziasztok!
Egy S478-as P4 3 Ghz-es Prescott proci feszültségét szeretném beállítani.
Most auto-n van, de Everest 1,3-1,4V között mér. (Olvastam, hogy nem szabad neki hinni.)
Gondoltam, hogy adok neki 1,4V-ot, de a megkérdezésetek nélkül nem merek belevágni.
Egy P4P800-X alaplapom van és egy CoolerMaster hűtő a procin. 215-ös FSB mellett 63 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diablo IV
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel i5-14500 CPU
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- SzoftverPremium.hu
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest