Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Qkackca
üzenetére
"remek gépőr lesz belőle"
vagy esetleg felvenni videóra ahogy szétzúzod a winyót....mi egyszer 3 haverommal együtt összetörtünk 30 cd-t dvd-t (vegyesen) persze ezek már sz@rok voltak, de köztük volt egy eredeti UHU Linuxos telepítő cd is
, akkor vmi ezer éves pentium procit 1 másik őskövület videkártyát meg egy rossz winyót
aztán ami éghető volt az meg felgyújtottuk
-
Dani_kp
addikt
válasz
Qkackca
üzenetére
Aha értem akkor a táppal nem lehet gond ezek szerint. és milyen a winyó, milyen idős, mi a márkája...stb. lehet h az a rossz (lehet h hülyeséget írok, de az nem képzelhető el h vmi nem stimmel a winyóval mondjuk zárlatos vagy valami és ez álltal amikor rákötöd a tápra ennek hatására old le a tápegységed) Vagy esetleg ha külön próbálod akkor működik?
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Lehet hogy hülye kérdést teszek fel, de nem tudom h mit jelent everestbe a cpu-nál az 1. cpu / 1. HTT egység és alatta 1. cpu / 2. HTT egység. Erről volna szó. A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, akkor vmi ezer éves pentium procit 1 másik őskövület videkártyát meg egy rossz winyót
! Hát igen lusta voltam mert nem volt kedvem olvasni am. 1 részt mert siettem más részt pedig most is "égnek" a szememim alig aludtam meg elég rendesen beteg is vagyok.