Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pigcop
csendes tag
Lehet, hogy a 12 V ágnál kimaradt egy 0 a 4-es elől, mert az elmúlt órákban nézegettem és és 12,22-nél nem volt magasabb, tehát vélhetőleg elirtam. Másrészt szerintem 3 hónap után nem fáradhat el. Mert ha igen akkor igen szarul érzem magam.
A magfesz emelkedést én engedélyeztem az alaplapban 1,525-ig, elmegy 1,35-el is, de az első problémám a rángatózás volt. Amióta az agp frekit autora állitottam a feszt megemeltem a rángatózás elmúlt.
Ebből két lehetséges megoldás adódik:
1. az AGP freki önálló életet kiván élni, mert a 66/33 beállitás nem tetszett neki
2. a cpu frekvencia emelése nagyobb feszt igényelt
vagy mindkettő.
Szóval a fene tudja. -
Pigcop
csendes tag
Szóval, ne sértődj meg.
Az FPS-re azt irták a tápos totyikban, hogy stabil és pontos.
Kérdésedre a válasz: gondolom a mag a legérdekesebb 1,44-1,57 V között változik.a +3,3 az 3,39, a +5 V az 5,19 a +12 V az 12,4 és a készenléti +5V szintén 5,19.
Azt gondolom elég jó és pontos értékek
[Szerkesztve] -
Pigcop
csendes tag
válasz
Superman
üzenetére
Igen Zalman, nos a hőmérséklet terheletlenül kb 1700-1900 körüli fordulaton 41-45 fok között vándorol, teljes terhelésen pl. everest benchmarkon 55-56 fok 2200-2400 fordulat mellett.
Igen teszteltem a rendszert, de furcsa eredmények lettek az everest éjszakákon át hibamentesen ment, a cpu-z talál hibát, a prime95 megint nem. Úgyhogy fogalmam sincs mi lehet. -
Pigcop
csendes tag
Szervusztok!
Adott egy 3G P4 prescott D0 steppinges és az aláirásom alatt látható config. Kicsit meghúztam
CPU órajel 3524.0 MHz (eredeti: 3000 MHz, overclock: 17%)
Az agp fixre van állitva, a core feszültséget megemeltem, de nem vesz fel annyit mint az engedélyezett.
Újabban két problémával szembesülök:
egyrészt a firefox akadozik és rángatózik, remélem értitek mire gondolok (az alaplapon integrált lan csatlakozó van:
Hálózati kártya Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller
másrészt az emule folyton kiakad és kiszáll.
Lehet-e a probléma túlhúzásból fakadó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az FPS-re azt irták a tápos totyikban, hogy stabil és pontos.