Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika001
aktív tag
Hali
Az AI Overclickingot tedd manualra, a performance módot standard-re, a memory és a CPU voltage-nak adj egy kis plusszt, az FSB terminationhoz ne nyúlj.
A DRAM frequency-t a legkisebbre tedd, a PCI-e frequency-t 100ra, a pci clock synchronizationt 33.33ra.A spread centrumot disabledre.
Utána kezdd el emelni az FSB-t.
Ha nem jutsz előrébb így se akkor, esetleg még egy BIOS frissítés segíthet.Üdv
-
kriszbon
őstag
Hát képet azt nagyobbat is rakhatnál be, mert ezen semmit nem látni
Egyébként amit linkeltem manualt azt bogarászd át úgy a 60. oldaltól, mert abban van olyan is hogy
AI NOS funkció, amit ha beállítasz akkor autómatikusan húzza neked a procit. Ha jól látom akár 30%-al is lehet. Nem tudom hogy a feszt is emeli e hozzá, mert ha nem akkor neked kell adni a procinak, Fsb-nek esetleg a ramnak is. Ami ott levan írva azokat próbálgasd ki, mert így nehéz megmondani hogy mit hova!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Intel 1851-es processzorok
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a manual alapján kell próbálgatnod a dolgokat ahogy nézem benne, mert innét hiába mond valaki bármit is. Az AI funkciók körül nincs valami rendesen beállítva, de csak találgatok 
Egyébként amit linkeltem manualt azt bogarászd át úgy a 60. oldaltól, mert abban van olyan is hogy