Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Őcsémnek egy haslonló asrock cucca volt.Barton magos proci amit én adtam neki nálam alapfeszen ment a 2500@3200-on.2*512/400 Pqi rammok nagyon hasitottak volna ha a lap ugy is kezelte volna őket.
Megnéztem és nem tudtam rajt állítani.Viszont találtunk a leírások között,hogy ennél a lapnál ugy mint a vinyonál hova teszed a kis hidat.
Tehát nézd meg a könyvében,hogy hova kell tenni azt az aprocska ősszekőtő hidat mert nem mindegy.Lehet igy és lehet amugy is üzemeltetni a lapon.
Mi megtettük de őszinte leszek nem mértünk tőbbet sem és nem lett gyorsabb a szgépe.Ezért ugy dőntőttük visszavisszük és csaponk hozzá egy kis cesht majd vvettünk egy MSI K7N2-ILSR amiben azonnal ment a tuning és jóval tőbbet mértünk.
Ott sajna a lap lesz a gyenge goc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs