- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz #36929280 #19446 üzenetére
"Nezd vegig a topikokat, par chillax szobat leszamitva mindenki a masikat baszogatja, olyan hogy szakmaisag (tudja a tokom mit jelentene az itt) nem igazan van.."
Tudom csak kiragadtam a szövegkörnyezetből, nézd el nekem de ez nettó hülyeség.
Lazán meg lehet találni azokat a topicokat ahol szakmaizni lehet ha arra vágyik valaki. Ha ezt látod/érzed az azért van mert ezt akarod látni, tele a púpod és tiszta égen is a felhőt keresed. Írtam a ragequitednél h nincs ezzel gond, én is el szoktam jutni néha ebbe az állapotba és olyankor hanyagolom egy ideig a fórumot.
Sztem korán jöttél vissza, nem a regre értem mert a régit sztem eleve kár volt eldurrantani, hanem az aktív postolásra és arra, hogy olyasmit olvasgatsz amitől kettéb@sz az ideig. Én ha úgy érzem szellőztetnem kell akkor addig szellőztetek amíg nem tudok újra úgy leülni ide, hogy nem hergelem bele magam minden marhaságba.
Aztán most komolyan no offense de definiáljuk már azt a szakmaiságot.., a felhasználó törölve lett de a postok megmaradtak, mutasd már meg nekem az utolsó szakmai postodat, azt ami szerinted az, had lássam mikori.
Szóval érted.., pontosan az általános fórumot érintő hangulatod miatt nem veszed már te sem komolyan a dolgokat, megy a brahi itt és a Vs-ben aztán kb ennyi, nyilván ezzel nincs gond csak ne a szakmaiságot hiányold.Szerintem húzzál be egy-két jó játékot és addig ne logolj be újra amíg a morálod helyre nem jön, told ki őket, elszáll ám az idő egy pillanat alatt. Nyilván ahány ember annyi féle de nekem ez általában kettőtől négy hónapig szokott terjedni, valszeg azért mert helyből betegebb vagyok mint a többség.
Btw, mész vagy maradsz ebben a nagy drámában mert hiszel nekem vagy shem ha ezt a fikodat is törlöd akkor megkereslek.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Kedvenc zene a mai napra
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Onexplayer X1 11" 64GB DDR5 RAM 4TB SSD Intel Ultra 7 155H GAMER konzol handheld pc laptop atomerőmű
- NOCTUA NH-D15 G2 - 3 év iPon, 6 év Noctua garancia
- HP EliteDesk 800 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -több db - számla is -1 év gari
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
- Dell G2722HS gaming monitor