Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
A mostani karácsonyi event egészen jó lett, és nem csupán az új, ünnepi prop hunt pálya miatt. Spéci kihívások mellett a napi kihívások teljesítésével sütiket lehet gyűjteni, amiket háromféle dologra lehet beváltani: battle pass szint, konkrét kozmetikai cucc (köztük két epic skin) vagy loot box. Mindez tart január 6-ig, szóval van idő a gyűjtögetésre.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy új hős biztosan, akit már teaselnek: egy bazi nagy pallost lóbáló nőci. Valamikor még ebben a szezonban lesz vele egy próbakör hétvége.
-
Necroman_Mk2
őstag
Október 14-én indul az 19. szezon. A felhozatalból a Haunted Masquerade játékmód érdekesnek tűnik a különféle módosítókkal.
-
Necroman_Mk2
őstag
Aki még játszik vele, annak jó hír lehet: szeptember közepéig 77 lejátszott meccs után 77 darab(!) lootboxot lehet szerezni. A győzelem dupla, Stadium vereség dupla, Stadium győzelem pedig négyszeres szorzót jelent. Szóval, érdemes farmolni.
-
Necroman_Mk2
őstag
"NERF this!", avagy Overwatch x NERF kollaboráció augusztus közepéig. videó
-
Necroman_Mk2
őstag
No, annak ellenére, hogy a játékkal csak tartaléklángon foglalkozom, sikerült egy kitűzött célt elérnem a hétvégén: minden hősöm legalább 6-os szintű lett a Hero Progressben.
Widowmaker volt az utolsó, mert nem vagyok egy kempelős alkat, így vele főleg játékidővel tudtam csak "fejlődni".
Ez így is marad Wuyang érkezéséig, bár mivel ő gyógyító, ezért valószínűleg gyorsabban fel tudom majd fejleszteni. -
Necroman_Mk2
őstag
A hétvégén én is toltam, és kezdek ráérezni az ízére. Bár tény, hogy ez a mód nem kezdő barát, föleg a permanens perk kiválasztásakor kell tudni, hogy melyik illik leginkább a játékos játékstílusához a legjobban. Amúgy ez is egyfajta ranked mód, csak külön ranglétrával, de nem csak beszámít egyes Challengekbe, hanem még kompetitív pontokat is ad

"Nem kis meló lehetett ezt így összerakni."
Nyílt titok, hogy a Stadium az elkaszált, robotdarálós skirmish PvE átalakításából jött létre. Hogy őszinte legyek, jobb is, mert ez a PvP szerintem hosszabb távon lekötheti a játékosokat, mint a co-op missziók a meglévő pályákon, amik egy idő után könnyen unalmassá válhattak volna. (Ettől függetlenül remélem nagyon, hogy a sztori co-op missziókat folytatják még.)#16997 vendingo A hero bant a Marvel Rivals miatt vezették be, mert abban a játékban van, és pozitív fogadtatásra talált.
-
Necroman_Mk2
őstag
Nekem is vegyes a véleményem, de látom benne a fantáziát, bár szerintem hamar meg fognak jelenni a tapasztalatok alapján az egyes karakterek nyerő buildjei a neten. Leginkább az összeszokott csapatoknak lehet ez egy jó mód, akár külön e-sport versenyszám is.
#16993 frango1 Ez lehet azért is van, mert most mindenki nulláról indul, a kezdő játékosok és a vérprofi veteránok egyaránt. Lehet pár hét múlva érdemes lesz visszanézni, amikor az utóbbiak már magasabb ligában játszanak majd, így nem fogják zavarni az alacsonyabb szintűeket.
Az amúgy tetszik, hogy a Stadium Challengek az egész szezon alatt megcsinálhatóak, és nem a "szokásos" két hét alatt kell kapkodni a teljesítésükhöz. Igaz, a Hero Progressionbe csupán a játékidő meg az esetleges győzelem számít bele, más nem. -
Necroman_Mk2
őstag
Első benyomások a Stadiumról? Nekem egyelőre még nagyon komplexnek tűnik, de lehet hogy ha már kiismerem a választható extrákat, akkor már könnyebben fogok boldogulni mindegyik hőssel. Az első meccset a default külső kamerával próbáltam, de az annyira nem jött be, hogy utána egyből állítottam vissza FPS nézetre.
-
Necroman_Mk2
őstag
Első benyomások az új hősről? Érzésre Freja megalkotásánál fogták Hanzo támadását meg Tracer, Pharah és Widow egy-egy képességét, remixelték, és egybegyúrták.
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Március 18-ig ismét lehet szerezni 10 extra lootboxot 10-15 lejátszott meccs után.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
Az első OW-ben lehet így volt, de most már csak heti 3 normál dobozt kaphatsz. Többet max akkor, ha egy kihívás így jutalmaz.
A 20 játék csak igaz, ha nem dobott korábban legendary cuccot (elvileg 5 % az esélye). Ha viszont kaptál, akkor ez a számláló nullázódik.#16954 Sirandrish Azért most már egészen sok ikont, graffitit meg egyéb cuccot lehet venni a játékbeli pénzből is. Nyilván nem azokat, amiely valamilyen acheivmenthez kapcsolódik.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
VoidXs
üzenetére
Kicsit más lesz, annak egy egyszerűbb verziója, kb. ami a Heroes of the Stormban van. Meglássuk, hogy a gyakorlatban mennyire fog ez működni; az autohealt eredetileg elleneztem, de azóta látom az előnyeit.
#16943 VoidXs Viszont a bálnákat ügyesen megszigonyozták a mythic shoppal
#16944 k-adi A perkek szerintem amúgy is bevezetésre kerültek volna, a Stadium tűnik nekem inkább egy sebtében összetákolt valaminek.
-
Necroman_Mk2
őstag
UPDATE Most olvasom a hétvégi director's recapben, hogy a 6v6 módok az összes játék kb. 10 %-t tette ki. Ez azért egy elgondolkodtatóan alacsony szám (bár lehet a MR is közrejátszott, mert ott is 6v6-ban lehet nyomulni, nem?)
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az 99,9 %-ig biztos, kérdés, hogy melyik módban (2v2v2 vagy min 1-max3? ), illetve mi lesz az 5v5-tel?
-
Necroman_Mk2
őstag
Február 12-én lesz egy bemutató a 2025-ös tervekről, az érkező hősök és pályák mellett valami egetrengető (fura, hogy az angol nyelv a földet rengeti...) változással a PvP-t illetően. Twitch drop is kapcsolódni fog hozzá.

-
Necroman_Mk2
őstag
Az idei OW karácsonyi képregény egyik-másik panelje bizakodásra ad okot a sztori folytatását illetően. Boldog karácsonyt!
-
Necroman_Mk2
őstag
Ennek ellenére nem érződik tartalmilag kevesebbnek, most is jött egy új hős meg hát kísérleteznek a 6v6 játékmód visszahozásával. Sőt, szerintem a mítikus prizmákkal sikerült egy nagy cash grab opciót is létrehozni, amivel a játék hoasszabb távú supportja fenntarthatóvá vált.
A jövő tartalmi része viszont kérdéses, mivel nem kommunikáltak semmilyen hivatalos ütemtervet 2025-re. Remélhetőleg januárban kiderül minden (és bejön a számításom a sztori missziókkal kapcsolatban).#16924 A skinek régiek, de ettől persze még dicséretes az orszogatás.
-
Necroman_Mk2
őstag
Első benyomások Hazardról?
A fickó nekem inkább tűnik egy erősebb DPS-nek mint tanknak, mert inkább támadásban erős mint védekezésben, a távolról lövöldöző ellenfelek ellen (Widow, Pharah, Echo,...) pedig nem is túl hatékony. Ráadásul az erőteljes skót akcentusát még szoknom kell, bár az "I am a firestarter!" dumán jót derültem.
Amúgy van egy olyan elméletem, hogy terv szerint ő kapta volna meg a My Hero Academy kollaborációban Reinherdt skinjét, csak időzítés miatt nem jött össze. -
Necroman_Mk2
őstag
Pedig az öngyógyulás nagyon is számít az ő esetében! Mert korábban, ahogy te is meg én is írtam, nemigen rejtőzhetett sokáig egy helyen, mert sebződés után vagy a healerre kellett várnia, vagy el kellett szaladnia a legközelebbi gyógyító csomagért. Most viszont csak elbújik pár másodpercre, aztán megint lövöldözhet full HP-val. Sőt, állítólag ő most az egyetlen, akivel egy lövéses halálokat lehet osztani a tankok kivételével, persze ehhez el kell találni a fejet.
A balansz részével egyetértek, sőt, emiatt nem is csodálom, hogy végül törölték a Hero Mode nevű, karakterfejlődéses co-op módot. Több mint 40 hősnek készíteni egy-egy skill fát úgy, hogy nem legyen túl redundáns (pl. minden 3. karakternek lett volna sebzést növelő passzívja, vagy lángra lobbantó extrája), meg nagyjából egyensúlyban is legyenek, irtózatosan nagy munka lenne.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
vendingo
üzenetére
Idén február óta megfigyelhető a Widow camperek megszaporodása, "köszönhetően" az akkor indult 9. szezonban bevezetett gameplay változtatásoknak: mindenki öngyógyul, megemelt HP, megnövelt projectile méret. Én se örülök ezeknek, mert korábban Widowt ki lehetett fárasztani, ha a másik csapat gyógyítója nem foglalkozott vele is, de így nagyon OP lett szerintem. Hogy miért nem tudták ezt előbb egy Experiment/Hacked módban ezt tesztelni, rejtély számomra...
#16887 Sirandrish Sombra az egy évvel ezelőtti rework óta már nem annyira idegesítő ellenfélként, mint korábban. A passzív láthatatlansága miatt persze továbbra is képes meglepetést okozni, de már nem tud elteleportálni a pálya random pontjára.
-
Necroman_Mk2
őstag
Részben emiatt sem örültem az öngyógyulás bevezetésének a tank és DPS karaktereknek, mert nagyon felborította az addigi csapatjáték mechnikát. Régebben sokkal kevesebb Widow sniper volt, akikre ha nem figyelt a gyógyító, akkor ki lehetett fárasztani, de most ezzel nagyon felé billent a mérleg.
#16872 Sirandrish All Role esetében tényleg a tankot és a healert adja be legtöbbször, a DPS-t elvétve, de azt én vettem észre, hogy a játékhoz legutoljára hozzáadott karaktertől is függ. Most Juno volt az új gyógyító, ezért többen akartak vele nyomulni, míg a következő karakter a 14. szezonban elvileg tank lesz lesz, szóval ott meg a Supportot fogja beadni többször.
#16874 TBT Írta is valak iegy másik fórumon, hogy D.Va mellett ő lesz a másik karakter, akit cuki anime stílusú skinekkel fognak kitömni. (Amúgy ja, bár a 13. szezonban kaphat Venture is egyet.)
UI: amúgy foglamam sincs, mi az a My Hero Academy.#16878 Pedro78 Az OW1 végnapjaiban, amikor ládákat adogattak a tankkal való játékért, én is rákaptam. Nem mondanám magam túl jónak, de ez játéka és társak válogatják

-
Necroman_Mk2
őstag
A legjobb OW + WoW videó
-
Necroman_Mk2
őstag
Lehet, bár ezt a prizmás valutát csak a 10. szezontól vezették be, szóval egyelőre tényleg csak 160-t lehetett eddig kifarmolni csak játékkal. Pláne, hogy szerintem sokan nem tartalékolnak a következő hősére (akit csak a szezon végén jelentenek be), hanem megveszik az aktuálisat vagy egy korábbit, ami kimaradt.
-
Necroman_Mk2
őstag
A Mythic skines üzlet nagyon bejöhetett a Blizzardnak. Tegnap este láttam egy játékost, aki a 4. szintű Reaper mítikus kinézetével nyomult, amihez a prizmákat valószínűleg nem a battle passből farmolt ki.
-
Necroman_Mk2
őstag
Szeretném, ha a készítők megcáfolnának mindenkit a PvE temetésével, és kiadnák a maradék missziókat is. Ha csak szezononként egyet, amit 600 coinért lehet megvenni, azzal én már elégedett lennék. "Persze" egy valódi pénzen vehető pass mellett, amire én egyből fizetnék is.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A mítikus skinek korábban csak a prémium BP kifarmolásával voltak elérhetőek, ingyen még nagyon sok játékkal sem. Ez a lehetőség megmaradt a továbbra is 1000 coinba (= kb. 10 dollár/euró) összegű prémium pass-szal, de adtak lehetőséget a (pénzes) új csatlakozóknak a régieket is megvenni.
Persze nem tartom kizártnak hogy idővel lesznek az ingyen játékosok számára is elérhető prizma valuták, akár a BP-n belül, akár ingyen osztogatással.
-
Necroman_Mk2
őstag
Belenéztem a Battle Passbe, és ami feltűnt: a korábbi credit + kozmetika helyett most már vagy creditet, vagy kozmetikát adnak a teljesített szintek. Kezdenének kifogyni a korábban elkészítetett cuccokból?
Ami viszont tetszik, hogy minden 5. szint ad (csak a játékból megszerezhető) 250 creditet, illetve 3 helyen (valódi pénzért is vehető) coinokat, igaz a 10. , 49. és 79. szinteken. Ja, és a heti challengek már csak XP-t adnak, ráadásul kivették a dmg/healt/mitigate "farmolós" kihívásokat. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Bizonyos helyzetekben jól jön pl. egy deathmatch alatt, de a Role Queue módban még mindig fura. Még én se szoktam meg teljesen.
-
Necroman_Mk2
őstag
Örülök, hogy az új hősökhöz nem kell a jövőben megvennem a prémium BP-t. Mondjuk ez a Blizzardnak nem túl jó hír, mert a hősős prémium BP-n kívül én nem költöttem minden vacakra a játékban, de ez legyen az ő bajuk. (A Porsche skin is biztos ki fog maradni.)
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik fizettek 1000 coint korábban a hősök kioldására, azok kapnak-e valamilyen kártérítést vagy vígaszdíjat.Az új Push pályának jobban örülök, már kezdett a meglévő három kissé uncsi lenni. Illetve sejtettem, hogy Hanaokát áprilisban, a cseresznyevirágzás idején ki fogják már adni - ez be is jött, még ha csak ideiglenesen is.
Venturről meg már nyilatkozták, hogy ő nonbináris lesz. Hogy ez pontosan mit jelent, az majd később derül ki. Játékmenetben a fúró képessége alapján ő lesz az új "flank Sombra", csak nem teljesen láthatatlan.#16791 k-adi Szerintem a Mythic skinek utólag nagyon drágák lesznek. Ha abból indulok ki, hogy egy Legendary kerül 20 dollárba/euróba, akkor ezek a(z elvileg minőségibb) kinézetek legalább egy tizessel többe fognak kóstálni, de én az 50 dollár/eurót se tartom elképzelhetetlennek.
Igen, a Blizzconon bejelentették hogy lesz idén egy új healer (Space Ranger kódnéven fut), meg jön egy tank is az év végén (róla semmit se mondtak, de többek tippje szerint ő lesz Soundquake, akit emlegettek az első CG videóban).
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hasonló kommenteket szinte minden OW2 videó vagy Blizzard poszt alatt lehet találni. Azt mondjuk nem tudom, honnan jön ez a "I loved the part where (...) Truly an Overwatch Experience" mém duma.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
On the 2nd thought: ez viszont nagyon megkönnyíti a Widowmaker sniperek életét, mivel nekik elég lesz csupán elbújni pár másodpercre, és ismét full HP-val campelhetnek.
Kicsit csodálkozom, hogy egy ilyen horderejű változtatást kérdés nélkül bedobtak, és nem csináltak előbb egy Experimentalt, amiben lemérhették volna a közösség reakcióját.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mivel ez csak pihenő időben aktiválódik, és akkor se egy pillanat alatt ugrik vissza max HP-ra, a Supportoknak harc közben továbbra is a gyógyítás lesz a fő feladatuk. Pláne a Damage osztály új passzívja miatt.
Amúgy ez a most futó Mischief and Magic pro-hunt játékmódban pont jól jön, hogy Genji gyógyul, emiatt kiegyenlíettebb lett a játék.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Support karaktereknek eddig is volt az OW2-ben. Majd meglátjuk, miként működik ez.
-
Necroman_Mk2
őstag
Az új szezonban lesz pár lényeges játékmenetbeli változtatás is. A legfontosabb: minden karakter megkapja az öngyógyító passzívot, ami 5 másodperc (Support esetében 2,5) után aktiválódik. Ennek szerintem az FFA meccsekben lesz jelentőssége leginkább.
Részben emiatt mindenkinek megnövelték a HP-ját is.
-
Necroman_Mk2
őstag

-
Necroman_Mk2
őstag
Elindult a Winter Wonderland, új játékmód nincs, helyette ajándékjegyeket lehet szerezni, amiket spéci, ünnepi kozmetikumokra lehet költeni.
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Megjött az Origin Story videója is
-
Necroman_Mk2
őstag
Remélhetőleg egy rövid animációs filmmel fogják bejelenteni, esetleg a What you left behind novella feldolgozásaként.
-
Necroman_Mk2
őstag
Tény, bár a korábbi One Punch Man event során az egyik mellékkarakter (Mumen Rider) S76 skinjét pusztán játékkal lehetett megszerezni, fizetni nem kellett külön érte. Meglássuk, hogy valakit beáldoznak-e ezért, esetleg még Ashe kap egy lila Epic skint, ha már B.O.B. is szerepelt a videóban.
-
Necroman_Mk2
őstag
Izé... ööö... oké...
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A szezonális BP tartalmaz 8-10 skint, többnyire egy tematikára felhúzva. A shop esetében általában mindig van egy új, csak coinért megvehető skin(csomag), ami általában egy-két hétegi elérhető, azaz rotálódik. A többi viszont tényleg az OW1 idején megjelentek, bár ez inkább az új játékosoknak szól.
Bastion esetében azt olvastam, hogy magasabb szinten nem volt túl népszerű a karakter, mert a turret mód helyhez kötöttsége miatt könnyű célpont volt. Én is furcsállottam a változást, de a mozgó gépágyú nem haszontalan (bár a lecserélt Utlimatje nekem se tetszik).
#16737 Sirandrish Érdekes, nekem minden gond nélkül beadta, még egy felirat is megjelent a 3000 credit ajándékról. Ránéztél, hogy mennyi virtuális pnzed van? (Nem coin, hanem credit.)
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Eredetileg az elmúlt három héten lehetett volna 1000-1000 creditet szerezni az évforduló okán, csak egy bug miatt rosszul aktiválódtak az ehhez szükséges feladatok (challenge). Szóval ez amolyan kárpótlás ezér a malőrért.
#16729 VoidXs Egy hónapos hír, de itt azt írják, hogy napi szinten kb. másfél millió ember játszik az OW2-vel. Ez egész jónak tűnik, bár nem tudom, honnan szedték ezt a számot.
-
Necroman_Mk2
őstag
Valószínűleg már tudtok róla, de azért itt hagyom: aki október 10-16 között belép a játékba, az kap 3000 OW coin in-game pénzt.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem örüljünk annak, hogy a Blizzard beadott egy ilyen lehetőséget is. Nekem is zavaró a 2-3 perc várakozás, de még minidg jobb, mintha órákon keresztül bámulnánk a lobbi képernyőt. (Én többször végigmegyek rajtuk, de csak a hős adatlapok végett.)
Igen, csak ennyi, de ez még csak az első felvonás volt.#16720 TBT Kíváncsi vagyok, hogy a következő pakkba hány missziót terveznek berakni, és hol veszi fel a fonalat. Az Invasion lezáró videó eléggé nagy cliffangerrel ért véget.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom azóta már kipróbáltad és ki is vitted

A Story co-op missziók eredetileg is jöttek volna a fejlődésfás-robotdarálós skirmish Hero Mission mellett. A két PvE egymással párhuzamosan létezett volna, csak a Blizzard belátta, hogy az utóbbi túl nagy falat (meg 30 hősnek külön, egyedi fejlődésfa nem lett volna túl változatos + szvsz idővel unalomba is fulladt volna), ezért elkaszálta.Egyébként többször is ki lehet ezeket vinni, a karakterek aktái csak így oldhatóak fel.
-
Necroman_Mk2
őstag
Elindult az Anniversary event: három héten keresztül vissza-visszatérnek korábbi időszakos játékmódok. Heti 40 meccs lejátszásáért (ahol a győzelem kettőnek számít) akár 1000 creditet is össze lehet gyűjteni hetente. Ahogy nézem, pár korábbi, csak valódi pénzért megszerezhető skin játékbeli valutáért is megvehető.

-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Genesist láttad?
-
Necroman_Mk2
őstag
Valaki megvette itt rajtam kívül az Invasion kiegészítőt?
A hétvégén lenyomtam mind a három küldetést, és elégedett vagyok: kb. erre számítottam a sztori missziók esetében. Hosszú és izgalmas pályák változatos részfeladatokkal, ahol a leggyengébb Normál fokozaton is figyelni kell, előtte és utána pedig egy-egy több perces (streamelt) átvezető videó. Ráadásul az első kettő (Rio és Toronto) esetében több hős közül is választhatunk, akik másfajta interakciókba bonyolódnak, biztosítva némi változatosságot. (Ez utóbbihoz kapcsolódik az egyetlen kicsi hiba is: a pálya végi videókban időnként olyan karakterek is feltűnnek olyan helyen, akiknek nem kellett volna.) Pluszpont, hogy ha egy játékos kilép, akkor egy AI veszi át a karakter irányítását, így be lehet fejezni a küldetéseket.
Azt én is elismerem, hogy a 15 dollár/euró kicsit sok ezért, még úgy is, hogy hozzácsapnak a vevőhöz 10 dollár/euró értékű coint is (= a prémium battle pass ára), de élek a gyanúperrel, hogy idővel in-game valutáért is meg lehet venni. Pláne, hogy a 3. küldetés utáni film egy nagy cliffhangerrel ért véget .. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én jól elszórakoztam a co-op missziókon is, és örülök, hogy a jövőben több ilyenre lehet számítani.
-
Necroman_Mk2
őstag
Volt ma vagy tegnap
egy poszt, amiben tisztázták a dolgot: a sztori missziók továbbra is megmaradnak, és jönnek augusztustól. Csupán a karakterfejlődéses Hero Missiont kukázták, ami egy robotdarálós skirmish lett volna.
Én amúgy a skill fát már a bejelentésekor kételkedve fogadtam, mert megcsinálni a több mint 30 hősre úgy, hogy mindenkié egyensúlyban legyen, kvázi lehetetlennel határos. Nem beszélve arról, hogy a játékosok akár kérhetik, könyöröghetnek egy-egy brutál skill láttán, hogy tegyék már be a fejlesztők a PvP módba, felrúgva a balanszot.
Nem is baj, hogy ezt a részt dobták (bár azt hiszem a Battle for Olympus ennek tesztje/mellékterméke volt), de a Hero Mission pályák remélhetőleg maradnak amolyan sztori pótléknak, persze fejlődés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest