Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16406) skL86 válasza frango13 (#16404) üzenetére


skL86
tag

Az OW matchmaking több százezer/millió játékost kezel, ebből kifolyólag van egy erős szerencse faktor, viszont minél többet játszunk, annál jobban kijön az egyéni skill szintünk a nagy számok törvénye alapján, a hülyék és kilépegetők nem csak nálad okoznak balsikert, hanem ellened is, ehhez viszont jelentős számú játékot kell játszani, több százat.
A játék nagy előnye, hogy a meccsek bárhonnan megfordíthatóak és vannak benne jó kontrák is, pl. egy közelharcos csapat ellen (mondjuk rein,brigitte,lucio,reaper,mei) egy jó phara meccsdöntő lehet, de van egy sor jó további counter ami megfordíthatja a meccset.

Most a játék első hónapjában rengeteg az olyan játékos, aki vagy sohasem játszott előtte az ow-al vagy nem eleget, vagy túl régen. Az ow jelentősen elüt sok más fps játékoktól, ahol az egyéni játék/skill jobban kamatoztatható, mint itt. Ebben a játékban idő kell, amíg a játékosok megtanulnak csapatban/értelmesen játszani, amíg képesek eldönteni, hogy mikor érdemes felvenni a harcot és meghalni, vagy a halálunkat kockáztatni, vagy visszavonulni és életben maradni.

Az elején a bronz ligába sorolt mindenkit, akinek nem volt egy komoly rankja előzőleg ow1-ben, szóval a bronz ligában erős skill különbségek érzékelhetőek, sőt még silverben is így van. Konzisztens játékkal viszont feljebb lehet jutni, ahol vszeg már nem csak az dönti el a meccset, hogy egy dps fele sebzés /killt okoz, moira meg duplát sebez mint gyógyít😃. Jellemző erre, hogy engem, aki szinte sose játszok dpst (ennek megfelelően nem vagyok jó), ugyanabba a ligába rakott 7 win után (silver 5) dps-sel mint ahová a sokkal skillesebb support és tank main-emmel jutottam 100 meccsel..

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.