Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-02 10:21:26

LOGOUT.hu

Overwatch 2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15101) RaGi91 válasza Mengele (#15100) üzenetére


RaGi91
senior tag

Szerverek haldokolnak. Nekem is ez van és sokaknak még. Nyugi, nem nálad a baj.

(#15102) Orgi válasza RaGi91 (#15101) üzenetére


Orgi
őstag

Én ma elég sokat játszottam, de semmi ilyet nem tapasztaltam.

(#15103) k-adi válasza Orgi (#15102) üzenetére


k-adi
nagyúr

én sem, a szerverek nekem is jók voltak... sajnos a sok kis toxic gyereknek is :D :(

(#15104) RaGi91 válasza Orgi (#15102) üzenetére


RaGi91
senior tag

Mivel az egy nappal korábbi komment volt :)

(#15105) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Áh, én most kiégtem.

Hollywood, defense. Mivel support main vagyok, általában megvárom, hogy a többi potenciális gyökér mit választ, hátha ki tudok hozni belőle valamit a megfelelő supporttal. Torbjörn, Symmetra, Reaper, Sombra, Widowmaker. Ehhez válassz értelmes supportot, paraszt. Tankra nem is váltott senki sem, úgy döntöttem, hogy Anát hozom az egy személyre jutó burst heal miatt, meg igazából mást nem is lehetett volna: Lúcioval legurulok két maratont, mire mindenkihez odamegyek, akit megcsípett egy szúnyog, Zenyatta esélytelen, mert nincs tank, aki mögé elbújhatok, Mercyként lelőnek a francba két idióta közti röpte között, Moira se sokat ér tank nélkül. Szépen felültem a magaslati pontra, hogy legalább lássam a vesztünket.

Ellenfél: D.Va, Reinhardt, Bastion, Mercy, Genji, Moira. A vicc az volt, hogy így is overtime-ban foglaltak, majd tolták a szekeret. Rossz szokásommá vált, hogy WM autolockereknek ránézek a statjaira: kőkemény 12 perc S10-ben :W És azt hitte, hogy solider, mert az első sorban volt és sírt a healért ahelyett, hogy flankelt volna... nekem kellett azt is támadáskor, mert ezek öten elmentek világgá csoportosan, majd tolja a szekér magát. Aztán ír, hogy mekkora trash Ana vagyok, mert nem találom el - igen angyalom, ha nem vagy benne a látómezőmbe, akkor lófasz jut csak neked, azért lőttem két méterrel arrébb, hogy lásd, csak addig érek el.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#15106) L4mie


L4mie
veterán

Sziasztok,
jól sejtem a leírásból, hogy league tokent csak venni tudunk Magyarországon, meccs nézéssel nem kapunk?

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15107) cattus válasza L4mie (#15106) üzenetére


cattus
őstag

Igen.

Do the thing!

(#15108) Yodamest


Yodamest
addikt

Látom skacok itt sok pró van, hát akkor megjöttem én is a mérleg túloldalára mint atom kezdő. :DDD Megpróbálom összefoglalni a történteket/gondolataimat a játékkal kapcsolatban:

Megjelenés után pár hónappal vettem meg a gémet, azóta "játszogatok" vele casual szinten, de olyannyira, hogy a lvl25 még csak most lett meg a 7végén. Eddig nem igazán tudtam eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, mindig letoltam 1-2 meccset aztán parkoltattam egy időre. Régebben klánoztunk cod1-2-ben, CS is volt egy kicsi, szóval úgy egyébként szeretem az FPS-t. Na lényeg a lényeg meglett a lvl25, így bele is ugrottam a rankedbe, ami 7lose-3win-es besorolók után bedobott 1700pontra silverbe...

Most kissé rákockultam a játékra, így pörgettem elég sokat a napokban, de az utam csak lefelé vitt, egészen 1300pontig wood divízióba leestem a végére... Nem panaszkodom, mert mit is várok, amikor most lettem lvl25 és hiába van meg régóta a játék csak most ismerem meg a mélységeit, de azért többet vártam na. Mivel tudom, hogy a célzás még nem megy valami jól, illetve mindig tank hiány van, így többnyire Winstonnal, Orisával, D.Va-val mentem vagy Soldier76-al és Bastionnal a klasszik lövölde feeling miatt.

Azt figyeltem meg, most a tapasztalatlanságomtól függetlenül, hogy itt azért még bronzban is egész jól játszanak az emberek. Tudom megmosolyogtató számotokra ez, de elmagyarázom: pl. ott van a League of Legends amivel kb 3 évig játszottam, van benne vagy 3000 órám el is vittem goldig, de ott a bronz szint olyan, hogy a játékosok még tárgyakat sem vesznek, a játék tutorialban elmondott alapjaival sincsenek tisztában, tök fogalmatlan mindenki. Ha életedben játszottál már moba jellegű játékot (én DOTA-ztam előtte) akkor kb 1 hét alatt kijössz bronzból. Na most ehhez képest, itt OW-ben bronzban is meglepően jó playeket látok: szépen használják a karakterek összes mechanikáját, jön a hook, ügyesen repkednek, Tracert nem lehet elkapni, csapatként játszanak, mindenki védi a healert stb. szóval így ránézésre nem az amit az ember várna egy bronzban, hogy majd mindenki csak futkározik összevissza, meg nem használja ki a karaktere adottságait. Nagyon jó McCree ultik mennek, Hanzok is jól lődöznek, Mei is fagyaszt aztán jön a headshot, pedig azt hittem itt nincs annyira skill.

Ti mit gondoltok erről, mitől lehet hogy itt mindenki ennyire tisztában van az alapokkal és úgy általánosan FPS tekintetben is jól lő, jól mozog, ugrik stb. Vagy csak én érzem így? Hosszú lesz az út itt is a goldot elérni van egy olyan sejtésem. :)

(#15109) debrecenikri válasza Yodamest (#15108) üzenetére


debrecenikri
tag

Meg kell érteni a szerepedet a csapatban, bronzban mindenki túl sokat gondol magáról, ezért marad lent :) Fontos a beszéd, jó hívásokkal gyorsan bárki lehet plat, csak hát előtte a practice range-et is kell használni, amikor felmész, 1-2 karakterrel lövöldözöl a botokra, amíg nem érzed azt, hogy az aimed a megfelelő szinten van ahhoz, hogy kényelmesen játszhass. Ez elsőre több időt is jelenthet, később max 5 perc. Ha meg tankot mainelsz, d.va kb egy instant jegy goldba, reinhez kicsit több skill kell, de ő jobban meta most. Jonal, Your Overwatch és egyes coaching csatornák is csiálnak egyszerűen megérthető, informatív videókat a karakterekről, megéri rájuk nézni youtube-on.

Fast ring nélkül nem élet az élet...

(#15110) Yodamest válasza debrecenikri (#15109) üzenetére


Yodamest
addikt

Oroberto és más magyarok tipp videóit nézegettem, jó dolgokat mondanak, de nagy részüket már tudom csak jól beszélnek és ezért szeretem őket végighallgatni. A szerepemet igyekszem betartani, azért 10 év wow is a hátam mögött van, szóval a szerepkörök és csapatjáték részével tisztában vagyok. Amit valóban eddig nem csináltam az az, hogy a chat karikát nem használtam, tehát amikor mondjuk Winstonnal volt ultim, beugrás előtt nem jeleztem ezt a csapatomnak meg hasonló kommunikációs hiányosságok. Alapvetően nem is gondoltam, hogy kommunikációra már ilyen alacsony ligákban is szükség lehet így mellőztem ezeket a dolgokat.

Meg a map sajátosságokat kell még kitapasztalgatnom, pl van az a sivatagos pálya ahol van egy kút középen, na oda csináltam is egy play of the gamet Orisával ahogy az orbbal lerántottam 3 ellenfelet :) Azért tudtam mert előző meccsen meg velem csinálták ezt meg, szóval ilyen trükkökre kell még rájönnöm. :DDD

(#15111) Hannibhál válasza Yodamest (#15110) üzenetére


Hannibhál
őstag

igazából ebben a játékban az nyer aki normális kompot hoz és jobban kommunikál, jobban összhangban van mint a másik
vagy van egy zseni widow/hanzo/soldierük aki lehozza a meccset egyedül:D

Gépelés nem az erősségemasdsdk

(#15112) Mister_X válasza debrecenikri (#15109) üzenetére


Mister_X
nagyúr

D.Va akkor instant jegy, ha tudja rendesen használni, egyébként jobban jár, ha harmadik supportot hoz (izé, jó esetben második, mert wood/bronze).

- helyezkedés fontos, tudni kell, hogy kit kell testtel védeni, kire kell ráugrani
- meg kell tanulni a "kivégző mozdulatot": puha ellenfélre ráboostolsz (hit), lövöd/rakétázod, majd meele hit
- sok D.Va player elköveti azt a hibát, hogy defense matrix-ot a saját védelmére használnja. Nem (csak) arra való, ha solo tank, akkor fel kell fogni az ellenfelek fontosabb projectile képességeit (Graviton Surge, Hanzo ult, Reinhardt tűzgolyó, Moira orb, Pharah ult, Death Blossok, stb) vagy koncentráltabb támadást megfogni, hogy ne haljon meg senki sem a csapatból. Fontos, hogy tartani kell töltést neki, mert mindig kellhet.
- boostolást meg kell tanulni effektíven használni, mikor kell gyors helyváltoztatásra, mikor menekülésre, mikor üldözésre
- tudni kell, hogy az ultit mikor és mire kell használni. Van amikor aggresszíven lehet fellőni boosterrel payload attack esetén, van amikor zónázni kell vele (kizárod az ellenfelet Reinhardt nélkül)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#15113) Yodamest


Yodamest
addikt

:( tegnap sem jutottam előrébb, Roadhog lett az új kedvenc tankom, nagyon jó vele menni, jól is ment a játék, folyamat be hookoltam a repkedő Mercyt, de nem lett több win mint lose. A legjobb amikor kilépegetnek a csapattársak és 4-en kell játszanunk... Fú pedig jó meccsek voltak, overtime alatt azok a végső csapatharcok pfúúú!!! Szinte nem látok semmit, hatalmas a káosz, repkednek az utlik, de élek és töltöm magam, tölt a healer is, lövök akit tudok, áá brutál :) Meg azért jó, hogy savat sem kaptam még senkitől, pedig csapaton belül volt hogy valakit nagyon szidtak, bár szerintem én tényleg a lelkem is kiteszem a meccseken, mindent beleadok, hogy nyerjünk, de jó hogy ezek szerint ez a csapattársak is érzékelik. Én sose szidok senkit csak próbálok mindent megtenni, egyedül a kilépegetők idegesítenek, mert onnantól 0 esély és elég rossz egy kínkeserves győzelem után rögtön, úgy kikapni, hogy ja bocs kilépnek 2-en és egyből ugyanott vagyok 1350 ponton megint...

(#15114) debrecenikri válasza Yodamest (#15113) üzenetére


debrecenikri
tag

A tank az egy jó lépés, ha találsz embereket rang körül, szerintem játssz velük, roadhog is jó simán, magasabb rangon viszont a shield hiánya, health pool és self heal miatt vigyázni kell majd vele, mert könnyű rajta egy perc alatt ultikat farmolni. Arra figyelj, hogy a support körül maradj legtöbbször, iszonyat nagy segítség nekik ha valaki beáll helyettük a tracer vagy bárki elé, aki flankel. Sidenote: valszeg tudod, de ha valakit behookolsz, amikor 100-on van az ultid húzás közben el tudod nyomni, csávó stunnolva marad te pedig elég gyorsan le tudod szedni mert az orodban van és egyhelyben áll

Fast ring nélkül nem élet az élet...

(#15115) Yodamest válasza debrecenikri (#15114) üzenetére


Yodamest
addikt

hát húzás közben még nem ultiztam, de a 200hp-s egyedek egyből meghalnak egy húzás + autoattack + shoti kombótól :) Nagyon jó hős mert erős, gyógyítja magát, ráadásul kicsi CD-vel, a hook olyan mintha extra mobilitása lenne csak nem ő megy oda hanem hát hook :) szóval fasza

[ Szerkesztve ]

(#15116) L4mie


L4mie
veterán

Sziasztok!

Elérhető valamerre magyar nyelvű OW loreok és teóriák?
Hasonlóan ehhez a yt csatornához? (úgy hadar a srác, hogy alig értek valamit :) )

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15117) Yodamest


Yodamest
addikt

hehe visszaolvasgattam az early accesses meg bétás kommenteket és az a durva, hogy nem sok minden változott azóta :) Bastion ugyanúgy egy irányba lőve bal egérgomb nyomva tart és play of the game, Hanzo ugyanúgy undorító stb. mintha ehavi kommenteket olvasgattam volna annyira aktuális volt minden. :DDD

(#15118) L4mie válasza Yodamest (#15117) üzenetére


L4mie
veterán

Csak Bastionnak nincs frontshildje :D

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15119) Yodamest válasza L4mie (#15118) üzenetére


Yodamest
addikt

hát elé áll egy Reinhardt és meg van oldva a dolog

Fú de most tegnap jó meccseim voltak, nem volt healer így mondom kipróbálom már a Mercyt (eddig AI ellen mentem csak vele pár meccset), de nem ment rosszul és a csapatom is jó volt így 2 wint be is zsebeltem. Nehezebbnek gondoltam ezt a Mercyt, habár az is lehet, hogy csak értelmes csapataim voltak. Lehet többet kéne healer szerepkört vállalnom.

[ Szerkesztve ]

(#15120) L4mie válasza Yodamest (#15119) üzenetére


L4mie
veterán

Mercy nagyon jó healer, még én is szeretek vele menni + battle mercy egész jó dmg-t tud osztani :P

Moira komplexebb, kell "mana" menedzselni is ;)

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15121) Hannibhál válasza L4mie (#15120) üzenetére


Hannibhál
őstag

nem olyan nehéz azt menedzselni, és nekem sokkal jobban is fekszik, jellemzően 8-9k dmg, 35-50 elim, 8-12k heal(rekord az vmi 22k volt vele....) s kb -5 death szokott lenni a mérlegem vele, jellemzően silver érmékkel(dmg mondjuk ez gáz szokott lenni de hát ez van:D)

Gépelés nem az erősségemasdsdk

(#15122) Yodamest válasza L4mie (#15120) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát én egyelőre only heal módba toltam, a pisztolyt nemigen vettem elő, de volt mindig kit gyógyítani szóval nem veszett kárba a heal. Biztos tolom még vele a napokban azt meglássuk mire elég. Jó lenne azért egy silver szintre feljönni. :DDD

Amúgy van valami ami tetszik is meg nem is a játékban, most hogy már többet toltam ez egyértelműen kijött, hogy gyakorlatilag minden meccs űber szoros. Szinte mindig az van, hogy 3-3 aztán rájátszás és 4-3-ra nyer valamelyik csapat. Olyan, hogy simán végigtoljunk egy kört és egyszerűen csak nyerjünk valami atomdurva heroikos 3 perces végső rambo harc nélkül nem is volt talán. Ez persze jó is mert izgalmas, akciódús az egész végig, csak kezdek rájönni, hogy rossz is egyben, mert olyan mintha mesterségesen szabályozva lennének a meccsek, hogy nehogy könnyen nyerjen bármelyik csapat is. Mintha fociban a hátrányban lévő csapat kapna a pályára + 1 játékost, hogy na gyerünk hozzátok fel legyen izgalmas a meccs.

Már az jutott eszembe, hogy az ultit is felesleges eltolni a vége előtt, mert úgy is végigmegy a payload és úgy is az az utolsó 10 mp- fog dönteni a meccs végső kimeneteléről, ami előtte van az csak felesleges pötyögés.

[ Szerkesztve ]

(#15123) Hannibhál válasza Yodamest (#15122) üzenetére


Hannibhál
őstag

dehogyis felesleges, nem mindegy, hogy a végére marad 1-2 perc vagy overtime van:D nem beszélve arról, hogy egy jó ulticombo az ellen morálját is képes annyira elcseszni, h meg is nyertétek(vitáznak stb, főleg teamkill után)

Gépelés nem az erősségemasdsdk

(#15124) Ochocinco46 válasza Yodamest (#15122) üzenetére


Ochocinco46
aktív tag

Hány órád van a játékban? Ugyan soha nem jártam silver környékén és az utóbbi időben keveset is nyomom, de korábban rengeteg volt a panasz arra, hogy egyik meccsen mi alázunk, a következőn meg az ellen. Tnap nyomtam párat, a meccsek fele most is elég sima volt. Bárcsak így lenne, ahogy írod, hogy midnen meccs a legvégéig kiegyenlített és izgalmas.

(#15125) k-adi válasza Ochocinco46 (#15124) üzenetére


k-adi
nagyúr

Csak kis goldos vagyok, nincs időm sokat játszani most, de én is 90%ban azt tapasztalom hogy kb. felváltva nyerünk/vesztünk... ami elég gyanús, főleg úgy hogy amikor nyerünk és van egy tényleg ügyes csapat akkor hirtelen 4-5 csillagos silver-gold profilkeretes gyerekek jönnek ellenünk, néha 2-3fős groupban pedig nálunk mindenki solo (ezt végképp nem is értem, hogy a groupokat miért teszik be a solo-sok közé..)

(#15126) Yodamest válasza Ochocinco46 (#15124) üzenetére


Yodamest
addikt

Most vagyok valami lvl 33 körül. Hát látom többen is írjátok az ellenkezőjét, érdekes pedig nem hazudok. :DDD Én tényleg ezt tapasztalom már jó ideje, állandóan jön a bemondó csajszi, hogy 10 seconds remaining, jön az overtime ami tart kb 1-2 egész percig is, hatalmas nagy végső ütközetek amikben egyik csapatból sem hal meg senki hosszú hosszú ideig és végül valaki csak csak felülkerekedik.. nagy ritkán van az, hogy az egyik csapat annyival jobb, hogy overtime nélkül simán betolja amit be kell, szinte mindig overtime alatt dől el.

(#15127) ÁdiBá


ÁdiBá
addikt

ÁdiBá

(#15128) oxox válasza ÁdiBá (#15127) üzenetére


oxox
addikt

nice, honnan, és mennyi volt?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#15129) L4mie válasza ÁdiBá (#15127) üzenetére


L4mie
veterán

jó kis funko pop :)
nekünk most jön egy Junkrat meg egy Tracer :P

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15130) ÁdiBá válasza oxox (#15128) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Innen vásároltam!
Jó pofa, nekem nagyon tetszik.

ÁdiBá

(#15131) oxox válasza ÁdiBá (#15130) üzenetére


oxox
addikt

:R :R :R Árkád-ban van egy bolt, ahol vannak hasonlók (volt oda utalványom, de Mei volt nekik legutóbb csak, ezért Tyrion Lannister lett helyette :) )

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#15132) L4mie válasza ÁdiBá (#15130) üzenetére


L4mie
veterán

mennyi volt a szállítási költség? O.o

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15133) ÁdiBá válasza L4mie (#15132) üzenetére


ÁdiBá
addikt

10 eu
4 nap mulva hozta a postas

[ Szerkesztve ]

ÁdiBá

(#15134) ÁdiBá


ÁdiBá
addikt

Nálatok működik rendesen a Battlenet alkalmazása?!
Én már többször is megpróbáltam, beirom az eamil cimet, a jelszavamat, elfogadom a telofonomról hogy én vagyok az, és ahelyett hogy betöltené az alkalmazást, vissza vág az elejére. Irhatom be a jelszót mindent újból.

ÁdiBá

(#15135) k-adi válasza ÁdiBá (#15134) üzenetére


k-adi
nagyúr

nekem jo

(#15136) ÁdiBá válasza k-adi (#15135) üzenetére


ÁdiBá
addikt

Nem értettem teljesen, Facebookal való csatlakozással engedett be...

ÁdiBá

(#15137) oxox


oxox
addikt

azt hiszem eljött az ideje, hogy az új symet áttoldolgozzák...sym kb a harmadik legjátszottabb karakterem, de ez a változás most összességébe nem jön be.

teleport szint visz a játékba, de tényleg csapatjáték (és beszélgetés kell hozzá, anélkül kb csak fun), ulti nem tetsztik, bal klikk nerf nem gond, sentry változás nem jön be.

ill. itt lenne az ideje Brigit is nerfelni, mert túlvan tolva nem kicsit.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#15138) k-adi válasza oxox (#15137) üzenetére


k-adi
nagyúr

én már az előzetes sym-rework videókból láttam, hogy gáz lesz :DDD brigi op, de még túl új hogy nerfeljék... majd augusztusban talán

(#15139) saen válasza oxox (#15137) üzenetére


saen
veterán

Én meg meguntam a játékot, abszolút nem jó irányba megy. Ez az új hős is egy vicc.

(#15140) L4mie válasza saen (#15139) üzenetére


L4mie
veterán

Nemár, ez nagyon gáz...remélem csak poénkodnak.

Geforce okon fog csak menni....
[link]

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15141) VoidXs válasza saen (#15139) üzenetére


VoidXs
nagyúr

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#15142) L4mie


L4mie
veterán

ezt nem teljesen értem lehet fake?

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#15143) saen válasza L4mie (#15142) üzenetére


saen
veterán

A linked nem működik, de ha az új hősre gondolsz (Hammond) akkor ez komoly.

(#15144) oxox válasza saen (#15143) üzenetére


oxox
addikt

de hammondra valami majmot jósoltak?

legalább úgy nézne ki mint mordály....dehát ez igy elég übergagyin néz ki.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#15145) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

És a 28. hős Hammond a hörcsög egy mech labdában. :D Wow. [link]

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#15146) saen válasza oxox (#15144) üzenetére


saen
veterán

Nem követem szorosan, de az OW-s streamerek/youtube-erek twitteren Hammondnak hívják ezt az izét.

(#15147) k-adi válasza oriic (#15145) üzenetére


k-adi
nagyúr

ez valami vicc? :D

bastion 2.0 ??? :F

(#15148) wjbhbdux válasza k-adi (#15147) üzenetére


wjbhbdux
veterán

[ Szerkesztve ]

/s

(#15149) VoidXs válasza k-adi (#15147) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Inkább D.Va 2.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#15150) Puma K


Puma K
veterán

Az elkúrt Symmetra után itt egy k*cs*g hörcsög... komolyan nem sok választ el, hogy letöröljem a játékot és hagyjam az egészet... :U

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Overwatch 2
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.