- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Anno 2 éve már jártam itt, egy W7-W8.1 WLM-MS outlook átköltözési problémával. Segítségetekkel meg is oldódott a dolog. Mostanra jutottam el odáig, hogy a sikeresen át mentett leveleimet egy kicsit rendszerezni kellene, mert mint a kép alapján látszik, elég nagy a rendetlenség. [kép]
Pár kérdésem lenne.
Az megoldható, hogy a lenti két fiók érkező levelei, a beérkezett mappába érkezzenek? A kimenőt megtudtam oldani, de erre nem találok megoldást.
Azt szeretném, mint anno a WLM-ben, legyen egy beérkezett és egy elküldött elemek mappa.
Most pl. a beérkezett mappa üres az inboxba vannak a régi bejövő levelek.
Azt sem értem, miért van összevissza angol és magyar mappa név?
Ami még gondot jelent, hogy most a 2 fióknak és az outlook adatfájlnak külön (3 db) pst-je van. Ha valami miatt helyre kellene állítani a levelezést, jobb lenne ha mindent egy fájlba mentene. Ezt elvileg meg tudom oldani, de csak akkor szeretném, ha már a fenti dolgokra van megoldás, s rendszerezném valahogy a dolgokat.Remélem érthető volt mit szeretnék?
Köszi előre is a segítséget dm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!