- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
realkubi
csendes tag
válasz
Lortech #2019 üzenetére
(stavi smc 7908 -- együtt próbálkozunk) köszi az eddigi hozzászólásokat is, igen a b végűről van szó természetesen, a clónozást is próbáltam, hiszen nem az első routerem. viszont a héten meg kell oldanom a problémát és nem jutottam semmire. van egy külsőre nagyon hasonló smcwbr14up eu routerem, azzal semmi gond, hiszen abban nincs adsl modem. pppoevel is használtam, aztán másik szolgáltató jött, mindenféle beállítás nélkül megy, mert alapként dynamic ip-vel csatlakozik, de ennél az smc-nél, nem is hasonlít a menü. a firmware frissítés meg volt, de a beállításokkal nem jutottunk sehova
ha valaki szereti a kihvásokat, help plz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen videókártyát?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest