Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
MaCS_70 #42291 üzenetére
Ennyire részletesen én nem merültem bele.
Annyit hámoztam ki a neten fellelhető információkból, hogy a Cat5e alkalmas már a gigabites ( 10/100/1000 ) sebességre. Sok ilyen kábelem van. Tudják a tempót. Gyakorlati tapasztalat sok van róla.
A Cat6-ról olvastam, hogy a gigabiten felül - rövidtávon - alkalmas a 10 GB-s átvitelre is.
A kérdés már csak az, hogy ez a rövidtáv mit is takarna.....50 m ? 25 m ?
Azért ajánlottam a Cat7-t, mert az elviekben eleve 10 GB-re van optimalizálva 100 m-s hosszban.
Ezek után nem tudom, hogy milyen kábelt lenne érdemes behúzni egy felújítás alatt álló vagy egy újonnan épülő házba, ha fontos az időtállóság és az előrelátás a későbbiekben érkező 10GB-s berendezéseknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest