Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Tegnap kaptam felszólítást hiánypótlásra, melynek a leglényegesebb pontja, hogy az általam választott kivitelező nem felel meg az Eljárás Rend 7.2 fejezetében foglalt feltételeknek. Ezt most nem részletezném, de bullshit az egész (szerintem csak nem
mutyi kompatibilis az emberem).Két hónapnyi melóm van ebben a szarban, kétszer volt nálam a vállalkozó, részletesen egyeztettünk mindent, majd én kerestem fel kétszer a szerződésekkel, nyilatkozatokkal. A pályázat kiírásakor nem találkoztam a fenti, Eljárás Rend nevű dokumentummal, vagy rá való hivatkozással, csak az volt a lényeg, hogy az ÉMI-nél regisztrált, vagy sem.
Ráadásul ügyintézőt is bevontam a folymatba, aki megegyezésünk ellenére kért OTP helyett a MBH-ba küldte a pályázatot és miután befogadták azt még elkért 80 ezret. Most van két hetem új vállalkozót keresni. De mi a garancia arra, hogy az megfelel majd annak a bizonyos eljárásrendnek.
Komolyan mondom egyszerűbb lett volna csinálnom három puját 50 milláért, mint kínlódni szaros hatért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest