Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Lehet kicsit off a téma, ha rossz helyen járok, akkor bocsi mindenkitől.
Simple alkalmazással vásárolt már itt valaki mozijegyet vidéki Cinema City-be? Ha igen, működik, elfogadják, nem néznek rám kínaiul, hogy mit akarok én a telefonommal és miért ott mutatom be a jegyet?Köszi!
We were here
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
Hja ne is mond
Ezzel sz*ptam be januárba. 22.-n lettem 28, február elején amikor beléptem a netbankba, akkor láttam, hogy átpakoltak tempóra. Semmi értesítést nem kaptam, a virtuális webszámlám és az automatikusan ráutalt mani meg eltűnt (mivel ugye a tempóhoz nincs virtuális számla) Én meg csak lestem, hogy mivan, amikor elmondták, hogy mivel betöltöttem a 28-at átraktak, bankfiókba bementem, ahol nem értették sem azt, hogy miért nem kaptam levelet (azért február elején csak eljutott hozzám), sem azt, hogy hogy raktak át tempóra, amikor az decemberbe megszűnt, és egyáltalán miért olyanra raktak át, amihez nincs virtuális számla.
Na de nagy nehezen átkértem magam simple-re, úgyis mindent on-line intézek, és ahogy megkérdeztem az árakat még ez jött ki a legkedvezőbbre.
Ami árak még szóba jöhetnek, és tudok róla, az a csoportos beszedési megbízás 24 ft/beszedés, meg a virtuális számla 96 ft-os díja. Igényeltem még sms értesítést tranzakció esetén ez havi 300 ft kb, ami már tartalmazza az sms-ek árát. A bankkártya első évben díjmentes, utána meg ha jól tudom 2-3 ezer ft.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
Üdv!
Aktiváltam még februárban a simple számlámhoz az sms csomagot, a 300 ft-os díját le is vonták tegnap. A kérdésem, hogy mikor és milyen esetekben kapok sms értesítéseket, ha valami történik a számlámon, mert pl tegnap amikor kártyával vásároltam, nem jött sms?!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz canniball #2792 üzenetére
Hmm na várjunk. Én azt hittem, hogy ha ezt bekapcsolom, akkor jönni fognak az sms-ek (kedvezménycsomagokon belül aktiváltam). Ezek szerint a beállítások - "OTP (vagy simple)direkt mobiltelefonos szolgáltatások" menüpontban is be kell állítani? Ha igen, akkor lesz plusz díja, vagy marad ez a 299 ft havonta?
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
És létezik az, hogy ha sok sms-t küldenek egyszerre felszámítanak valami + díjat?
Csak mert én tegnap neten vásárolni akartam, de nem fogadta el a kártyaadatokat, és mivel többször megpróbáltam, jöttem az sms-ek, hogy sikertelen tranzakció/zárolás.
Na és le is vontak 19 ft-ot OTPdirekt üzenetdíj címén (Simple sms csomag be van kapcsolva). Ez mi lehet?We were here
-
Tuomas
addikt
Hát az a poén, hogy múlt hónapban kapcsoltam be az sms csomagot, és mivel nem volt külön beállítva, mire kapjak sms-t, nem kaptam egy smst se Igaz, miután megkötöttem a simple szerződést, be volt kapcsolva, hogy kapjak sms-t (a csomag akkor még nem) és kaptam is sms-t, de azt úgy láttam, akkor le is vonták. Vagy nem azt láttam Mindegy
We were here
-
Tuomas
addikt
Ezt az nfc-s fizetést végre úgy oldották meg ahogy illik, saját alkalmazzással, és plusz kátya se kell hozzá
We were here
-
Tuomas
addikt
Egy érdekes történet mindenki számára:
Október 19-én a bank levont két összegben készpénzfelvételi díjat (650 ft + 233 ft), holott nem kellett volna, mert nyilatkozat van, 2szer vettem fel pénzt, bőven 100 000 ft alatt.
Felhívtam őket, mondták, hogy panaszt tudok tenni. Meg is történt, múlt héten vissza is utalták az összeget.
Erre most látom, hogy tegnap, azaz 20-án ugyan úgy levonták ugyan úgy 2 összegben, ugyan azt az összeget, holott most, ebben a hónapban sem "szegtem szabályt". Most megint hívhatom fel őket, tehetem meg a panaszt és majd 30 nap múlva visszautalják
Mi a szent sz*r van az otp-vel?
Egyre bosszantóbb problémák vannak vele, így egyre jobban érik bennem, hogy keresni fogok egy másik bankot...
Valakinek volt ilyen tapasztalata?We were here
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest