- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12 #15500 üzenetére
Freemail????
Sürgősen válts valami élhető email szolgáltatóra. Másfél évtizede elengedtem a freemailt. Mikor élhetetlen lett a napi 35 spam levél miatt, amiket képtelen volt visszatartani a szolgáltató. Amúgy is a fontos dolgoknál használható, megbízható email szolgáltatót kell használni. Ilyen a gmail vagy a microsoft outlook, live-ja. -
Llew
senior tag
válasz
Nekem gmailre mevjöttek. Spam mappát nézted?
Korábbi emailt kaptál hogy érintett vagy a feltörésben?Freemail helyett érdemes lenne keresni vmi rendes emailt, azt én már játszósnak se használnám, főleg nem fontoaabbra, mint bankolás.
-
skroy
senior tag
válasz
Nálam is gebasz van. Új jelszó igénylése nem működik, azt írja, hogy már igényeltem. Random érkezett biztonsági kód is. Van baj bőven úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest