Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zolaash

senior tag

válasz Zolaash #91 üzenetére

Kezdetét vette egy 5 éve húzódó projekt, nevezetesen a 3 még eredeti, két öntöttvas és egy lemezradiátor cseréje. Lapradiátorokat vettem helyette, a 3 darab 101k volt. Most ott tartunk, hogy a régiek le lettek véve, az újak fel lettek rakva, cső méretre hegesztve, majd újra le mindhárom. Meg akarom csinálni a falat mögöttük. Glettelés, festés. Glettből fent van az első réteg. Szarul néz ki, de jobb mint volt. Nem tudok szépen glettelni, ezért nem is szeretek. Holnap megcsiszolom, aztán megy fel a következő réteg.
    Ha megszáradt, akkor meg legurítom fehérre. Mellesleg 166 volt a munkadíj, ebből 36 volt a három szelep, meg a cső (Babi néni). Kontárok mindenhol. Sikerült a konyhában a falat 2 helyen faszán úgy megégetni hegesztés közben, hogy a glett is elvált a faltól. A szobákban a padlőszőnyeg kisérőjét égették szét a mester urak, miközben flexelték le a régi radiátorok falból kilógó kampóit. 7 vagy 8 helyen összesen. Az előző lakásomban a fűtőerőmű emberei lyuggatták ki a padlószőnyeget radiátorhegesztés közben.
    "Károkozás nélkül meg tudjuk oldani!" Nem tudták.
    Ennek örömére le is alkudtam huszonötöt a munkadíjból.
    A főnökük nem volt boldog, alighanem a srácok béréből lesz levonva.

A garázsban még mindig nincs áram, a tetves eon-ra khm, most már mvm-re várunk. Nem kell nekik a lóvé?

Vásároltam két zsír új Pokolgép cd-t. A Pokoli színjáték és a Metál az ész még hiányzott a gyűjteményből. Aztán rákívántam a Megadeth Countdown to Extinction albumára, így azt is megvettem, meg a Mötley Crüe-től a Dr. Feelgood albumot. Mind a négy gyerekkori zeném, időutazás lesz. :) A Megadeth megvan gyári kazin, de már nem szól úgy, ezért újítottam be lemezen. Mondjuk nem volna baj, ha lenne áram is, hogy tudjam őket hallgatni.

Apropó, garázs; vettem egy 18-as osb lapot, felkerül a falra, majd mehetnek fel a szerszámok. Helyére került a satupad az új garázsban, meg rá a satu. Akkora kupi van bent, hogy csoda. Kevés a hely, hiányzik az a 4 négyzetméter. Meg a polc, meg konyhaszekrény ami a bérelt garázsban rendelkezésre állt, itt viszont nincs. :)
    És vettem egy zsákos vakolatot, hogy a falon lévő krátereket eltüntessem. Remélem holnap lesz rá érkezésem.

Aktív témák