Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Megint eltelt pár nap, mióta írtam. Igazán nem volt azóta semmi olyan, ami miatt írni akartam volna. A nejem kolléganőjét még mindig nem temették el, mert nem volt rá lóvé, majd május 23.-án. Basszus, ennyi ideig hogyan lehet eltartani egy testet, hogy ne induljon látványosan bomlásnak? Szvsz a hűtő kevés lehet.
Kislányom ballagása május 22.-én lesz. Már nagyon unja az ovit, és szeretne iskolás lenni. Kiválasztottuk neki a (szerintünk) megfelelő tanárt, aki majd megregulázza reményeink szerint. Tegnap kaptam az értesítőt, mely szerint felvételt nyert a kiválasztott suliba. Nem rossz a gyermek, csak kissé szétszórt, amolyan művészlélek. Ennek a posztnak az írása közben kaptam egy sms-t a Szemcserejáték zrt-től, hogy adjam meg a bankszámlaszámomat, mert utalják a nyereményt.

Picikémmel beugrottunk egyik nap a lottózóba, hogy olyat is lásson belülről, és kenóztunk egyet. Nyertünk az általa kiválasztott számokkal 1050 forintot

Nejem autóján áprilisban lejárt a műszaki, elvittem, és ahogy gondoltam, nem kellett rajta csinálni semmit, simán átment, mert jó a gép!
Idén motoroztam már párszor, de kevesebbet, mint szerettem volna. Mikor rossz az idő, akkor mindig sóvárgok, hogy kéne menni, mikor jó idő van, akkor meg lusta vagyok megindulni, pedig mindig jó móka. Öltözködni utálok, attól hányok igazán. Belepréselni magam a kemény cordura cuccba, azt nem szeretem.
Eszembe jutott a pár erről, akik a pécsi szezonnyitóra mentek, és nem értek oda soha. Legyen nekik könnyű a föld!
Én nem mentem, mert Hirden voltam PAK partin. Sokan voltunk, voltak új és érdekes arcok. Jó volt a hangulat, jól éreztem magam. Volt Wizard of Wor compo, amit megnyertem. Nemrég jutott eszembe, hogy tavaly összespanoltam egy sráccal egy mekiben, akin Commodore-os póló volt, és meghívtam PAK-ra. Aztán jól el is felejtettem most szólni neki. Kutatni kell majd a telefonomban, mert a nevére sem emlékszem.
Na, meg is nézem!
Aktív témák
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest