Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Megint eltelt pár nap, mióta írtam. Igazán nem volt azóta semmi olyan, ami miatt írni akartam volna. A nejem kolléganőjét még mindig nem temették el, mert nem volt rá lóvé, majd május 23.-án. Basszus, ennyi ideig hogyan lehet eltartani egy testet, hogy ne induljon látványosan bomlásnak? Szvsz a hűtő kevés lehet.
Kislányom ballagása május 22.-én lesz. Már nagyon unja az ovit, és szeretne iskolás lenni. Kiválasztottuk neki a (szerintünk) megfelelő tanárt, aki majd megregulázza reményeink szerint. Tegnap kaptam az értesítőt, mely szerint felvételt nyert a kiválasztott suliba. Nem rossz a gyermek, csak kissé szétszórt, amolyan művészlélek. Ennek a posztnak az írása közben kaptam egy sms-t a Szemcserejáték zrt-től, hogy adjam meg a bankszámlaszámomat, mert utalják a nyereményt.

Picikémmel beugrottunk egyik nap a lottózóba, hogy olyat is lásson belülről, és kenóztunk egyet. Nyertünk az általa kiválasztott számokkal 1050 forintot

Nejem autóján áprilisban lejárt a műszaki, elvittem, és ahogy gondoltam, nem kellett rajta csinálni semmit, simán átment, mert jó a gép!
Idén motoroztam már párszor, de kevesebbet, mint szerettem volna. Mikor rossz az idő, akkor mindig sóvárgok, hogy kéne menni, mikor jó idő van, akkor meg lusta vagyok megindulni, pedig mindig jó móka. Öltözködni utálok, attól hányok igazán. Belepréselni magam a kemény cordura cuccba, azt nem szeretem.
Eszembe jutott a pár erről, akik a pécsi szezonnyitóra mentek, és nem értek oda soha. Legyen nekik könnyű a föld!
Én nem mentem, mert Hirden voltam PAK partin. Sokan voltunk, voltak új és érdekes arcok. Jó volt a hangulat, jól éreztem magam. Volt Wizard of Wor compo, amit megnyertem. Nemrég jutott eszembe, hogy tavaly összespanoltam egy sráccal egy mekiben, akin Commodore-os póló volt, és meghívtam PAK-ra. Aztán jól el is felejtettem most szólni neki. Kutatni kell majd a telefonomban, mert a nevére sem emlékszem.
Na, meg is nézem!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest