Hirdetés

Aktív témák

• Zolaash

senior tag

válasz Zolaash #100 üzenetére

Kedves Naplóm!

Te nem egy ropi naplója vagy. :D A másodikként meglesett autó egy Ford Galaxy volt. A motor és a váltó jónak tűnt, amúgy le volt pukkanva. Azóta változtak az igények; helyesebben szólva elengedtem az automata váltót, mert a kényelem és a hely minden egyéb hóbortot felülír. Hétfőn elmegyek Kaposvárosba, megnéztem ott egy másik Galaxy-t is. Most sikerült egy autóátvizsgáló pacákot is odacsődíteni. (Itt jelezném, hogy Kaposváron ez egy betöltetlen piaci űr.) Viszem az asszonyt is, az előző két vásárlásnál is szerencsét hozott. :D Ő a kabalám.

Szomorú hírrel indult az új év, illetve szarul végződött a tavalyi:
    Másodikán kaptam a hírt, hogy a Laller kicsekkolt. Valamikor karácsony után dobhatta el a kanalat, mert a szomszédok hívták a hatóságokat, hogy dögszag van. Be volt borulva az ajtó mögé, ott érte utol a végzet. Ugyanolyan méltatlanul halt meg, ahogy élt. Egy rettentő nagy tuskó volt világéletében, és egy utolsó lusta alkoholista here. Amíg bele nem lépett a kislányommal kapcsolatosan a lelki világomba, addig azért bírtam. Ezzel a pár mondattal viszont olyan mélyen megbántott, hogy azóta -évek teltek el- nem kerestem. Ő is csak egyszer, mikor fuvar kellett volna neki, de leráztam nyilván. Róla volt szó amúgy a sok évvel ezelőtti "Intervenció" című bejegyzésemben. Nos, eddig bírta.
    Hányszor szóltam, hogy tedd le a szeszt, te gyökér?! Most jó? Mentél a Pirimami után, most jó? Mennyivel egyszerűbb lenne ez az egész, ha hinnék a túlvilágban, meg ezekben a sületlenségekben. B+ Lajos! A halálodat nem kívántam. :(

Aktív témák