-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bali27 #23547 üzenetére
Akkor sajnálom, csak belinkeltem, hogy nekem mit írtak ugyanerre a kérdésre. Nem próbáltam, mivel már asztali Operát nem használok. Windows Internet Explorer 11, és Mozilla Firefox esetében valóban nincs ilyen gond. Chrome-nál lehet paraméterezni, de néha ennek ellenére is SSD-re írkál, szóval nálam asztali környezetben telepítve van, és néha el is indítom, de háttérbe szorult.
-
válasz
Bali27 #23547 üzenetére
Ezek az opera 18 verziójától működnek így. Előtte a configban kellett piszkálódni. Esetleg használhatsz junction-öket is, ha komolyabban gondolod. Amúgy a parancsikon célmezőjében az utolsó " jel után egy szóközzel írhatod hogy --user-data-dir=Z:\CACHE (a Z:\cache vagy bármi, mappa persze előre le legyen gyártva, a ramdisken.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest